تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: کاهش محبوبیت گوشی های نوکیا در میان نوجوانان

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نو جوونم و از سوني اريكسون بدم مياد. نوكيا ميفته زمين فوقش يكم درب و داقون مي شه. ولي سوني اريكسن مي تركه. نوكيا هم برنامه هاي جاوا مي خونه هم سيمبين. ولي سوني اريكسن فقط جاوا.

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

درسته نوكيا نميتركه ولي به جاش زيادي خش ميفته و رنگش ميره متاسفانه(اين خش افتادن بدجوري رو اعصاب من راه ميره)
    البته ما تو ايران نميتونيم از امكانات گوشي هاي نوكيا استفاده كنيم.همين برنامه هاي نقشه هاي نوكيا رو بريد ببنيد.واقعا دنيايي هستش براي خودش.به نظر من يه چيزه بي نظيره و حتي بهتر از نفشه هاي گوگل هستش.ولي خب چون نفشه ايران رو نداره ما زياد تحويلش نميگيريم و فلاش و مگا پيكسل و بلندي صدا شده ملاك خريد گوشي.در خالي كه گوشي هايي مثل n95 واقعا در حد كامپيوتر هستند و تمام نيازهاي يك فرد حرفه اي رو برآورده ميكنن و n95 چيزي بيشتر از يه دوربين 5مگا پيكسلي هستش واقعا

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سونی هم خداییش با تنوع مدلهاش و امکاناتی که بیشتر مورد توجه جوانا و نوجوانان قرار میگیره مثل واکمن تونسته جایگاه وبی داشته باشه ..
    اما جاوا برای کشی که میخواد از موبایل استفاده حرفه ای بکنه چیز جالبی نیست و متاسفانه بیشتر سونی ها به غیر از سری پی و برخی دیگه همه جاوا هستند..
    خوب به هر حال تو قشر جوون هم خیلیا بیشتر ترجیح میدن از امکانات مولتی مدیا و امکانات ارتباطی موبایل استفاده کنن ! و عملا خیلیا وقتی وارد بازار کار یا حتی گاها تو زمان دانشجویی دیگه کمتر حال و حوصله نصب برنامه و این حرفارو دارن و اصلا براشون اهمیت نداره... به نظرم بعد از 21-22 سالگی دیگه حتی جوونا تمایلشون به نصب برنامه و تم و امثالهم روی گوشی کم میشه و بیشتر امکانات ارتباطی و مولتی مدیای گوشیا ( علی الخصوص استفاده از گوشی به عنوان دوربین یا ام پی تری پلیر ) به دردشون بخوره ! البته این در مورد اکثر افراده نه همه و یه چیز طبیعی هم هست که گذشت زمان و جدی تر و سخت تر شدن زندگی باعث میشه آدم حوصله خیلی کارا رو نداشته باشه !
    البته تو همین برند نوکیا هم دقت کنی جدیدا گوشی های جاوای فوق العاده پر فروشی زده مثه 6300 و 6500 کلاسیک و 5310 و 5610 یا حتی 3110 کلاسیک ! این گوشیا هم امکانات مولتی مدیای متوسط به بالا دارن و جاوا هم هستن ! من اعتقاد دارم درصد زیادی از کسایی که حتی گوشیی مثه N95 یا N73 یا N82 یا ... رو میخرن یا برای چشم و هم چشمی و ... هست یا برای استفاده از امکانات مولتی مدیاش ! همین دانشگاه ما اینقد ازین دختر جقله ها میبینم N95 دستشونه ... که حتی نمیتونن کیپد گوشی رو لاک و آنلاک کنن ! چه برسه بخوان برنامه نصب کنن و... ! بچه های این فروم رو نبین که با تمام سوراخ سمبه های موبایل آشنان خیلیا تو سطح جامعه گوشی های سیستم عامل دار ( من جمله سیمبین ) دارن و کاربر حرفه ای موبایل نیستن و ماکزیمم استفادشون استفاده از امکانات شبکه جی اس ام و یا گه گاهی عکس گرفتن باهاشه !
    خود سامسونگ هم تو بازار جهانی فروش خیلی خوبی داشت پارسال برای گوشی های جاواش ( همین U600 و U700 و ... ) تو بازار ایرانم فروشش داره روز به روز بهتر میشه به خصوص از وقتی مایکروتل شده وارد کننده رسمیش !

