n71 چي تو بازار هست ؟ مي شه گير اورد؟
n71 چي تو بازار هست ؟ مي شه گير اورد؟
تاشوهاي گوشياي بجز نوكيا خيلي قشنگتره مثل تاشوهاي سامسونگ و بخصوص e490
اگه واسه برنامه ريختن و اينچيزا ميخواي نوكيا بگير ولي اگه واسه قشنگي ميخواي سامسونگ و موتورولا تاشوهاي بهتري دارن هر چند كه جز تو قشنگي تو هيچ چيز ديگه اي به پاي نوكيا نميرسن
کمیسیون ماده یک از ابتدای سال جدید تصمیم به کاهش تعرفه واردات تلفن همراه تا سقف 4 درصد گرفت. اما به دلیل مخالفتهای بسیار با این تصمیم، این کمیسیون بار دیگر تعرفه 10 درصدی را برای واردات این کالا برگزید.
به گزارش موبنا در جلسه کمیسیون ماده یک، تعرفه واردات تلفن همراه (CBU) از 25 درصد به 10 درصد کاهش یافت.
همچنین اعضای این کمیسیون به کاهش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه به صورت SKD -که تا کنون 10 درصدبود- تا 4 درصد رای دادند.
فارس هم گزارش داد که در جلسه کمیسیون ماده یک، ابتدا بر روی تعرفه 4 درصد رای گیری شد که تنها دو موافق به همراه داشت.
تعرفه 25 درصدی دومین رای گیری بود که فقط وزارت صنایع و سازمان مدیریت با آن موافق بودند. در نهایت هم تعرفه 10 درصد به رأی گذاشته شد که با وجود مخالفت وزارت صنایع، با اکثریت آرا به تصویب رسید.
منبع : جي اس ام
هم N90 هم N71 بگردي ميتوني پيدا كني ولي آخه ارزش نداره بري گوشي قديمي بخري.اگه از گوشي برنامه نمي خواي برو سامسونگ رو انتخاب كن بخدا سامسونگ اينطوري هاكه ميگن نيست و گوشي هاي خيلي خوبي داره ولي اگه برات سيمبيان مهمه كه......... آخه نوكيا اونم با سيمبيان اونم جديد باشه گوشي جالبي نداره و بايد بري قديمي انتخاب كني كه به نظر من ارزش نداره.
روي 5610 كه اكثرآ بهت پيشنهاد كردن بيشتر فكر كن گوشي خياي خوبي هستش.
E65 هم كه گفتم اگه چيزي دربارش ميخواي بدوني من در خدمتت هستم خواستش تو تاپيكش نظرتو بگو من سعس ميكنم تا جايي كه مي تونم كمكت كنم.
موفق باشي![]()
سلام
یک عالمه مرسی از راهنمایی های همه رفتم 5610 خریدم حالا چند تا سوال
1- من همیشه از این سایت تم دانلود می کردم اما 5610 نداره . از کجا theme برای 5610 زیاد گیر بیارم؟
2- دفترچه راهنماهای موبایلم عربی هست و یک زبان دیگه اما انگلیسی نداره . همیشه همین طوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)