این حرفتون مثل این می مونه که شما یه ماشین RD داشته باشید و به رانندگی با اون عادت کرده باشد بعد مدتی یک Bmw ناز میخرید ولی بازم RD رو سوار میشید چون بهش عادت کردید اما آیا شما وسوسه نمیشید حتی یک دور با BMWتون بزنید یا از RD خود دست بکشید؟
این حرفتون مثل این می مونه که شما یه ماشین RD داشته باشید و به رانندگی با اون عادت کرده باشد بعد مدتی یک Bmw ناز میخرید ولی بازم RD رو سوار میشید چون بهش عادت کردید اما آیا شما وسوسه نمیشید حتی یک دور با BMWتون بزنید یا از RD خود دست بکشید؟
در ضمن اونایی طرفدار سر سخت xp هستن من بهشون قول میدم تا سال بعد یا وسط همین سال از XP دست می کشن و به ویستا کوچ میکنن
میکروسافت هم داره زوری این کارو با کاربراش میکنه که بعد سرویس پک 3 دیگه کم کم بروز رسانی رو واسه XP تعطیل میکنه فکر کنم 2009 XP از رده خارج بشه
حالا معلومم نیست واسه ویندوز جدیدش (7) چه سخت افزاریو تدارک دیده
فکر کنم
کارت گرافیک کمنتر از 512 جواب نده
رم 2 کمتر جواب نده
CPU 2گیگاهرتز کمتر جواب نده![]()
پیش نسخه ای که برای ویندوز 7 بیرون اومده، از نظر سخت افزاری تفاوتی با ویستا نداره (شاید چون زود اومده) و اینترفیس هم کاملاً مشابه ویستا بود.نوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شما توقع دارید میکروسافت بیاده همه چیزو تو نسخه اول اونم beta که فکر نکنم بتا هم به حساب بیاد رو کنه
من یادم اولین بتای ویستا به اینهمه سخت افزار بالایی که الان برای نسخه نهایی ویستا لازم داشت رو نداشت
با یک پنتیوم 4 راحت اجرا می شد
الان یکم زود واسه قضاوت اما من احتمال اینو میدم از ویستا سخت افزار بالاتری می طلبه![]()
من توقعی ندارم، همانطور که توی پرانتز هم گفتم احتمالاً به خاطر اینکه زود اومده اینجوریه.نوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز به تو بهتر امتیاز داده حتما" رمت 2GB چون رم من 1GB
ولی بازم با این وضعیت ترجیح میدم با ویستا کار کنم!
Last edited by amirtoty; 31-03-2008 at 21:52.
سلام.
من الان به خاطر اینکه سیستم پایینه دارم از xp استفاده می کنم ولی از ویستا بیشتر خوشم می یاد!
با ویستا حدود 3 ماهی کار کردم و از همون موقع ازش خوشم اومد....
قصد خرید یه سیستم جدید رو دارم تا برای ویستا بترکونه، فعلا من هستم تا سرویس پک دوش بیاد انوقت××!!!!!
این رو هم عرض کنم که یه سیستم با مشخصات زیر رتبه ی 3.6 رو بدست می یاره!!!!
CPU: AMD Athlon 64X2 6000
VGA: 8400 GS
RAM:4GB DDR2
به خاطر اینکه کارت گرافیکش نسبت به بقیه سیستم پایینه. ریتینگ همیشه پایینترنت امتیاز سخت افزار رو به عنوان ریتینگ کل نشون می ده
سلام.ببخشید بین نسخه 64 و 32 بیتی اون فرقی هست؟
من میتونم نسخه 64 اونو نصب کنم؟
intel 3.2 2mb cach
graphic:ati x300
ram : 1gig dual channel
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)