سلام آقا من تو بازی اویل1 تو اتاق قاب عکسها گیر کردم و اون قاب یا سنگ که شکل لوزی هست سه تاشو پیدا کردم مونده یکی دیگش کمکم کنید لطفا ممنون
سلام آقا من تو بازی اویل1 تو اتاق قاب عکسها گیر کردم و اون قاب یا سنگ که شکل لوزی هست سه تاشو پیدا کردم مونده یکی دیگش کمکم کنید لطفا ممنون
شما بايد عكس ها رو نگاه كنيد ميبينيد كه يك ترتيب سني توي عكسها ديده ميشه ، شما بايد به ترتيب سني دكمه هاي قاب ها رو فشار بديد تا آخر قاب انتهايي ميفته و آخرين تيكه هم ميتونيد برداريد![]()
يه ورژني هست به نام Resident Evil : Director's Cut كه يه سال بعد از اويل يك منتشر شد و ماله PS1 هست. اينم از كاورش هست :
مثل اينكه بازسازي شده اويل يك هست. مثلاً زاويه دوربين فرق ميكنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمره اي هم كه گرفته در كل از اويل يك كمتر هست ولي خوده IGN بهش بيشتر از اويل يك داده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگه كسي اين ورژن رو بازي كرده بگه دقيقا فرقش با اويل يك در چي هست. مثلا داستانش هم فرق داره يا فقط گرافيكش بهتر شده؟ و در كل ارزش دانلود و بازي كردن رو داره يا نه؟ ممنون
لطفا پاك بشه!
Last edited by Squall Leonhart; 11-10-2009 at 08:38.
سلام ببخشید در evil1 در اخر بازی تفنگ هم میده به من فقط کلید داد اگر میده لطفا بگید
آره راكت لانچر بزرگ رو ميده. به شرطي كه بازي رو كمتر از 3 ساعت تموم كني و حداقل يه نفر رو نجات بدي. دو نفر رو هم ميتوي نجات بدي زياد سخت نيست فقط بايد گزينه هاي درست رو انتخاب كني.
دو نوع مود بهش اضافه شده
تراینینگ مود و ادونسد مود که توی اینا زاویه ی دوربین کاملا با نسخه اصلی فرق داره
ضمنا توی این یه کدی هست که میزنی و همه مهماتی که بهت میده دو برابر میده
توی اون مود های اضافی همه ی لباسها هم جدیده و تو بازی اصلی نیست.اگه درست یادم باشه راکت لنچر بینهایت فقط توی دایرکتورز کاته.
داستان و گرافیک فرق چندانی نداره.
من قبلا هر دو نسخه رو هم داشتم ، ولی الان فقط دایرکتورز کات رو دارم، اصلیه رو نمی دونم چیکارش کردم !
نسخه دایرکتورز کات مسلما ارزش دانلود و بازی داره، شک نکن.
مسلسل کوچیک بینهایت رو فقط تو نسخه ی پی سی میده تا جایی که من می دونم!
Last edited by taghi_ramzi; 11-10-2009 at 08:55.
اينو ديگه نميدونسم! شرايط بدست آوردنش رو هم بگو.![]()
فکر میکنم تموم کردن بازی تو کمتر از سه ساعت برای بار دوم این اسلحه رو میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)