قربانت ..من خودم ترجمه نکردم ...
اما یه نگاهی انداختم بهش ...خودشه ...
قربانت ..من خودم ترجمه نکردم ...
اما یه نگاهی انداختم بهش ...خودشه ...
Last edited by Mr.K2; 10-04-2008 at 23:45.
The Germany-based Nokiaport has posted the list of specs and a picture of a speculated Nokia’s first smartphone on S60 Touch interface. Codenamed the Tube it is expected to pop up under the name of Nokia 5800 Xpressmedia. The release of the phone will take place by the end of 2008, reports the source. The smartphone lacks any buttons and features a big touch-sensitive display ready for both stylus and finger operations.
The specs of Nokia 5800 Xpressmedia (Tube):
Networks - GSM/EDGE (850/900/1800/1900 MHz), UMTS/HSDPA Display – 3.2” touchscreen, 360x640 pixels, 16M colors 140 MB of onboard memory 3.2-megapixel auto focus camera Bluetooth 2.0, Wi-Fi GPS-receiver 3.5-mm audio jack TV-out Dimensions – 111x52x14.5 mm Weight - 104 gTo add, Symbian-freak has shared live pics of an upcoming smartphoneمنبع هم سایت وبایل ریویو.
جالبه بهضی سایت ها عکس با پن منتشر کردن
برخی دیگه گفتن که مولتی تاچ هستش !
بالاخره هم معلوم نشد کدام درسته ؟
اره توی این مطلب پایینی نوشته بود که ضعفش اینه که مولتی تاچ نیست و جلوی آیفون کم میاره ..اما ...اصلا معلوم نیست چه خبره !!
معمولا خبر های جی اس آرنا در مورد نوکیا به حقیقت نزدیک تر هستن (نظر شخصی)
تو جی اس ارنا نوشته بود مولتی تاچ نیست !
ولی امیلاتور تو بارسلونا اگه دقت میکردین
یه گوشی مولتی رو نمایش میداد !
طراحيش خيلي تكراريه
سامسونگ و ال جي و اپل همه قبلا اين سبكي گوشي توليد كردند.كاش يه نوآوري تو ديزاين داشت.
دمت گرم اکسپریارو با این مقایسه میکنی ؟!ولی به پای xperia نمیرسه
گوشی شیکیه ! ولی به نظرم میاد یه مقدار نسبت طولش به عرضش زیاد باشه و از زیباییش کاسته ! ( اصولا خیلی از گوشی های نوکیا این مورد رو دارن ... همین گوشی خودم 3110 کلاسیک هم این زیاد بودن طول نسبت به عرض رو داره)
به هر حال یه قدم به جلوست برای نوکیا و مهم اینه که شروع کرده تو زمینه ی گوشی های تاچ جدی تر کار کنه ... !
دقیقآ
این اصلآ با ایکس وان قابل مقایسه نیست
اصلآ تو کلاس هم نیستن
البته این اولیش هست و طبق گفته gsmarena مدل کامل تر از این سری بعد از tube معرفی میشه
راستی نظرات کاربرهای gsmarena هم جالب بود و بعضی ها از این که نوکیا هم مثل سونی اریکسون و سامسونگ ویندوز موبایل نزده بود ناراضی بودند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)