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

درسته نوكيا نميتركه ولي به جاش زيادي خش ميفته و رنگش ميره متاسفانه(اين خش افتادن بدجوري رو اعصاب من راه ميره)
    البته ما تو ايران نميتونيم از امكانات گوشي هاي نوكيا استفاده كنيم.همين برنامه هاي نقشه هاي نوكيا رو بريد ببنيد.واقعا دنيايي هستش براي خودش.به نظر من يه چيزه بي نظيره و حتي بهتر از نفشه هاي گوگل هستش.ولي خب چون نفشه ايران رو نداره ما زياد تحويلش نميگيريم و فلاش و مگا پيكسل و بلندي صدا شده ملاك خريد گوشي.در خالي كه گوشي هايي مثل n95 واقعا در حد كامپيوتر هستند و تمام نيازهاي يك فرد حرفه اي رو برآورده ميكنن و n95 چيزي بيشتر از يه دوربين 5مگا پيكسلي هستش واقعا
    من قبول ندارم ! اولا به هر حال نقشه هم اومده واسه N95 ( البته فک کنم فقط تهران ) و شایدم ناقص باشه ولی خوب کم کم کامل میشه نباید انتظار داشته باشی تو مملکتی که هنوز جی پی اس جا نیفتاده نقشه کاملیم باشه ! به هر حال روز به روز داره امکانات و Map ها و ... کاملتر و با کیفیت تر میشه ولی طبیعی هست که زمان میبره ! در مورد N95 هم کاملا درست میگی یه مینی کامپیوتره با امکانات بالا ولی حتی اگه بگیم هنوز جی پی اسش اونقدا تو ایران کاربرد نداره یا مثلا 3G تو ایران نیومده و از امکاناتش نمیشه اینجا استفاده کرد ولی خوب همین N95 دارای سیستم عامله و با رم و پردازنده قویی که داره میتونی برنامه های مختلفی رو توش بریزی و اجرا کنی ... و حتی توش با اون ال سی دی بزرگ و با کیفیتش فیلم ببینی ! یا از امکانات دیگش مثه دوربین 5 مگش و یا خروجی 3.5 میلیمتری صداش استفاده کنی ( با هدفون دلخواهت ) و خیلی کارایه دیگه که این گوشی میتونه انجام بده ! بستگی داره گوشی دست کی باشه نه اینکه تو ایران باشه یا آمریکا ... با تمام محدودیتها همینجا هم میشه استفاده های زیادی از یه گوشی مثه N95 کرد...!
    در مورد خش افتادنم دقیق نمیدونم در مورد کدوم گوشیش میگی ولی به هر حال خیلی از گوشیاش همچین مشکلی ندارن ! کلا اکثر گوشی های نوکیا کیفیت مونتاژ و بدنه ی مناسبی دارن ! البته من تو گوشیاییش که رنگ نقره ای داره بدنشون رفتن رنگ بدنه رو دیدم ...

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

در ادامه صحبت دوستان.من اول مشتری زیمنس بودم ولی 3 ساله که نوکیا دارم و جدیدا هم با n82 کار می کنم.نقشه ایران هم با نرم افزار smartcomgps ریختم و از gps بهترین استفاده رو می کنم.بهترین بازی ها رو گوشیمه.فایل های pdf و powerpoint رو روی گوشیم اجرا می کنم و تقریبا از بیشتر امکاناتش استفاده می کنم.در حد یک کامپیوتر امکانات داره.فقط نوکیا اینجوریه

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان عزیز تشکیل همچین تاپیک هایی اکیدا ممونعه
    ولی استثناعا این جا خطایی ندیدم

برا همین مدتی تحت نظارت این تاپیک رو باز میذارم تا ببینم نتیجش چی میشه
    و بعد هم قفل و ترش میشه

ممنون

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی ...

