تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: انتقاد کارتونی تلويزيون الجزيره از حساسيت ايران به نام خليج فارس

حـــــرفـه ای habibi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من در خدمتم منتها به همون شرطهايي كه گفتم.
    حرف حساب جواب نداره.
    اما نژادپرستي حرف حساب نيست. ناحسابه!

استنادهاي حقوقي زيادي مي‌شه داشت كه ثابت مي‌كنه اسم اين خليج٬ هميشه فارس بوده و هست و تا ما هستيم خواهد بود . بدون فحاشي و هتاكي.

البته در درجه اول اين دستگاه ديپلماسي ماست كه بايد درست و حسابي بجنبه. رخوت و سستي باعث غصب حقوق ما مي‌شه و ما بايد تاوان سنگيني براي اون بپردازيم!

8 سال جنگيديم تا خاكمون رو نگه داشتيم. براي خليج فارس هم بايد بجنگيم ولي با منطق.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    www.Myprosoft.net

پيش فرض

ايـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــول به اين غيرت ايراني من توت اين موندم كه اين عربهاي احمق نفهم چطور هنوز غيرت ايرانيا رو نشناختن؟!!!!!!!!!!1 :!: :?: :roll:
    اگه قرار باشه به اين سادگي ها كشورمونو تحويلشون بديم چرا سر قضيه آبادان و خرمشهر و جنوب ايران كوتاه نيومديم؟!!!!! :x
    مهم ترين چيز در ملت ايران اينه كه از هر رنگ و هر گروهي كه باشن چه موافق و چه مخالف حكومت چه هوي و چه متال و چه مومن و چه كافر و .............. در مقابل دشمن فقط يك مشت هستيم و بس!!
    8) در ضمن عكس العمل همه ايرانيا رو در مقابل اين قضيه تحسين ميكنم. آفرين

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط habibi
    آقا متاسفانه كار داره جنبه نژادپرستي به خودش مي‌گيره‌ها!
    توهين به هيچ قوم٬ ملت و زبوني درست نيست.
    اختلاف فرهنگها يه چيز بديهيه.
    افتخار ايراني تا حالا اين بوده كه نژادپرستي تو خونش نبوده.
    مسايل سياسي به كنار همه كه انسان هستيم!
    همه‌ي عربها رو با يه چوب زدن مردونگي نيست. چرا ما خودمون رو تا حد نژادپرستها پايين بياريم؟
    يادمون باشه همونطور كه ايراني ترك٬ ايراني بلوچ٬ ايراني تركمن و ايراني لر داريم٬ ايراني عرب هم داريم.
    بحث خليج فارس ربطي به نژاد نداره. بحث حقوق بين المللي ايرانه.

از توجه همه دوستان متشكرم
    1- اصلا نژاد پرستي تو كار نيست و اصلا هم به اين مورد فكر نمي كنيم
    2-از اين توهين بالاتر اون از كارتونشون و اون هم از خليج عربي.............
    3-منظور اعراب كشورهاي همسايه جنوبي و غربي ماست و همه كساني كه در ايران زندگي مكنند چه عرب و فارس و ترك و لر و ......... همگي ايراني هستند و عزيز ما هستند و حساب همه اونها از همسايه هاي نامبرده جداست و اصلا قابل مقايسه نيستند.
    4- ما وظيفه داربم اعتراض خودمان را به گوش اينها برسانيم تا بفهمند كه ما مثل ملتشان خواب نيستم و ما چه در مسايل كشورمان و حتي نواميس كشورهاي مسلمان بي غيرت نيستيم حساب دستشون بياد نمونه اش هم اينكه اعتراض ما به مسله خليج فارس اينها رو متعجب كرده و مجبورا مانند توليد يك كارتون و مسايل مورد اشاره در اون ما رو به طرف ديگه بكشونن
    بالا برن پايين بيان خليج هميشه خليج فارس هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستي يه چيز رو هم بگم
    موضوع بحث در مورد اون كارتون هستش
    اول كنف شدن در مسله خليج فارس دوم سوتي كارتون احمقانه شون
    كه ما ايراني ها را مسخره كرده در صورتي كه تو همون كارتون هم شرح حال خودشونه ولي نفهميدن و به ما ربطش دادن

ميگم ديگه موضوع را كش نديم و فقط نامه را آماده كنيم و كساني كه مي خواهند امضاش كنند اعلام كنند

حـــــرفـه ای Spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

منم با تمامي حرف هاي شما موافقم اونا اگه عرضه داشتن يه كاري به گند كاري امريكايي ها ميكردند تو همه كشور هاي عربي
    ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
    عرب در بيابان ملخ ميخورد سگ اصفحان آب يخ ميخورد :mrgreen: من كه تو ... هستيم هم الان داريم شام ميخوريم :mrgreen:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Video Games !!!

