تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: میشه کاری کرد که در حینه خونه تکونی عیدیه تاپیک ها اینقد از آکوا پ.خ نیاد؟!

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب تا اونجايي كه من ميدونم اين كاربر در واقع وجود خارجي نداره. در واقع وقتي يكي از مديران پستي رو پاك ميكنه به خاطر اينكه مشخص نباشه كه كي پاكش كرده و مشكل و درگيري هاي لفظي مثل سابق پيش نياد و كاربرا هم بدونن به چه دليل پستشون پاك شده، دليل پاك شدن پست به اضافه قسمت كوتاهي از متن پست از طريق كاربري به اسم آكوا كه البته فكر كنم يكي از دلايل اينكه دوباره بعد از اينكه مدتها براي خودش بيكار بوده من بودم! يادمه تو يه تاپيك گفتم كه راستي اين آكوا كه مدير انجمن ترشه چيكار ميكنه و اصلا كي هست؟ كه فكر كنم آقا سينا بود كه گفت اين كاربر يه كاربر آزمايشيه و قبلا به خاطر اهداف خاصي ايجاد شده. چند وقت اين كاربر شروع كرد به پيام خصوصي زدن و كارشو شروع كرد!!
    بگذريم اين نام كاربري رو هيچكدوم از مديرا استفاده نمي كنن و فقط كارش اينه كه وقتي پستي به ترش ميره اتوماتيك يه پيغام براي صاحب پست ارسال ميكنه.

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خوب تا اونجايي كه من ميدونم اين كاربر در واقع وجود خارجي نداره. در واقع وقتي يكي از مديران پستي رو پاك ميكنه به خاطر اينكه مشخص نباشه كه كي پاكش كرده و مشكل و درگيري هاي لفظي مثل سابق پيش نياد و كاربرا هم بدونن به چه دليل پستشون پاك شده، دليل پاك شدن پست به اضافه قسمت كوتاهي از متن پست از طريق كاربري به اسم آكوا كه البته فكر كنم يكي از دلايل اينكه دوباره بعد از اينكه مدتها براي خودش بيكار بوده من بودم! يادمه تو يه تاپيك گفتم كه راستي اين آكوا كه مدير انجمن ترشه چيكار ميكنه و اصلا كي هست؟ كه فكر كنم آقا سينا بود كه گفت اين كاربر يه كاربر آزمايشيه و قبلا به خاطر اهداف خاصي ايجاد شده. چند وقت اين كاربر شروع كرد به پيام خصوصي زدن و كارشو شروع كرد!!
    بگذريم اين نام كاربري رو هيچكدوم از مديرا استفاده نمي كنن و فقط كارش اينه كه وقتي پستي به ترش ميره اتوماتيك يه پيغام براي صاحب پست ارسال ميكنه.
    آره بابا
    منم ديگه از دستش خسته شدم

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

يک توضيح :
    هر يک از همکاران مديران ، مديران ارشد ، ادمين ها ، در هر تاپيک يا پستي به هر شکل تغييري ايجاد کنند ، اين تغيير بطور کاملا اتوماتيک ( بدون امکان کنترل توسط تغيير دهنده ) توسط کاربري مجازي به نام آکوا ارسال ميشه .
    اين امکان و قابليت به اين دليل ايجاد شد ( با درخواست کاربران ) تا کاربران در جريان تغييرات احتمالي در پست هاي خودشون قرار بگيرن .
    ميشه قابليت آکوا رو غير فعال کرد . نتيجه اين ميشه که پستي از دوستان ويرايش ميشه اما اون کاربر روحش از اين اتفاق بيخبر ميمونه ( شما که نميتونيد همه پست هاتون رو هر روز چک کنيد )
    بودن آکوآ يعني خبر رساني از وضعيت پست ها و تاپيک ها
    نبودنش يعني بي خبري . همين .تغييري در ويرايش پست ها اتفاق نميوفته . پست ها و تاپيک ها همچنان ويرايش خواهند شد و کاربران بي اطلاع از اين ويرايش ميمونند .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •