سلام به همگی ....
تا 24 روز دیگه بهترین اسمارت فون N95 8gb هست که 24 روز دیگه بهترین اسمارت فون موجود در بازار میشه G810 سامسونگ ...
موفق باشین ...
سلام به همگی ....
تا 24 روز دیگه بهترین اسمارت فون N95 8gb هست که 24 روز دیگه بهترین اسمارت فون موجود در بازار میشه G810 سامسونگ ...
موفق باشین ...
گوشی هایی که از Windows mobile استفاده می کنن به دو دسته تقسیم می شن:
1. پاکت پی سی : کامپیوتر های جیبی هستن که به عنوان موبایل هم استفاده می شن.
2. اسمارت فون : موبایل هایی هستن که به خاطر سیستم عامل ویندوزشون از حد یک گوشی موبایل فراتر رفته و قابلیت نصب برنامه و برنامه نویسی دارن.
g810
سامسونگ گوشی خوبی هستش
ولی برتری چندانی به ان95 8گیگ نداره
چه چیزی اضافه داره نسبت به ان 95(بجز فلاش زنون که خاطرم هست) ؟
PPc يا همون كامپيوترهاي جيبي به نظر من چيزي مثل همين Pc است البته در سطح پايينتر كه ميشه باهاش تماس هم برقرار كرد و فكر كنم Iphone هم با سيستم عامل Mac يك PPC باشه كه البته ممكنه در آينده سيستم عاملهاي ديگه اي كه در سطح ويندوز موبايل باشه هم روي PPC ها مشاهده بشه اما فعلا...
دو طبقهبندي اصلي اين دستيارها در حال حاضر توليد و در سرتاسر جهان به فروش ميرسند
1) پالم: (Palm) نام رده اول اين دستيارها كه از اوايل دهه 1990 در دسترس قرار گرفتند، از نام شركت سازنده اصلي آن يعني پالم و سيستم عامل كاربردي (Palm OS) گرفته شده است. در حال حاضر شركتهاي معتبر ديگري مثل سوني، Treo، هندسپرينگ، سامسونگ و غيره، دستگاههاي خود را اين رده توليد ميكنند كه همگي تحت عنوان گروه پالم شناخته ميشوند و از سيستم عامل خاص آن استفاده ميكنند.
2) پاكت پي سي: (Pocket PC) رده دوم اين دستگاهها، سيستم عامل كاملاً متفاوتي دارد كه توسط مايكروسافت تهيه و ارايه شده است؛ اين سيستم عامل ابتدا با نام ويندوز CE شناخته ميشد كه در نسخههاي بعد به ويندوز پاكت پي سي و سپس ويندوز موبايل تغيير نام داد.
منبع مربوط به قسمت قرمز رنگ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام علی جان ...
1.اول از همه جمع و جور بودن G810
2. دوربین ( فلش زنون , زوم اپتیکال 3X , تشخیص چهره , فیلمبرداری با 120 فریم در ثانیه , قابلیتی شبیه سایبرشات , لنز دوربین )
3. تکنولوژی Qualcomm ( کمپاني مربوط به خدمات اينترنتي ) در سیمبین که نوکیا اجازه استفاده از این تکنولوژِی نداره
4. چیپ ست N95 نمیدونم ولی چیپ ست جی810 - TI OMAP 2430 با ساپورت 2D/3D-accelerator هستش که واسه بازیها و ویدیوهای سه بعدی عالیه
5. تکنولوژی IceMobile amplifier
6. سایتها میگن سیمبینهای سامسونگ جذابتر از نوکیا هستن
7. سرعت سیمبینهای سامسونگ که به نظر من از سری N نوکیا یه سرو گردن بالاترن ( مثلا i450 هرکی باهاش کار کنه اینقدر سرعت خوبی داره که همه فکر میکنن سیستم عامل نداره )
به هر حال علی جان باید قبول کرد که این گوشی میتونه با N95 8GB رقابت کنه و به نظر من موفق هم میشه ...
موفق باشی ...
g810 هم عجب غولیه ما خبر نداشتیم
در دوربین که فکر میکنم بهتر باشه جی 810
ولی این نکته رو اضافه کنم که ان 82 و ان 95 8 گیگ هم شتاب دهنده ی گرافیکی 2 بعدی و 3 بعدی دارن
ولی فکر نمیکنم تو سیمبین بتونه سامسونگ با نوکیا رقابت کنه
چون نوکیا اینترفیس جدید سری 60 رو بزودی روی ان96 معرفی میکنه
ولی باید منتظر ماند ودید...
در دوربین که %100 بهتر هستش ... هیچ گوشی دوربینی با این امکانات نداره ....
سیمبین توپ هم معرفی کرده ( i550 ) و میکنه .... سری i سامسونگ مخصوص سیمبین و ویندوز موبایل هست ...
یه جا خوندم i900 شاید ئیندوز موبایل نداشته باشه و به جاش از سری 60 تاچ استفاده کنه ... مطمئن نیستم
موفق باشی ....
گوشیهای نوکیا به هیچ وجه سرعتشون پایین نیست.5700 سرعتش به مراتب از جاواها بیشتر هستش که من اصلا انتظار همچین سرعتی رو از یک گوشی سیستم عامل دار نداشتم.هر کی باهاش کار بکنه میگه که سرعتش خیلی بالاست.
برفرض اگه کسی به من بگه سرعت گوشیت خیلی بالاست مثل اینکه جاواست به من برمیخوره چون سرعتش یه سر و گردن از جاوا بیشتره.منظورم جاوای سونی هستش جاوای سامسونک که سرعتش خلی پایینه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)