بعضی شرکتهای بازی یا نرم افزار هستند که بازی ها یا سفتور شرکت های دیگه رو کرک میکنن
بعضی شرکتهای بازی یا نرم افزار هستند که بازی ها یا سفتور شرکت های دیگه رو کرک میکنن
ِDaemon Tools 4 هم اومد . اما آیا می شه با اون Starforce 3 رو دور زد ؟
نه متاسفانه با daemon tools 4 هم نمیشه که بازی را به حالت عادی اجرا کردنوشته شده توسط amirpers
![]()
Deamon tool رو همراه با SR7.Stop امتحان کنيند شايد جواب بده
دوست عزیز نرم افزاز SR7.Stop برای قفل امنیتی SecuRom 7 می باشد و شما با این نرم افزار می توانید قفل SecuRom 7 را بشکنید و بازیهایی که قفل آنها SecuRom 7 باشد اجرا کنید و با این نرم افزار نمی شود قفل StarForce 3 را شکوندنوشته شده توسط Gagsta
![]()
خب ظاهرا یوبی سافت کار خودش رو کرد و Prince of Persia 3 رو با قفل Starforce 3 داره عرضه می کنه . شرکت تکین در سایتش اعلام کرده که این بازی با پردازندهای 64 بیتی اجرا می شه . خوش به حال کسانی که این از این سی پی یو ها استفاده می کنند .
اما ما چه کار کنیم که یه Cpu Intel 3.2 داریم ؟
سلام
Prince of Persia 3 كه هنوز نيومده !!
از كجا متوجه شديد كه starforce 3 استفاده كردن براي Prince of Persia 3 ؟؟؟
البته اگه استفاده نكنن جاي تعجب داره !!!
Omid_Online عزیز من در جایی خوندم که به وسیله مراحلی که شما گفتی ( کابل سی دی رام را بیرون بیاوریم و ...) بازی به درستی اجرا نمی شود .
ممکنه شنا بگی که کدو بازیها رو با این روش اجرا کردی و آیا مشکلی داشت یا نه ؟
خب دیگه Prince 3 خیلی مهمه !!!
من همه بازیهای starforce 3 را به این صورت اجرا کردم و هیچ مشکلی هم نداشتند.نوشته شده توسط amirpers
اعم از SC3, Suffering 2 , Cold war , KingKong , TM
موفق باشید![]()
Omid_Online عزیز می دونم که قبلا این کار رو انجام داده ای اما می خوام ازت خواهش کنم برای آخرین بار مراحل اجرای اینگونه بازیها رو اینجا بیان کن . چون به هر حال این تایپیک مخصوص بازیهایی که از این قفل استفاده می کنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)