تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 54

نام تاپيک: گوشی بین 220 تا 380؟

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ساسان عزیز شما جی800 دارید؟ یا قبلا استفاده کردید؟

جی 800 به دل منم نشسته بود و یه زمانی یکی از آلترناتیو هام بود برای خرید یک هدیه به خواهرم. جی 800 جزو
    اون گوشی هایی بود که در لیست نظر سنجی در این فروم قرار داده بودم. اما 2 مشکل بزرگ من رو از خرید اون
    پشیمون کرد و آخرش یک گوشی دیگه گرفتم براش.

یکیش قدرت نگه داشتن شارژ خیلی کم. یک گوشی هر چقدر هم امکاناتش بالا باشه اما باطری نداشته باشه
    نمیشه به موقع و هر جایی از گوشی استفاده کرد. در هر مکانی هم که برق و پرِز وجود نداره که همه اش گوشی
    تو شارژ باشه.

مشکل دوم به قول یکی از از کسانی که خودش چندین ساله سامسونگ داره این بود که برنامه های جاوا به خوبی
    روش نصب نمیشند. یعنی سامسونگ رو همینطوری که هست باید قبول کرد. در فکر برنامه خور بودن نباید بود و
    دنبال تم و شکل و نمای قشنگ تر هم نباید بود. یعنی همینه که هست.

من نمیدونم آخه حیف نیست گوشی هایی به این خوبی گاهی هم در نوکیا و هم در سامسونگ وجود داره اما
    باطری هاشون سه صوته خالی میشه. اگه یک فکری به حال باطری میکردند خیلی خوب میشد.

موفق باشید.
    بله دوست عزیز الان g800 دارم

تمام حرفات رو تایید میکنم
    متاسفانه هر دو مشکل رو داره

البته من بهشون عادت کردم

در مورد نرم افزار هم وقتی که خواستم گوشی رو بخرم اطلاع داشتم و گفتم که اشکالی نداره
    اما انتظار نداشتم که باطریش اینطور باشه و برای من غیر منتظره بود

به هر حال مشکل خاصی باهاش ندارم و ازش راضی هستم
    منظورت دبلیو910 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دبلیو910 باید قیمتش حدود 270-80 تومان باشه حتی این گوشی در موارد از 5700 کم میاره
    مثل سرعت.حتی بعضی ها هم که این گوشی رو گرفته بودند مشکل نرم افزاری داشت که میگفتن با آپدیت حل میشه
    ببینید این گوشی یعنی دبلیو910 از نظر سخت افزاری ونرم افزاری تفاوت چندانی حتی با دبلیو810 نداره
    حالا این واکمن 3 میخواد باشه یا میخواد 11111 باشه چون اینا همش عدد و ورژن هست.
    به نظر من دبلیو910 حداقل باید دوربین3 مگا داشت تازه اونم قیمتش باید زیر 330 می بود/الان گوشیهایی بسیار ارزانتر از قبیل 5700 و 5610 و آی450 سامسونگ وجود داره که از دبلیو910 سرتر هستش.

امادر مورد مشکل باتری که دوستمون گفتند
    باید عرض کنم که شما باز هم به اون اعداد و ارقام نگاه کردید
    ساسان خودش هم دبلیو950 داره و هم 5700 از نظر اعداد شارژ دبلیو950 بایستی دو برابر 5700 باشه اما در واقع اینطور نیست و هر دوشون شارژشون با استفاده معمولی حدود دو روز هستش.
    باید اضافه کرد که گوشیهای نوکیا باسی پی یو قوی و رم بالا و صفحه نمایش 16 میلیون رنگ باز هم شارژ مناسبی داره.
    البته به گوشیهای سونی اریکسون نمیرسه ولی مثل اون اعداد ارقام کم نمیاره شاید نهایت 20 درصد از گوشی مثل کا800 شارژشون ضعیف تر باشه
    اما در مورد گوشیهای سامسونگ حق با شماست شارژ خوب نگه نمیداره نمیدونم چیه
    و اینکه گفتید برنامه زیاد نصب نمیشه البته میشه به سختی و در گوشیهای جدید یه کم راحت تر شده
    اما باید بدونید که گوشیهای سامسونگ از نظر امکانات در سطح بالایی هستش مثلا یه گوشی ساسمونگ مثل دی880 برنامه های امنیتی و پسورد گذاری -دزدگیر و حتی برنامه ی بلک لیست رو در خودش داره.
    درسته
    باطری هر دو گوشی زیاد جالب نیست
    خوشبختانه به بد بودن باطری عادت کردم چون اکثر گوشی هایی که این اواخر خریدم باطری های خوبی نداشتن(n95,5700,shineو دو گوشی g800 و w950 که در حال حاظر دارم ازشون استفاده میکنم)
    برا همین دیگه چندان مشکلی ندارم

گوشی ای که از لحاظ باطری راضیم کرد n73 هستش که واقعا باطری خوبی داشت

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

میگم ساسان جون رد پات رو توی کلوپ موتورولا دیدم مثل اینکه بدجوری رفته بو دی تو کف زد6. چرا نگرفتیش؟
    دیشب داشتم با یکی از دوستان توی فروم چت میکردم که میشناسیش شعارش این بود که مرگ بر ...
    (خداییش چه شعاری درست کرده بودا توی دهن همه رفته)یه کم غیبتت رو کردم گفتم این ساسان باید بره بازار رو بگرده و هر گوشی که خوشکل بود بخره ما فقیر فقرا باید با 1110 و اون بیچاره هم باید 5700 قراضه و درب و داغونش حال کنه

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میگم ساسان جون رد پات رو توی کلوپ موتورولا دیدم مثل اینکه بدجوری رفته بو دی تو کف زد6. چرا نگرفتیش؟
    دیشب داشتم با یکی از دوستان توی فروم چت میکردم که میشناسیش شعارش این بود که مرگ بر ...
    (خداییش چه شعاری درست کرده بودا توی دهن همه رفته)یه کم غیبتت رو کردم گفتم این ساسان باید بره بازار رو بگرده و هر گوشی که خوشکل بود بخره ما فقیر فقرا باید با 1110 و اون بیچاره هم باید 5700 قراضه و درب و داغونش حال کنه
    اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ (EEEEEEE)
    این چه حرفیه؟!!!!!!!!!!!!!!!
    ما کوچیک شماییم داداش

ایول !! میدونی اگه اینجا بود من شرمندش میشدم؟(آخه با این کارایی که انجام میداد مجبور بودم وظیفمو انجام بدم)
    چی کار کنم قانونه دیگه و اگرنه خودت هم میدونی من خودم اهل چه کاری هستم

راستش من طراحی گوشی تا حدودی برام مهمه
    در یکسری شرایط طوری میشه که فقط به طراحی اهمیت میدم(یه قول معروف جو گیر میشم)
    دلیل خاصی برای نگرفتنش نبود دیگه G800 گرفتم
    ولی خوب به نظر خودم انتخاب درستی کردم و الانم راضیم

انشالله یه E90(که گیر من نیومد)بهترش گیرت بیاد

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست من اگه دنبال يه گوشيه نازك و صفحه السيدي بزرگ هست آن هم تو سري نوكيا سري ان
    چرا با قيمت 380 تومان گوشيه nokia n76 رو نميگيري؟خيلي گوشيه جالب و خوشدستيه
    اصلا هم خز نيست من تو دست 2 سه نفر به زور ديدم.
    تاشو و سياه
    نظرت چيه؟

n76
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5310 هم گوشيه خوبيه قيمتش هم تو سايته 260 تومان زدن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم یه گوشی بخرم که فبلش بد ندیدم با شما مشورت کنم.
    من یه گوشی میخوام که:
    1-صفحه نمایش خوب و بزرگ.
    2-دوربین خوب.
    3-کیفیت صدا.
    4-قشنگی.
    در ضمن امکاناتی مثل بازی و نمایش فایل های آفیس و... برام مهم نیست .
    در کل یه مبایل میخوام که زود از قیمت نیافته مثلا اگه حالا خریدمش 3 ماه دیگه خواستم بفروشمش خیلی ضرر نکنم.
    در ضمن بهتره سونی اریکسون نباشه چون همه ی خونواده مون سونی اریکسون دارن میخوام برام یکم جدید باشه.خودم که از n ها خوشم می آید و موتورولا.
    ضمنا هزینه هم تا سقف 380 هزار تومن.
    ضمنا اگه نیازهای من تو گوشی های ارزونتر هم هست بگید.
    من خودم از n70 خوشم میاد بنظرتون خوبه؟
    به نظر منم گوشیهای سری N تنها گوشیهایی هستند که از خریدشون پشیمون نمیشی و در خرید و فروششون هم کمتر ضرر میکنی...
    به نظر من بهترین انتخاب برای شما N73 است...(البته اگه گوشیهای قبلیت رو میگفتی بیشتر میشد راهنماییت کرد برای همین هم یک گوشی با قیمت مناسب و کارایی زیاد رو بهت معرفی کردم )

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

73 ديگه از مد افتاده كه هيچ خز كامل هم شده.بيخيالش سال 2008 گوشيه جديد اين سال رو بگير

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی ...

اول باید بگم مرسی که سونی اریکسون توی الویت خریدت نیست ....

گوشیهای زیادی که این امکاناتو داشته باشن هستش ...

نظر شخصی من اول از همه i450 هست که واقعا یک موزیک فون تک هست و کیفیت صداش هم عالیه ... کیفیت دوربینش هم با وجودی که 2 مگاپیکسل هست خوبه و سیمبیان هم که داره ... صفحه نمایش گوشیهای سامسونگ هم که همگی عالی هستن ...

ولی چون قیمت 330 هزار تومان هستش اگه برات سیمبیان مهم نیست G800 بگیر ( بهتره بگم دوربین دیجیتال تا گوشی ) در عکسبرداری واقعا عالیه ... صفحه نمایشش 2.4 اینچ هست و کیفیت خوبی داره ... دوبین هم5 مگاپیکسل با فلش زنون و تشخیص چهره ... کیفیت صداش خوبه و بلندی هم متوسط ...

و اگه باطری هم خیلی خیلی واست مهمه i450 گزینه بهتری هستش ...

موفق باشی ....

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی ...

اینم یه عکس از مقایسه N81 با i450 :

اینم از نحوه استفاده از موزیک پلیر i450 :

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سامسونگ كه اين مدلشو دقيق مثل 81 زده.
    سامسونگ جان قيمت اين مدل چنده؟مگه؟يه لينك خوب به جز gsm.ir داريد بذاري؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

1 e65

سلام
    من میخواستم بدونم که e65 صفحه لمسی دارای خودکار،چینی یا نه؟
    محصول نوکیاست یا با یه شرکت دیگه مشترکه؟
    ممنون میشم جواب بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •