آقا كسي كرك توتال سكوريتي 2010 كوييك هيل رو نداره نياز شديد بهش دارم اگه دارين لطفا بذارين ممنون
آقا كسي كرك توتال سكوريتي 2010 كوييك هيل رو نداره نياز شديد بهش دارم اگه دارين لطفا بذارين ممنون
آقا کسی تو ایران نیست که کرک این نرم افزار رو داشته باشه؟
خیر.. اصلا به هیچ وجه کرکی واسه این آنتی ویروس موجود نیست... من کسی رو میشناسم که با قیمت مناسب ویندوز و نرم افزارهای لازم رو نصب میکنه و میتونه این آنتی ویروس رو هم به صورت فول ورژن اگه بخواهید روی ویندوز بریزه.. چون اینجا نمیتونم آدرسشو بدم به دلیل قوانین اگر کسی خیلی علاقه داشت پیغام خصوصی بده .. ولی آنتی ویروس زیاده من نمیدونم چرا این آنتی ویروس داره هی محبوب میشه!
خب واسه اينكه حرف نداره بعدش من ديدم كسي رو كه كركش رو داشت ولي هرچي اصرار كردم نميداد حتي با قيمت گرون
کرک توتال سکیوریتی 2010
تورنت هست. با utorrent بگیرید. با free download manager هم میتونید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
utorrent:FDM:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم دانلود توتال رو میخواستم اگه لطف کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Quick Heal Internet Security 2011 (32Bit 64Bit) | 362 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من توتال سکوریتیش رو دارم ورژن 2011 و طبق معمول کرک میخوام لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)