مودم روتر بیسیم به شما Ip لن میده
192.168.0.2 الی 192.168.0.254
اینا IP شبکه داخلیه دیگه .![]()
مودم روتر بیسیم به شما Ip لن میده
192.168.0.2 الی 192.168.0.254
اینا IP شبکه داخلیه دیگه .![]()
دستت درد نکنه . ولی ما آخر نفهمیدیم بریم چی بخریم . یعنی من وسط هستم و موندم کلا چی بخرم . بقیه فقط یه کارت شبکه بیسیم میخوان ؟ من چی میخوام ؟ برم تو مغازه بگم چی؟
منم دقیقا نفهمیدم
درضمن قیمتارو یه سرچ رزدم اینجوری بود. شما هم تایید میکنید ؟
وایرلس : 80000 تومان
هاب : 30000 تومان
کمتریناش اینا بودن
دوستان اگه سوال میکنید لطفا جواب ها رو کامل بخونید .
پستای منو واقعا کامل خوندی ؟؟ تا حالا برای کلی آدم از این شبکه ها نصب کردم پس اگه میام اینجا پست میدم قصدم کمک کردن به شماستولی ما آخر نفهمیدیم بریم چی بخریم![]()
نه من میخونمشون فقط میخواستم بدونم چی بخریم . فقط هم برای شیر و بازی میخوایم نه اینترنت . یعنی من اگه acces point بخرم حله . اگه کسی غیر از ما بخواد بعد یه مدت اضافه بشه میشه ؟ پولش چقدر میشه
Last edited by asextor1; 18-04-2008 at 23:47.
یک access point و هر Pc یک کارت شبکه wireless یا از این wireless های usb
اگه یک یا 2 نفر فاصلشون زیاد بود و وصل نمیشدن یه acces point دیگه هم میگیری میزاری خونه یکی دیگه و acces point ها رو شبکه میکنی
هرکاربر جدید یک کارت wireless میخواد
توجه مهم :
سعی کن قطعات رو از یه مغازه که کارش شبکه و wireless هست بگیری و قبل خرید نظر اونا رو هم بپرسی .هرچی باشه اونا کارشون اینه .
سلام
من 3 تا سيستم دارم كه هر كدومشون يك مودم wireless دارن . هركدوم جداگونه از طريق مودم هاشون مي تونن به اينترنت وصل بشن يعني در آن واحد فقط يكي.
حالا مي خوام يكيشو كنم سرور و بقيه زماني كه سرور روشن هست هم بتونن با همديگه به اينترنت وصل بشن و هم فايل share كنن .ممنون مي شم اگه كسي كمكم كنه .
اگه منظورت از مودم وایرلس همون کارت وایرلس هست از لینک زیر استفاده کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید یک Access Point بگیری
یک کا دیگه هم که به نظر من راحت تره : اگه اینترنت ADSL داری یک مودم روتر بیسیم بگیر همه مشکلاتت حل میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)