این محصولی که گفتی قیمتش چنده و کی میاد؟؟؟ تا 2 3 ماه میاد؟؟؟نوشته شده توسط masoudboy
این محصولی که گفتی قیمتش چنده و کی میاد؟؟؟ تا 2 3 ماه میاد؟؟؟نوشته شده توسط masoudboy
من به شما k750i و يا w800i رو پيشنهاد مي كنم.
K750I
ممكنه 30 تومن بيشتر باشه ولي فوق العاده ست.
برو به اين تا بتواني گوشی ها رو با هم مقايسه كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه نظر منا بخواي من ميخوام موبايل بگيرم
بين نوكيا 6630 ميگيرم وبين سوني اريكسون كا750 ديگه دابليو800نميگيرم چون پول مفته اگه دنبال اون مموري512 باشم خوب كا 750ميگيرم 350 بعد 50تومان ميدم كارت حافظه ميگيرم ميشه400 تومان 50تومان هم صرفه جويي كردم
آيا كسي ميدونه كه كا750 سوني اريكسون فايل تصويري رو تمام صفحه اجرا ميكنه يا نه
شرمنده من نميدونم
اما ميپرسم
آخه من از 910 اريكسون خيلي خوشم اومد .... البته يه كم بزرگه اما عيب نداره ... فقط مشكل دوربين بود كه فرمودين تو 990 حل شده ... فقط قيمت اين گوشي كه قراره بياد هيچ جا اعلام نشده!!! مي خوام بدونم اگه بالاي 450 460 تومنه كه بي خيالش شم همون 910 رو بگيرم .....
سلام پیشی نمیدونم p990 کی میاد ولی اگه دوست داری مشخصات شو بخونی برو به این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین لینک می تونی تعداد زیادی گوشی رو ببینی با هم مقایسه کنی .
ولی از همه جالب تر گوشی W900i سونی اریکسون بوده از همه خوشکل تر موتورولا e1120 بود که فکر می کنم کیفیت دوربین خیلی بالایی داره راستی حافظه w900 بدون مموری کارت 470 مگا بایت وبا مموری تا 2گیگ قابل افزایش
آيا كسي ميدونه كه كا750 سوني اريكسون فايل تصويري رو تمام صفحه اجرا ميكنه يا نهنوشته شده توسط mobile
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)