مگه براي يه بازي بايد چند تا تاپيك زد؟كابوس 22 يه تاپيك داره كه متعلق به djmd هستش. اول سرچ كن بعد تاپيك بزن.
![]()
مگه براي يه بازي بايد چند تا تاپيك زد؟كابوس 22 يه تاپيك داره كه متعلق به djmd هستش. اول سرچ كن بعد تاپيك بزن.
![]()
دانيال جان ممنون ولی ميشه اگه ميرور داری بزاری آخه رپيد تايم داره.
راستی حجم كلی بازی را بنويس.
موفق باشی.
آره دقیقا" اینجا گیر کردم
من اینجا گیر کردم کسی میدونه چطوری ردش کنم![]()
وارد هر کدوم از کلینک ها که بشی بهت 5 تا میرور میده حجم هم 2.33 گیگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهره ها رو به صورت شکل بالا مرتب کن درب باز میشه.
Last edited by Omid_Sadeghvand; 13-04-2008 at 00:13.
چرا دو تا تاپیک داره پس؟
من که فک نکنم به خاطرش حاضر به ریسک با دایل آپ باشم
حتما میدونید این بازی رو با گیم استودیو ساختن
مرسی ردش کردم ولی اینجا گیر کردم چکار کنم
![]()
دستت درد نکنه اونجارو رد کردم ولی اینجا نمیدونم چکار کنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)