مينيمم سيستم مورد نياز براي بازي جيه؟
مينيمم سيستم مورد نياز براي بازي جيه؟
با سیستم زیر من از خیر بازی کردن گذشتم چون بازی اهسته اجرا میشه یعنی اعصاب ادم میریزه به هم
cpu :1.8 full
ram :
2 تا 256 با باس 333
vga: geforce4 fx5200
با این سیستم روون روون اجرا شد
CPU AMD Athlon64 3000+
RAM 2x 256MB 400Mhz
Hard 120 SATA 8MB of Buffer
Graphic Card GeForce FX 5200
reza جان این بازی اصلا طبیعت آهسته ای داره اگه آهسته اجرا بشه که دیگه ................ ولی وم با سیستم زیر اجراش کردم
Cpu Athlon64 2800+ AMD
VGA:MSI Geforce FX 5200
Ram: 512 MB DDR
منم با این روی آخرین حالت گرافیکی دارم عشق و صفا میکنم!
Cpu 2400
Ram 256
VGA Ati Radeon 9800 xt
بازی هم تا آنجا که من میدونم غیر از صحنه های خاص در کونگ فو و حالت Focus نباید جاییش با سرعت کم حرکت کنه!
داده بودید خراب است ! از این لینک داونلود کنیدAnti-blah اون لینکی هم که برای دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام این بازی هم توسط گروه RELOADED کرک شد.
دوستانی که در اجرای بازی با نرم افزارهای جانبی مشکل دارند میتونن از لینکهای زیر کرک رو دانلود کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمش یکیه چند تا لینک گذاشتم که مشکلی پیش نیاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته : بعد از دانلود کرک و اکستراک کردن فایل پسوند فایل رو از exe به bin تبدیل میکنید و باقیش هم مثل کرک های دیگه است.
خوش باشید![]()
مي خوام بازري ماتريكس از راينترنت بخرم چره كار بايد انجام بدم؟
با سلام برادران من هر چه سعي مي كنم بازي را سيو كنم نمي شه وقتي از بازي ميام بيرون و دوباره برميگردم سيوي نيست چه كار كنم؟
اقا اگه کسی بازی را تمام کرده لطفا کمک کنید
تو یه قسمت بعد از تموم کردن شهر دوم باید با چینی مسابقه بدیم دو دفعه زدمش تا رفت تو سینما هر چی میزنمش بازم خونش پر میشه لطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)