اصلش همونهبه جر سيمبين همه چي داره
من نمیدونم کسی نمیدونه ای میت چیه یا کسی اصلاعی دربارش نداره بابا یه نظر هم رو ای میت ها بدید
N70 Music Edition
i-mate SPL
i-mate SP5
Sony Ericsson K770
Sony Ericsson K530
N91 (دست دوم)
اصلش همونهبه جر سيمبين همه چي داره
من نمیدونم کسی نمیدونه ای میت چیه یا کسی اصلاعی دربارش نداره بابا یه نظر هم رو ای میت ها بدید
سيمبين واسه من خيلي مهم هستش،منم گفتم به جز اون همه چي دارهسیمبین داشتن یک گوشی مزیت نیست و به درد همه نمیخوره. در خیلی از مواقع داشتن یک گوشی سیمبین
دار عیب هم بحساب میاد.
پس با توجه به نیازهای یک فرد از یک گوشی باید دید که گوشی با سیستم عامل به دردش میخوره و یا بدون سیستم
عامل.
دوستمون هم تاكيد كردن كه سيمبين داشته باشه
اصلش همونهاصلش همونهشما ميگياصلش همونه
پس با توجه به نیازهای یک فرد از یک گوشی باید دید که گوشی با سیستم عامل به دردش میخوره و یا بدون سیستم
عاملواقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ر خیلی از مواقع داشتن یک گوشی سیمبین
دار عیب هم بحساب میاد.
مثلا كي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا كي؟
70music editon k770 k530
اينجا مقايسه شدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ehsssssan; 12-04-2008 at 01:51.
من نمیدونم کسی نمیدونه ای میت چیه یا کسی اصلاعی دربارش نداره بابا یه نظر هم رو ای میت ها بدی
من هم 91 داشتم (يعني دوستم داشت) و لي خودم 70 داشتم كه 70 از نظر كيفيت عكس و مانيتور از 91 خيلي بهتر بود.
91 فقط صداي بم و هارد ديسك 4 گيگي داره.
ولي 91 يه گوشيه اعيانيه.از نظر ظاهر ميگم ها.خيلي با ابوهت هستش
تو اين لينك هم آي ميت هارو با 91 مقايسه كردم
ان70 خوبه...
5700 هم تو این قیمت خوبه...
اره راست میگه...
ان91 خیلی کلاس داره...
دوستان اگه ممکنه بنده رو هم برای خرید یک گوشی تا سقف 250 راهنمایی کنید
من تهران هستم و لطفا قیمت شهرستان ندید
خودم قبلا K750 داشتم کارم رو راه می انداخت ولی الان می خوام برم سراغ نوکیا
از گوشیم هم این انتظار ها رو هم دارم
از نظر دوربین مشابه K750 باشه یعنی بیشتر برای عکس می خوام تا فیلم در نتیجه ترجیحا فلاش داشته باشه
مموری بخوره اینفرا زیاد مهم نیست ولی بلوتوث داشته باشه
سیمبین هم زیاد کار نکردم اگه داشته باشه که بهتر
مشکل اجرای برنامه های جاوا تا 10 مگ رو نداشته باشه
در ضمن زیاد قدیمی نباشه
اگر با موارد گفته شده سونی اریکسون هم دارید پیشنهاد بدید
در ضمن قیمت الان تهران هم اگه دارید برای مدل های که معرفی می کنید بگید
نظرتون در مورد 6120 چیه؟؟ معایبش رو اگر می دونید بگید
ممنون
دوست من گوشي كه خودت پيشنهاد دادي گوشيه خوبيه و ايراد و مشكلي براي دارندگانش درست نكرده
تو اين لينك من چندتا گوشيهديگه هم بهتون معرفي مي كنم.قيمت ها خيلي به روز نيستن.شما مدل گوشي رو بپسنديد ما بيشتر راهنماييتون ميكنيم.پست قبليه منم مطالعه كنين
6120 گوشی خیلی خوبیه...فقط دکمه هاش اوایل بدجوری تو ذوق می زنه ولی کم کم بهش عادت می کنی...اگه این مشکل رو باهاش کنار بیای ، توی این قیمت گوشی خوبیه...سیستم عاملش سیمبین ورژن 3 هست و سرعت بالایی داره و دوربینش هم 2 مگا پیکسله...
اينم توصيه دوستمون
برسي تخصصي ترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوربین متوسطی داره ! و باطریشم ضعیفه ! ولی خوب در کل گوشی خوشدست و با سایز و وزن مناسب و قدرت پردازش بالا و امکانات مناسبیه !نظرتون در مورد 6120 چیه؟؟ معایبش رو اگر می دونید بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)