پيش فرض

من كارتون مزخرف اونا رو ديدم ؛ يه كارتون ديگه هم درست كردن كه نشانگر اينه كه خود عربها به ياسر عرفات كمك نكردن بعد حالا اومدن به ما گير ميدن ( ما حتي تو فلسطين كشته داديم)

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

انها مارا حسابي خر به حساب اوردند
    ان مرد عربي هم كه چنين حرف هاي مزخرفي زده نشان داده كه مردم عربستان چه ذهنيت از ايران دارند

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

بابا جون تازه عراقی ها درخواست غرامت جنگ کردن
    :mrgreen: :mrgreen:
    اینها خیلی باحالن
    بزارین خوش باشن
    :mrgreen:

حـــــرفـه ای habibi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

از همه دوستانی كه نظرشون رو گفتن متشكرم. اگرچه هنوز اگه دقت كنین خودتون می‌بینین كه بعضی دوستان لحن چندان مناسبی ندارن.
    همه‌ی حرف من اینه كه اینو بگم من برای اون نروژی كه توی سرمای كلافه كننده اونجا از خونه‌ی گرمش بیرون می‌یاد تا اعتراضش رو به آدمكشی كه در عراق انجام می‌شه اعلام بكنه یا اون بودایی كه توی گرمای كلافه كننده كامبوج بر ضد جنگ تظاهرات می‌كنه اونقدر احترام قائلم كه حاضرم جونم رو بدم تا حرفش رو بزنه. فرقی برام نداره كه كی از كدوم كشوره برام این مهمه كه ببینم چقدر انسانیت توی رگ و پی داره. كار بد، بده. كار خوب هم خوبه. توسط هركی می‌خواد باشه.

به هر حال اینو كش نمی‌دم. همونطور كه می‌دونید یه پتیشن رو درست كردن تا با امضاء اون اعتراض خودمون رو اعلام كنیم. من خودم این پتیشن رو امضا كردم. فكر می‌كنم اگه همه تلاش ما حول تبلیغ دور این پتیشن بچرخه اعتراض‌ها یه جا جمع می‌شه و نیروی متمركزی رو ایجاد می‌كنه كه حریف نداره.
    ظاهرا اینجاست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پیشنهاد می‌كنم دوستانی هم كه كار با انیمیشن رو بلدن، یه گروه تشكیل بدن و یه انیمیشن توپ در مورد اتفاقی كه برای صدام (به عنوان نوك حمله نژادپرستها به ایران) افتاد بسازن. اونو خیلی راحت می‌تونن توی اینترنت منتشر كنن. از اینكه كار با مكس رو بلد نیستم خیلی ناراحتم. :(
    ولی خوب چی‌كار كنیم دیگه همه نمی‌تونن همه چی رو بلد باشن!
    محل‌هایی كه مشهورن و می‌تونن مورد مراجعه قرار بگیرن مثل سازمان ملل و یونسكو، معمولا به اینجور پتیشن‌ها حساس هستن.
    حتی می‌تونیم به خود كانال الجزیره هم اعتراض كنیم. اگرچه ممكنه مورد سانسورشون قرار بگیره ولی به هر حال حرفمون رو زدیم!

حتی باید به سكوت و انفعال نسبی وزارت خارجه خودمون هم اعتراض كنیم. وظیفه اونا هم هست كه از حق میهن عزیزمون حفاظت كنن.
    از دشمن كه نباید توقع داشته باشیم! اگه ما كوتاه بیایم رو همین تهرون هم ادعا درمی‌یارن! چیزی كه زیاده سوابق تاریخیه!

ولی با همه‌ی اینا، تلاشها وقتی متمركز بشه جواب می‌ده. تشتت و تك روی فایده‌ای نداره.

این دولت پوشالی عراق هم فكر كنم هنوز تنش می‌خاره! البته تعجبی هم نداره. همونظور كه می‌دونین اینا بازمونده‌های صدام هستن كه با آمریكا ساخت و پاخت كردن و با خیانت به رئیسشون خطشون رو عوض كردن. خیانت توی ذاتشونه كاریش هم نمی‌شه كرد! هشت سال جوانای دو ملت رو به كشتن دادن به خاطر سردار مفلوك قادسیه! تا ببینیم چی می‌شه. از این حرفهای صد تا یه غاز زیاد زدن.

soso جان من در خدمتم هر امری باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بايد درباره اون كارتون به الجزيره اعتراض هايمان را بفرستيم ما يك متن مي خواهيم كه به اين شبكه اعتراض كنيم و خيلي رود بايد اين كار را بكنيم چون دير ميشه و مسله از ياد ميره
    يه متني مثل متني كه در سايت خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •