تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: فراخوان شماره 2 - ايجاد مركز دانلود براي طراحي وب

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

منم با neopersia جان موافقم
    البته میشه یه زیر مجموعه به نامه "مصالب و مقالات آموزشی + اسکریپت ها" درست کرد
    تاپیکی هم در مورده در خواست توش بزاریم
    ولی همونظور که دوستمون اشاره کردن همینطوریش هم کاره محسن جان سنگینه! اونطوری سنگین تر هم میشه
    مگر اینکه تعدادی همکار و مدیر و کاربر فعال دیگه هم با اختیاراته متناسب با وظایفشون اضافه بشن!

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

بله مثل اینکه این مخزن اسکرپت هم داره راه میافته
    راستش منم دلم میخواد کمک کنم ولی نمیدونم چطوری
    ولی علی الحساب یه نظر کوچولو دارم امیدوارم مفید باشه
    اینطوری که من تو تاپیک مربوط به بانک اسکرپت دیدم اسکرپتها به صورت الفبایی طبقه بندی شدن
    اینجوری بازدید کنندگان گیج میشن
    تازه خیلیها اسم اسکرپتی رو که دنبالش هستن نمیدونن یا حداقل اسم کاملشو ندارن و پیداکردنش براشون مشکل میشه

به نظر من اگر قراره تعداد زیادی اسکرپت معرفی بشه بهتره تو یه زیر فروم قرار بگیرن و بعدش بر اساس زبانی که با اون نوشته شدن تقسیم بشن
    در مرحله بعد هم میشه تو بخش مربوط به هر زبان اسکرپتها رو بر اساس کاربردی که دارند طبقه بندی کرد
    اینجوری فکر میکنم پیدا کردنشون ساده تر باشه
    حالا اگر کسی دنبال یه اسکرپتی بود که اسمشو میدونست میتونه از طریق سرچ تو زیر فروم مربوطه اونو پیدا کنه

البته میشه یه جا هم در نظر بگیریم کسانی که نیاز به یه اسکرپت دارن اونجا درخواست خودشونو بفرستن
    ولی اینجوری کار محسن خان سنگین میشه آخه بخش شبکه و چهار تا تالار طراحی وب بعلاوه این تالار اسکرپت یه مقدار زیاد میشه
    منم با neopersia جان موافقم
    البته میشه یه زیر مجموعه به نامه "مصالب و مقالات آموزشی + اسکریپت ها" درست کرد
    تاپیکی هم در مورده در خواست توش بزاریم
    ولی همونظور که دوستمون اشاره کردن همینطوریش هم کاره محسن جان سنگینه! اونطوری سنگین تر هم میشه
    مگر اینکه تعدادی همکار و مدیر و کاربر فعال دیگه هم با اختیاراته متناسب با وظایفشون اضافه بشن!
    سلام.

آقا من نمی دونم!!!!!!

ولی اینها رو خوب اومدین.....

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

سلام
    من که اصلا از اين چيزی که گذاشتين خوشم نيومد . اصلا اينها اسکريپتهای چی بودن ؟ چه زبونی ؟ به چه دردی ميخورن ؟
    آدم بايد همه رو دنلود کنه ببينه کدوم بدردش ميخوره من که عمرا همچين کاری نميکنم ،
    حالا شما اينطور الفبايی مرتب کردين . اگه من دنبال اسکريپت rss باشم و دقيقا يه اسکريپت عالی اينجا باشه اسمش باشه gold_easyRss_reader ! خوب نميرم تو قسمت g بگردم ميرم تو r بگردم و چيزی پيدا نميکنم ! دسته بنديتون با حفظ احترام کاملا اشتباست! ضمنا اگه همينطر بذارين ول کنين برين فايده نداره ، بايد کمکم اينها رو تست کنين واسه هر کدوم يه نصفه خط توضيح بنويسين ، اينهمه شعار حمايت از تازه کارها پس کو کجاست ؟

اصلا هم نيازی به زير شاخه نيست 4 تا تاپيک ميزنين فوقش . هر کی هم ميخواد تو همون تاپيک درخاست ميده بعد اسکريپت های جمع آوری شده در اون تاپيک رو مسول تاپيک به صفحه ی اول منتقل ميکنه تا پيدا کردنش آسون باشه . يه چيز مثل درخاست زير نويس انجمن فيلم ! حالا نه بر اساس نام بلکه بر اساس نوع و کاربرد
    ولی در کل منکر زحماتتون نميشم ، اسکريپتهای جالبی بودند.
    Last edited by Ultimator; 09-04-2008 at 12:32.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •