قربون آدم چیز فم منم همینو میگم
دوربین ان 95 ، 5 هست اما دوستمون میگه از نظر کیفیت با ان 73 یکی هست !!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
قربون آدم چیز فم منم همینو میگم
دوربین ان 95 ، 5 هست اما دوستمون میگه از نظر کیفیت با ان 73 یکی هست !!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
بابا هزارتا پست قبلا نوشتن که کیفیت عکس مربوط به لنز و پیکسل ماله سایزه ولنز ان 95 و ان 73 کاملا یکیه حتی از نظر فاصله کانونی
من با این نظر کاملا موافقم .
Wlan n95 معمولی عملا هیچ کاربردی نداره و اگه 2 صفحه رو با هم باز کنی یا صفحه یک سایت رو که عکس زیاد داره بخوای باز کنی قطعا با عبارت Memory Full مواجه شده و از ادامه وب گردی منصرف میشی.در صورتی که با حافظه موقت دو برابر n82 حتی با باز کردن ده صفحه به این مشکل بر نمی خوری.این مشکل در مورد باز کردن تعدادی برنامه با هم صادق هست.
اما n95 8GB با داشتن همون حافظه n82 و صفحه بزرگتر و دکمه های بهتر و صدای بلند تر و ... از n82 خیلی بهتره.
عزیز جان لطف کن دیگه ان73 رو با ان95 مقایسه نکن...(ملت دارن میخندن)...
ممنون...
[QUOTEWlan n95 معمولی عملا هیچ کاربردی نداره ][/QUOTE]
كاربردشو شما استفاده نميكني
اگه يه لب تاپ داشته باشي و يا wlan دردسترست باشه ميتوني با سرعت زياد وب گردي بكني عزيزك
در باره مقايسه 73 با 95 من يه پست داده بودم كه با نامردي حذف شده.الان هم دارم به اين مقايسه ميخندم 82 با 95 رو ميگم ها چه برسه 95 با 73
اتفاقا چون تو دانشگاه استفاده کردم دارم می گم وقتی یک صفحه پر از عکس باز کنی memory full ظاهر میشه و دیگه نمیتونی ادامه بدی و باید بروزرت رو ببندی.من با باز کردن دو تا صفحه همین فروم با همین مشکل روبرو شدم و برای همین می گم عملا کاربردی نداره.(البته این مورد رو گفتم که فقط در n95 معمولی وجود داره و در n95 هشت گیگ با اصلاح میزان حافظه موقت و دوبرابر کردن اون تمامی این مشکلات برطرف شده).
Last edited by alireza20202003; 11-04-2008 at 10:41.
بله منم این مشکل رو با لن دانشگاه با ان 95 معمولی داشتم
البته
نکته جالب این بود که با آپ دیت بهتر شد
با ان 82 اصلا بر به مشکلی نخوردم
من N95 داشتم...
گوشی بدی نبود...
اما اگه از اون دسته آدم هایی هستی که دوست داری هی گوشی عوض کنی حداقل سراغ N95 نرو!N82 رو نمیدونم ولی N95 فقط ضرره (برای فروختن)من کلی شانس آوردم تونستم 450 بفروشمش!همه تعجب کردن!
دوربین N82 و همچنین فلاشش خیلی بهتر از N95 هست اما در کل من N95 8Gig رو خیلی بیشتر میپسندم!البته باطری N95 دهنم رو سرویس کرده بود اما صدای خوبش و همچنین دوربینش منو راضی نگه داشته بود...
الان هم منتظر N96 هستم...
8گیگ یک چیز دیگس...
من با لن 8گیگ مشکل نداشتم...
ولی 450 خیلی خوب فروختی...
من یک دونه ان95 تمیز دارم نمیدونم چند بدم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)