روی my computer راست کلیک و propertis و automatic update و ten off auto aupdate رو تیک میزنی در ضمن از روی کیلوباتای ردو بدل شده میتونی بفهمیه که برنامه ای داره اینترنت رو میکشه یا نه راستی اینترنت اکسپلورر رو ول کنو mozila & opera رو بچسب.
روی my computer راست کلیک و propertis و automatic update و ten off auto aupdate رو تیک میزنی در ضمن از روی کیلوباتای ردو بدل شده میتونی بفهمیه که برنامه ای داره اینترنت رو میکشه یا نه راستی اینترنت اکسپلورر رو ول کنو mozila & opera رو بچسب.
moshkelam hal shod
update ro gheire faal kardam
vali hala update bedard nemikhore?
سلام
من درایو bloototh رو نصب کردم ولی باز ارورو میاد میگه باید نصب کنید؟
آیا باید تو پوشه خاصی نصب بشه؟
الان دوباره رو setup اونی که تو laptop نصب شد کلیک می کنم میگه اول اونی که نصب کردید رو پاک کنید
هنوز سوال بالام بی جواب هست
به علاوه اینکه درایو گرافیک 1520 آپدیت بشه خوب نیست؟
همیشه جدیدترین درایور nvidia رو نصب کن
در ضمن بلوتوث هم نباید مشکلی داشته باشه ... میتونی درایور را uninstall کنی و دوباره نصب کنی ... حتی از توی device manager
ببین الان bluetooth من کار میکته و میتونم ارتباط بر قرار کنم
فقط مشکلم همون پیغام هست که میگه درایو bluetooth رو نصب کنم
من که همینطوری قبل از نصب هم میتونستم استفاده کنم پس نصب درایو به چه درد میخوره؟
بعدش از کجا بفهمم درایوم در حال حاضر چیه؟
جدید ترین درایو واسه 1520 میشه لینکشو از nvidia بزاری؟
مهم نیست ... شما اگر پیغام داد گزینه آخر رو بزن ... ویستا نیاز به درایوری داره که توی سی دی ممکنه نباشهفقط مشکلم همون پیغام هست که میگه درایو bluetooth رو نصب کنم
من که همینطوری قبل از نصب هم میتونستم استفاده کنم پس نصب درایو به چه درد میخوره؟
برای اینکه ورژن درایور اش را بفهمی یا از برنامه nvidia control panle استفاده کن که مشخصات و ورژن درایور رو بهت میده یا از قسمت adapter در display settingبعدش از کجا بفهمم درایوم در حال حاضر چیه؟
جدید ترین درایو واسه 1520 میشه لینکشو از nvidia بزاری؟
Nvidia ForceWare را همه جا رایگان می گذارند :
یا از خود سایت nvidia که معتبر تر هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تو my computer من فقط حدود 136 گیگ تو درایو c هست و فقط 2 درایو وجود داره
آیا مشکلی پیش میاد؟
یا باید پارتیشن بندی کنم؟
مشکل خاصی که پیش نمیاد اما اگر ریکاوری کردی تمام اطلاعاتت که توی یک درایور هست می پره ...
سعی کن حداقل درایور C هم 40 گیگ قرار بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)