چه جالب ! تا سال 2011 یعنی 3 سال از ساختن سر خلاص می شیم؟ من که می رم ثبت نام کنم.
چه جالب ! تا سال 2011 یعنی 3 سال از ساختن سر خلاص می شیم؟ من که می رم ثبت نام کنم.
خیلی ممنونم
من خودم موفق شدم از این سایت فایلها رو بگیرم برای همین 2 مرحله انتهایی رو هم با عکس میزارم...
شما وقتی فایلهاتون آماده شد در راستای آموزش قبل با این مرحله میرسید...
وقتی روی Attachment کلیک کنی در صفحه جدید یک لینک میاد که با کلیک روی اون با تصویر زیر مواجه میشی...
که با کلیک روی Submit میتونی فایلها رو بگیری...
موفق باشید...
دوستان این بهترین روشه.من دو روزه فایلم رو گرفتم و کاملا کار می کنه
من که قبلا از سایت symbiansigned فایل cer میگرفتم 6 ماه اعتبار داشت ولی دو ماه پیش که فایل cer گرفتم تا سال 2011 اعتباره داره
سلام دوستان ببخشد می خواستم ببینم کسی از دوستان که تا حالا تونسته این کارو انجام بده می تونه زحمتش رو برای من هم بکشه
phone:5700
imei:353964015244940
اگه لطف کنین ممنون می شم
دوستان من دو تا سوال داشتم:
1-بعد از دادن 5 پست فايل ما رو ميسازن يا 5 پست فقط واسه دانلود كردن فايل هست؟
2- هر 5 پست تو همون تاپيك بايد باشه؟ پست چي بديم ؟ درخواست رو تكرار كنيم؟ يا تو تاپيكهاي ديگش ميشه رفت؟
چگونه پست دهیم
عزیز شما باید حد اقل 5 پست تو اون فروم بدی (نه حتما تو همون تاپیک.هر جا میخای) تا بهت اجازه بده اون ضمیمه های پست اول رو دانلود کنی
من 3 روز پيش ثبت نام کردم بعد هم درخواستم رو در تاريخ 3/4/2008 در اونجا گذاشتم. بعد هم 6 تا پست مختلف در اونجا گذاشتم. امروز که رفتم، ديدم براي تاريخ 3/4/2008 فقط دو سري فايل گذاشته که مال من جزو اونها نيست و فايل بعدي مال تاريخ 4/4/2008 هست. ضمنا شماره ارسال پست منهم تغيير کرده يعني اول 69417 بود ولي الان شده 69427!!!!!!!! کسي ميدونه چرا؟
رامين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)