با وجودی که اصلا امکان اینو ندارم که توی فروم پست بدم ولی دیدم یه جورایی در حق سامسونگ داره ظلم میشه ....

خوشبختانه هر روز میتونم به فروم سر بزنم ولی امکان دادن پست واسم مهیا نیست ...

عزیز من نوکیا تا بوده و هست مقام اول رو داره...
    لطفا از رو تعصب حرف نزنید...
    من به شخصه میگم...یک موقع توهین نشه...اسباب بازی هایی مثل سامسونگ و سونی دستم نمیگیرم...
    درسته سامسونگ و سونی دارن گوشی هایی میزنن که شاید بتونن با نوکیا رقابت کنن...ولی اون کارایی و دوام نوکیا رو ندارن...(از همه لحاظ)...
    نمیدونم شرکت های سونی و سامونگ و غیره تا حالا تونستن شاهکار تولید کنن؟؟؟
    اگه میبینید نوکیا داره عقب می افته فقط دلیلش (مرقوبی و بهترین و گرانی محصولات ) نوکیاست...
    دوست عزیز اگه شما به گوشیهای سامسونگ میگی اسباب بازی پس من باید به گوشیهای نوکیا بگم حلبی روغن لادن !

متاسافانه امکان اسکن کردن مجله هفتگی MobiFrance ندارم وگرنه واسه 2 ماه پیش این مجله گوشیهای سامسونگو اولین و بهترین گوشیها از لحاظ استحکام بدنه و چیزهای دیگه شناخت ! گوشیهایی که ضخامت زیاد دارن ( نوکیا ) در مقابل گوشیهایی که کمپانی سازندش به Ultra ( در همه زمینه ها ) شهرت داره ( سامسونگ )
    همانطور که U700 سامسونگ بهترین گوشی سال 2007 اروپا شد ...

من اين اعتقادو دارم نوكيا به هيچ وجهه عقب نيوفتاده و هنوز داره يكه تازي ميكنه اين شركت هاي ديگه هستن كه دارن ميان جلو و شروع كردن به رقابت كردن نمي خوام از روي تعصب حرف بزنم ولي سامسونگ تا 1.5 سال پيش فقط گوشي هاي ارزون قيمت ، تاشو با دوربين نهايت 1.3 ميزد ولي الان كجاست؟خيلي پيشرفت كرده يا مثلآ ال جي كه بعد از شوكولات يك تحول بسيار زيادي توش ديده شد اگه به اعداد ارائه شده دقت كنيد ميبينيد كه نوكيا 3 درصد سهم بازارش زياد شده ولي افزايش توليدش 26% زياد شده ولي در مقايسه شركت سوني اريكسون 2% سهم بازارش زياد شده در صورتي كه 38% افزايش توليد داشته.
    نوكيا هنوز جايگاه 1 رو داره شركت هاي ديگه به خودشون اومدن و مي خوان از نوكيا سبقت بگيرن
    بعضی از حرفهای این دوستمون واقعا عالیه ... ولی دوست عزیز همین سامسونگ وقتی D500 زد با بلوتوث و دوربین 1.3 مگاپیکسل میشه بگبن چه کمپانی در اون زمان گوشی در این حد داشت ؟

عزیزم درسته نوکیا تنوع کمتر داره...
    ولی ارزش و کارایی ظرافت امکتنات و با دوامی نوکیا رو گوشی های دیگه ندارن...
    ان93 نمونه بی نظیر نوکیا...سیمبین...3.2 مگاپیکسل...تاشو...
    جواب شمارو در قسمت بالا دادم ...

به نظرم نوکیا خوب سیاستی داره...
    اروم اروم داره میاد جلو...(گوشی های حرفه ای و تک)وارد بازار کرده...
    واقعا من تا حالا رو دست نوکیا گوشی ندیدم...
    فکر نمیکنی همین آروم آروم رفتنش داره کار دستش میده ؟
    سامسونگ 6 ماه پیش گفت به رقابت با نوکیا برمیخیزد ... به راحتی چند درصد از سهم بازارو گرفت ...
    امیدوارم این درصد در سال 2008 به %20 درصد برسه ...

خب اما ایران با دنیا خیلی فرق میکنه مثلا توی آمریکا Black bery یا motorolla یا خیلی مارکهای دیگه فروش و محموبیت بیتری دارند ..
    اما توی ایران معمولا بیشتر فروشها رو نوکیا و سامسونگ و سونی دارند ...
    نوکیا که با توجه با سابقه خوبشو گوشی های توپه که تولید میکنه هنوز بیشترین فروش رو داره ..هر کس هم که موبایل شناسه نوکیا رو ترجیح میده ..
    سونی هم خداییش با تنوع مدلهاش و امکاناتی که بیشتر مورد توجه جوانا و نوجوانان قرار میگیره مثل واکمن تونسته جایگاه وبی داشته باشه ..
    اما جاوا برای کشی که میخواد از موبایل استفاده حرفه ای بکنه چیز جالبی نیست و متاسفانه بیشتر سونی ها به غیر از سری پی و برخی دیگه همه جاوا هستند..
    اما سامسونگ ..خداییش کف منو بروند] !!
    دمش گرم ..
    متاسفانه سامسونگ جا نیافتاده و با وجود گوشی هایی مل یو600 که الان خودم دارم و عالیه و یو700 و یا جی810 که واقعا عالیه هنوز برخی ها تا اسم سامسونگ رو میشنوند میگن اصلا راجع بهش صحبت نکن !! متاسفانه !!!
    دوست عزیز واقعا ازت ممنونم که یه پست عالی دادی توی این تاپیک ...
    در مورد سامسونگ هم شنیدم تعرفه واردات گوشی کم شده ... انشاالله میکروتل و سام سرویس میترکونن ...

البته اینو هم اضافه کنم که تا سامسونگ توی ایران مثل سابق جا بیفته زمان میبره ... و اینه خیلی توی فرومهای ایرانی درباره سامسونگ کم بحث میشه ... مثلا همین اولین گوشی با تکنولوژی HSUPA که سامسونگ اخیرا تولید کرده تا حالا ندیدم کسی در موردش صحبت کنه !

در ادامه صحبت دوستان.من اول مشتری زیمنس بودم ولی 3 ساله که نوکیا دارم و جدیدا هم با n82 کار می کنم.نقشه ایران هم با نرم افزار smartcomgps ریختم و از gps بهترین استفاده رو می کنم.بهترین بازی ها رو گوشیمه.فایل های pdf و powerpoint رو روی گوشیم اجرا می کنم و تقریبا از بیشتر امکاناتش استفاده می کنم.در حد یک کامپیوتر امکانات داره.فقط نوکیا اینجوریه
    کی گفته فقط نوکیا اینطوریه ؟ یعنی فقط نوکیا GPS و قابلیت خواندن Office داره ؟
    این از اون حرفها بود !
    Last edited by S A M S U N G; 11-04-2008 at 16:36.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

هنوز هیچ گوشی سازی
    گوشی مجهز به جی پی اس ----- وارد بازار نکرده
    (هنوز جی 810 نیومده بازار)
    ولی این کارو نوکیا کی انجام داد زمانی که ان 95 عادی اومد...
    یا کابل تی وی اوت ویا....
    این چیزایی هست که نوکیا رو نوکیا نگه داشته
    Last edited by ali racer; 11-04-2008 at 16:38.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

علی جان i780 و i550 و i617 BlackJack II ( همین 3 تا توی ذهنم هست ) فکر میکنم داشته باشه !
    Last edited by S A M S U N G; 11-04-2008 at 16:43.

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوب به هر حال تو قشر جوون هم خیلیا بیشتر ترجیح میدن از امکانات مولتی مدیا و امکانات ارتباطی موبایل استفاده کنن ! و عملا خیلیا وقتی وارد بازار کار یا حتی گاها تو زمان دانشجویی دیگه کمتر حال و حوصله نصب برنامه و این حرفارو دارن و اصلا براشون اهمیت نداره... به نظرم بعد از 21-22 سالگی دیگه حتی جوونا تمایلشون به نصب برنامه و تم و امثالهم روی گوشی کم میشه و بیشتر امکانات ارتباطی و مولتی مدیای گوشیا ( علی الخصوص استفاده از گوشی به عنوان دوربین یا ام پی تری پلیر ) به دردشون بخوره ! البته این در مورد اکثر افراده نه همه و یه چیز طبیعی هم هست که گذشت زمان و جدی تر و سخت تر شدن زندگی باعث میشه آدم حوصله خیلی کارا رو نداشته باشه !
    البته تو همین برند نوکیا هم دقت کنی جدیدا گوشی های جاوای فوق العاده پر فروشی زده مثه 6300 و 6500 کلاسیک و 5310 و 5610 یا حتی 3110 کلاسیک ! این گوشیا هم امکانات مولتی مدیای متوسط به بالا دارن و جاوا هم هستن ! من اعتقاد دارم درصد زیادی از کسایی که حتی گوشیی مثه N95 یا N73 یا N82 یا ... رو میخرن یا برای چشم و هم چشمی و ... هست یا برای استفاده از امکانات مولتی مدیاش ! همین دانشگاه ما اینقد ازین دختر جقله ها میبینم N95 دستشونه ... که حتی نمیتونن کیپد گوشی رو لاک و آنلاک کنن ! چه برسه بخوان برنامه نصب کنن و... ! بچه های این فروم رو نبین که با تمام سوراخ سمبه های موبایل آشنان خیلیا تو سطح جامعه گوشی های سیستم عامل دار ( من جمله سیمبین ) دارن و کاربر حرفه ای موبایل نیستن و ماکزیمم استفادشون استفاده از امکانات شبکه جی اس ام و یا گه گاهی عکس گرفتن باهاشه !
    خود سامسونگ هم تو بازار جهانی فروش خیلی خوبی داشت پارسال برای گوشی های جاواش ( همین U600 و U700 و ... ) تو بازار ایرانم فروشش داره روز به روز بهتر میشه به خصوص از وقتی مایکروتل شده وارد کننده رسمیش !

اين حرفو واقعآ قبول دارم كه خيلي فقط براي كلاس گوشي ميخرن و سايد حتي ندونن بلوتوث گوشي كجاست و چطوري روشن ميشه؟به قول اين دوستمون توي دانشگاه دست هر دختري ببيني N95 هستش بخدا هنوز تازه 1 هفته بود اين گوشي اومده بود ولي من دست دخترهاي دانشگاه ميديدم و يه جوري ميگرفتن دستشون انگار .......... يا يكي از دوستام گوشي فروشه اون روز ديدم دستش P990 بود گفت چند تا آهنگ بهم بده منم گفتم بلوتوثشو روشن كن تا برات بفرستم گفت بيا تو روشن كن بلد نيستم!!ولي همه به اين نتيجه رسيدن كه گوشي هاي بزرگ دستشون بگيرن و فكر ميكنن هر چي بزرگ تر باشه كلاسش بالاتره.

همونطوري كه قبلآ گفتم از توليد هاي جديد سامسونگ واقعآ دارم حال ميكنم به قول يكي از بچه ها به هر كسي بگي سامسونگ ميگه نه بابا ولش كن ولي واقعآ اينطوري نيست و كيفيت گوش هاي جديد سامسونگ واقعآ بالاست من خودم به شخصه دنبال سيمبيان و برنامه و اين چيزا هستم ولي اگه بخوام يه روز گوشيمو عوض كنم و برم يه مارك ديگه بخرم اولين گزينم سامسونگ هستش بعد آيفون. واقعآ از سياست جديد سامسونگ خوشم مياد قبلآ هم اين حرفو زدم سامسونگ با همين سرعت بره جلو تا 1 سال ديگه سهم زيادي از بازار رو نصيب خودش ميكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •