چشب hadi665 جان ، حتما اگه وقت کردم ، آموزش استخوان بندی مدل انسان رو به صورت کامل میذارم .
چشب hadi665 جان ، حتما اگه وقت کردم ، آموزش استخوان بندی مدل انسان رو به صورت کامل میذارم .
اینم یه فیگور ژیمناستیکی ، وسط کار برای رفع خستگی لازمه !!
راستی ، به نظرتون برای پوشش بدن از چه نوع متریالی استفاده کنم ؟ خودم اول می خواستم از blinn استفاده کنم تا حالت فلزی بهش بدم ، ولی یکی از دوستام گفت سعی کن پوششی انعطاف پذیر ، ضخیم و زبر مثل برزنت بهش بدی . دیدم این طوری واقعی تره . ولی موندم چه طور این متریال رو بهش بدم ؟
عجب ماهیچه های نرمی داره.
ولی خوب استخون بندی کردیا.
برای بدن هم چون بیشتر شبیه یه بدن فلزی شده من که میگم یه فلز رنگ پریده و درب و داغون جالب میشه.
ببخشید که کمی تاخیر داشتم . یه اتفاقی برام افتاد که بد جور دپرس کرده بودم . حالا حالم خیلی بهتره ، ادامه میدم با کمک شما البته .
تا اینجا اهرم پشتش کامل شده ، به انضمام یه فن رو سینه اش که جیگرشو خونک کنه !!:
خوب شده ؟
Last edited by blackfox; 05-04-2008 at 16:27.
همین جوری ادامه بدی اولین بازی اویل رو میدی بیرون ......
دیشب و امروز صبح روی سر جدید کار کردم !!
به نظرم سرش پا نداشته باشه بهتره !! ، در ضمن جزئیات سر خیلی کمه و چون از پایه با ادگ های کم کار کرده بودم ، نمیشد بیشتر اسموسش کنم . به خاطر همین تصمیم گرفتم سر رو از پایه دوباره طراحی کنم البته این دفعه با NURBS نه با polygon :
مراحل کار رو گذاشتم :
اول نیمه راست سر و گردن رو ساده ، مدل کردم
بعد مایرور کردم و کمی پهنای صورت رو کم کردم
بعد چشم ها رو طراحی کردم و حدقه چشم ها رو پوشوندم
یه دندون کوچیک و یدونه بزرگ مدل کردم و کل حفره دهن رو پر کردم
تا اینجا سر کامل شده ، بقیش جزئیات بود که خیلی راحت تر از چیزی که اول به نظر میرسه مدل شد . کلا از استوانه ( با سر پوش و بدون سر پوش ) و کره ساده تشکیل شده ، البته دو سیم که از بالا تا پایین سر کشیده شده رو با کشیدن curves به عنوان path و استفاده از یه دایره به عنوان پروفایل مدل کردم . برای مهره های گردن هم از polygon استفاده کردم تا خشک تر به نظر بیاد .
فعلا مدل سر رو تو یه فیل جدا نگه میدارم ، چون نسبتا سنگینه و اگر هم مخفیش کنم در طی مدل کردن بدن و مخصوصا سیو گرفتن باعث میشه کمی طول بکشه. وقتی مدلینگ کل بدن و اسلحه تموم شد و متریال و تکسچرشون رو تعریف کردم ، میرم سراغ سر و متریالش رو تموم میکنم و به بدن اضافه می کنمش .
Last edited by blackfox; 06-04-2008 at 12:08.
بابا خیلی کارت درسته مادلینگتو میگم.ایول
دیشب و امروز مدل اسلحه رو تموم کردم .
تا اینجا دیگه مادلینگ تموم شده ، یه رندر آزمایشی براتون گذاشتم تا اگه مشکلی میبینید بگید .
الان فقط باید بهش متریال بدم ، فقط یه مشکلی هست ، همون طور که گفتم من تو متریال دادن و مخصوصا تکسچرینگ همیشه خراب می کنم ، خوشحال میشم راهنماییم کنید .
منتظرم دوستان .
تفنگو هم خودت ساختی ؟
آفرین خیلی خوب شده
باید یه رندره خوب ازش بگیری تا خودشو نشون بده
خیلی خوبه
به نظر من بالاتنش(سینه) یکم ساده شده ، میتونی حداقل چندتا برچستگی بهش اضافه کنی
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)