با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.والا من به 2تا مشکل برخوردم که واقعا نمیدونم چجوری باهاشون کناربیام.
دوستان من چند وقته پیش برنامه gnu box رو که برای اتصال اینترنت گوشی از طریق بلوتوث توسط کامپیوتررو نصب کردم.از زمانیکه این رو نصب کردم توقسمت setting گوشی نمیتونم به قسمت access point گوشی دسترسه داشته باشم.یعنی هرکاری میکنم نمیتونم بازش کنم.الانم به اینترنت گوشی به طور ناجوری احتیاج دارم ولی به هیچ وجه منالوجوح نمیتونم کاری کنم.این اولین مشکل اساسیم بود.حالا یه مشکلی که خیلی از اون بدتره اینکه نمیتونم گوشیمو به حالت کارخونه ای درارم.یعنی هر چی کد#7370#* رو میزنم گوشیم ریست میشه ولی بازم به همون صورته.نه برنامه هایی که تو رم داخلی گوشیم نصب کردم پاک میشه و نه میتونم قسمت access point رو واکنم.تا قبل از نصب برنامه gnubox میتونستم با همین کد گوشیرو به حالت اول با پاکشدن تمامه برنامه ها درارم ولی دیگه نمیتونم.راستی ازین قسمت هم گوشیرو ریست کردم ولی بازم نتیجه ای در بر نداشت:
حالا اگر دوستان کد دیگه ای رو میدونن بگن و من رو از شر این خلاص کنن.تورو خدا.راستی تو رم گوشیم فقط برنامه rom patcher نصبه و gnu box رو پاک کردم ولی میخوام دوباره gnu box رو نصب کنم میگه این نرم افزار نصبه.میخوای با اون جایگزینش کنی یا نه؟menu=>tools=>setting=>phone=>general=>original phone setting
آهان تا یادم نرفته.مدل گوشیمم 3250
ممنون میشم ازتون.