چرت هستش این گوشی تا حداقل 9 ماه دیگه وارد بازار نمیشه و در سه ماهه سوم سال 2008 میلادی به بازار میاد و یک ماه بعدش میاد ایران اونم با قیمت نجومی.
اون یارو رو اگه من گیرش بیارم پدرش رو در میارم دروغگوی کثیف
چرت هستش این گوشی تا حداقل 9 ماه دیگه وارد بازار نمیشه و در سه ماهه سوم سال 2008 میلادی به بازار میاد و یک ماه بعدش میاد ایران اونم با قیمت نجومی.
اون یارو رو اگه من گیرش بیارم پدرش رو در میارم دروغگوی کثیف
سه تا پست قبلي رو بخون.داداشمون هم بدك نميگهدر مورد بازار كشورهايي مثل ايران عزيز
اینطور که از مشخصاتش پیداست خیلی گوشیه توپیه![]()
فقط تنها برتری خاصش تو رمشه...وگرنه ان95 8گیگ هیچی ازش کم نداره...مثل هم هستن...
تازه کپی ان81 هست...اگه دستت بگیری همه فکر میکنن ان81...
نه عزیز.به نظر شما gps,--- h جدید تر و بهتر,ساپورت مموری کارت و 8gb حافظه بیشتر چیز کمیه؟
ا.چه جالب.شما کجا این گوشی رو دستت گرفتی؟بگو ما هم بریم ببینیمش![]()
شکلش که خیلی تابلو هست...اسمشو باید میزاشتن ان83...
8گیگ حافظه ی بیشتر یک چیزه کاملا سلیفه ای هست اون که حرفی توش نیس...
--- h هم که تو ایران راه افتاده تازه ازمایشی...اونم کاملا سلیقه ای هست...اخه ادم خل شدخ بیاد کانال های ایران رو که همش نوحه گریه زاری اه و ناله سیاه پوش توش هست بیاد ببینه...اونم نه به مدت طولانی با یک صحفه ی 2.8...از چشم فکر کنم خون بیاد...
اونم تازه ادم میره یک گوشی چینی میخره ارزون...دلش هم نمیسوزه...تا اینکه بره با یک قیمت نوجومی ان96 بخره...
پسر خوب فرق انچنانی ندارن...اگه دوربین 7 بود باز یک چیزی...دوربین که مثل همه...
خرید ان95 8گیگ تا یک و یک سلو نیم اینده عاقلانس...
نوکیا هی داره گوشی میزنه مثل هم....
این چیزای جزیی فرق محسوب نمیشه...
سلام به همگی ....
درسته دوست ندارم حرف کسیو تایید کنم ولی واقعا این دوستمون درست میگن ... به نظر من N95 8GB قشنگتر و با صرفه تر هست ...
موفق باشین ...
بي خيال ديگه بچه ها بي خودي طولش ندين.پست نديم بذار بره اون پايين پايين ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)