تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: چند انتقاد و خداحافظ ...

admin Sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2004
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

سلام
    مشکل سرور مربوط میشه به ترافیک بالای سایت که گاهی وقت ها سرور کم میاره
    من صبح متوجه شدم و قضیه کامل حل شد
    در مورد مدیریت هم باید عرض کنم با توجه به اینه سایت در حال رشد هست نیاز به پیگیری های بیشتری داره که در حال انجام هست
    اینکه یه سری یوزر جدید میان و بر خلاف قوانین عمل میکنن هم مربوط میشه به همون بخش از حرفام که سایت در حال رشد هست و روز به روز کاربران جدید بهش اضافه میشن که شاید قبلا در محیط هایی مثل فروم نبودن و باید کم کم یاد بگیرن
    با خدا حافظی و گرفتن بهانه که مدیر نیماد نمیرسه و ... این مشکلات فکر نمیکنم حل بشه ( حداقل هیچ کجای دنیا به این روش مشکلی حل نشده !)

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام
    در مورد مدیریت هم باید عرض کنم با توجه به اینه سایت در حال رشد هست نیاز به پیگیری های بیشتری داره که در حال انجام هست
    اینکه یه سری یور جدید میان و بر خلاف قوانین عمل میکنن هم مربوط میشه به همون بخش از حرفام که سایت در حال رشد هست و روز به روز کاربران جدید بهش اضافه میشن که شاید قبلا در محیط هایی مثل فروم نبودن و باید کم کم یاد بگیرن
    با خدا حافظی و گرفتن بهانه که مدیر نیماد نمیرسه و ... این مشکلات فکر نمیکنم حل بشه ( حداقل هیچ کجای دنیا به این روش مشکلی حل نشده !)
    سینای عزیز بالاخره اومدی .
    از این بابت ممنون . حدس میزدم مال این باشه .
    ماشالاه اینجا انقدر شلوغ هست .....

ببخشید میشه بگید کی نتیجشو میگید ؟
    چون اینطوری پیش بره قسمت بازی حذف میشه !

اینکه یه سری یور جدید میان و بر خلاف قوانین عمل میکنن هم مربوط میشه به همون بخش از حرفام که سایت در حال رشد هست و روز به روز کاربران جدید بهش اضافه میشن که شاید قبلا در محیط هایی مثل فروم نبودن و باید کم کم یاد بگیرن
    خوب دوست من به نظر شما نباید از طرف مدیران راهنمایی بشن ؟
    چون مثلا اگه من کاربر فعال بهشون تذکر دوستانه ای هم بدم بهشون بر میخوره .
    و این 2 حالت داره :
    1. یا دیگه به اینجا نمیان

2. یا با حرف های بد و بیراه جواب آدم رو میدن !
    پس خواهشا در این زمینه یکمی زود عمل کنید .

نه عزیز ! منظور من از این خداحافظی این بود که تا وقتی انجمن بازی جمع و جور نشه من پست ندم بهتره .
    چون همش میشه اسپم . منم اصلا دوست ندارم پست اسپم بدم .

حالا من یه مدت میام ولی هیچ پستی نمیدم . نه تشکر ، نه درخواست و درکل هیچی .
    حالا ممکنه واسه شما فرقی نداشته باشه ولی واسه خودم خیلی فرق داره .
    امیدوارم به نظر شماها مغرور به نظر نیام .
    پس منتظر میمونیم ...

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

70% کاربران اینجا رو با چت روم اشتباه میگیرن .
    من پیشنهاد دادم که بیان و یه چت بالای همه ی انجمن ها بذارن تا اون هایی که سوالاشون خیلی قوی نیست همون جا بپرسن و نیازی نباشه که کسی بیاد و پاکشون کنه ولی ...

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

من پیشنهاد دادم که بیان و یه چت بالای همه ی انجمن ها بذارن تا اون هایی که سوالاشون خیلی قوی نیست همون جا بپرسن و نیازی نباشه که کسی بیاد و پاکشون کنه ولی ...
    جانم !!

چت باکس برای انجمنی با تعداد 207 هزار کاربر !! میدونی کنترلش چه قدر سخته !! درحد عمرنات کلسیم !

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

14

سلام
    اینکه یه سری یوزر جدید میان و بر خلاف قوانین عمل میکنن هم مربوط میشه به همون بخش از حرفام که سایت در حال رشد هست و روز به روز کاربران جدید بهش اضافه میشن که شاید قبلا در محیط هایی مثل فروم نبودن و باید کم کم یاد بگیرن
    سینا جان الان سایت رو یه سرور اختصاصی هست دیگه ؟؟!!

مشخصاتش سخت افزاریش چیه ؟!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب دوست من به نظر شما نباید از طرف مدیران راهنمایی بشن ؟
    چون مثلا اگه من کاربر فعال بهشون تذکر دوستانه ای هم بدم بهشون بر میخوره .
    و این 2 حالت داره :
    1. یا دیگه به اینجا نمیان
    2. یا با حرف های بد و بیراه جواب آدم رو میدن !
    پس خواهشا در این زمینه یکمی زود عمل کنید .
    کاملا خودم این حرفو تایید میکنم. بااینکه تذکر و راهنمایی کار همکاران انجمن و مدیران هست ولی من سعی میکنم که دوستانه راهنمایی کنم.
    وقتی که خودم یه تذکر دوستانه و محترمانه به بقیه دوستان که متاسفانه در روش کارشون اشتباه میکنند میدم,
    منو به این متهم میکنن که خودخواه و مغرورم و و دارم به اونا گیر میدم و خودمو دست بالا گرفتم و برای مدیریت تمرین میکنم و ... هزار تا حرف دیگه که آدم پشیمون از کارش میشه که چرا خواستم این کاربر رو راهنمایی کنم.
    سلام
    دوست عزیز! متاسفانه این مشکل یه روزه حل نمیشه همین امروز ظهر بازم این مشکل پیش اومد.

این صحبت از اینجا به بعد مربوط به خودمه که چند روز بود که مدیران انجمن بازیهای کامپیوتری (sam fisher 08 و M E H D I) نبودند و تاپیکهای اسپم زیادی ایجاد شد که مدیران فقط به صفحه اول نگاه کردن و اونا رو بستن ولی بقیه تاپیکها در صفحه دوم بودند و اونا هنوز هم که هنوزه باز هستند. ای کاش فکری در این مورد هم بشه... و هر چی تاپیک اسپم هست فوری بسته بشه (حدودا 600 مورد شمارش کردم)

این صحبتهایی که از طرف کاربر Oracle_Eldorado که خیلی دوستش دارم, من و همچنین بقیه دوستان میشه از روی دلسوزیه و امیدوارم مدیران محترم به دل نگیرند و اونو بهنونه تلقی نکنند و سعی در اصلاح هر چه بهتر سایت بگیرند.
    Last edited by havas_1980; 17-03-2008 at 13:55.

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

کنترل نمی خواد
    یه چت باکس که در پایان هر روز کامل پاک میشه
    یعنی هر چرتی فقط 1 روز می مونه نه تا وقتی که یه مدیر بیاد و پاکش کنه

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

نمیدونم والا.الان 1 ربعه تو این تاپیکم هیچ حرفی نمیتونم بگم.راستش چند وقت پیش من کلا از پیسی رفته بودم به خاطر همین مشکلات.هفته ای 2 3 باری بیشتر نمی اومدم تا اینکه یروز پ خ اومد که تو کاربر فعال شدی.منم دلم نیومد از دستش بدم.همون موقع که ترک پیسی کردم گفتم یک پ خ به مدیرای ارشد سایت بزنم این چیزا رو بگم بعد گفتم بیخیال شم بهتره.اینجا کسی جواب نمیده.پیسی رشدشو کرده.کاربرشو داره دیگه براش بخش بازیا مهم نیست.بخشی که فک کنم جز 2 3 بخش پربازدیده سایته.یکی از محبوبترین بخشاشو با گفت گو آزاد اشتباه گرفتن و ارسالاشو پروندن(بازیای آنلاین که الان از بهترین نون خوریای دنیاس اینجا با اسپم کده یکی گرفته میشه)
    اگر بخواد وضع تغییر نکنه و اوراکلم بره بهتره کسی نمونه.اینجوری حداقل کسی سوالم نمی کنه که بخواد تبدیل بشه به اسپم!!

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کنترل نمی خواد
    یه چت باکس که در پایان هر روز کامل پاک میشه
    یعنی هر چرتی فقط 1 روز می مونه نه تا وقتی که یه مدیر بیاد و پاکش کنه
    خوب ...
    ولی وقتی هر کسی بیاد مثلا بگه سلام الکی جا میگیره .. و وقتی هم که اینقدر کاربر هستند هی باید رفرش بشه .. تا پیام طرف دیده بشه که این هم غیر ممکنه چون توی هر لحظه 100 تا میاد که پیام اصلی میمونه اخر کار که بد تر میشه ...
    حرف این چت باکس رو هم نزنید ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

من همچنان با این مشکل روبرو هستم.اطلاع به مدیران . من فعلا با این ادرس میام.

p30world.net
    Last edited by M_Abieteh; 17-03-2008 at 14:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •