تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 59 اولاول 12345671353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 590

نام تاپيک: بهترین برندها در ارتباط با صداقت و وظیفه شناسی نسبت به مشتری در سال 2008 معرفی شدند

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

چه قطری.......................................... ...!!!!
    زاویه دید ، با کیفیتی داره!!!!!
    طراحی ساده ولی شیک.
    من براویا از نزدیک ندیدم ، ولی فکر نکنم به اندازه این با کیفیت باشه!! ( بازم میگم نظر شخصیم هست!! برای جواب نهایی باید دوستانی که براویا رو از نزدیک دیدن اظهار نظر کنن!!).

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام به همگی ....

به نظرتون براویا به این میرسه ؟
    به کدوم به زنه یا ال سی دی ؟ :d

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

تا جایی که یادمه سونی باریکترین ال سی دی دنیا رو چند ماه پیش معرفی کرد ( نمیدونم از تکنولوژی Oled استفاده کرده بود یا نه ) ...! البته در مورد تولید انبوه قطعا به این زودیا نخواهد بود ... که خوب تلویزیونهایی که با تکنولوژی اولد ساخته شن 3-4 میلیمتر بیشتر قطر ندارن !
    اما در مورد براویا جدا رنگایه پر حرارت زاویه دید بالایی داره و خیلیم شیک هستن ... کافیه تو جمهوری نمونه های براویا رو با ال سی دی های برندهای دیگه مقایسه کنید ... البته خوب به هر حال سامسونگ بیشترین فروش رو تو این زمینه داره که البته خوب ال سی دی های سامسونگ علاوه بر کیفیت خوب قیمت مناسبیم دارن نسبتا ولی سونی معمولا قیمت اجناسش بالاتره ...! و براویای سونی تا جایی که میدونم از نظر فروش در جهان دومه !

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

تدر مورد Dell اصلا حرفتو قبول ندارم لپ تاپ هاش با سونی رقابت خیلی نزدیکی دران و وایو های سونی همواره با لپ تاپهای دل ( اسمشون رو یادم نیست فک کنم سری لتیتیود بود) مقایسه میشن... ! ولی از لحاظ قیمت همیشه پایینتر بودن از سونی ...
    اما در مورد تلویزیون اصولا براویای سونی اگرم بهترین نباشه جزو 2-3 برند برتر جهانی ولی خوب این نظر مردم آمریکاست ( مرگ بر آمریکا )
    همینطور در مورد PC ها آی بی ام رتبه ی چهارم رو داره و اپل اول شده که خیلی عجیبه!
    در مورد خودرو ها هم رتبه ها عجیبه !
    البته من نمیدونم این قضیه صداقت و وظیفه شناسی یعنی چی ؟ یعنی جنس خوب بدن به مشتری ؟ یا خدمات پس از فروششون خوب باشه ؟ یا رفتارشون و پاسخگوییشون به مشتری؟
    دوست خوب من کارم مدت زیادی همین داستان بوده
    فقط با یک سوال جواب شما دوست عزیز رو میدم
    اگه شما عکسی از کوچکترین چیپست یا حتی IC دید که روش نوشته بود Dell به من دادید حرفتون رو قبول میکنم
    دل مونتاژ کننده تکنولوژی هستش ولی سونی سازنده تکنولوژی هستش
    قیمت پایین نوت بوک های dell به خاطر کانکتور های ضعیفشون هستش
    به خاطر ال سی دی که نور یک نواخت پخش نمیکنه و از نوع TB هستش
    به خاطر سینکها ضعیف CPU که دارن و بعضآ هم فن ندان
    شما یک نوت بوک سونی رو باز کند شاید 100 تا چیپست با نام سونی توش ببیند سونی خودش مادربرودش رو طراحی میکنه ولی Dell مادر بورد رو از یک جا میگیره
    ال سی دی رو ازیک جای دیگه
    و... حساب کنید حالا اینها رو با هم Match میکنه
    توی این زمان با این بازار رقابتی که قیمت حرف اول رو میزنه و تمامی کارخانه های امریکای و آلمانی به چین میرند تا قیمت تولید محصولشون از طریق کارگر ارزون و .. بیاد پایین هیچ گرونی و ارزونی بی دلیل نیست....

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

دوست خوب من کارم مدت زیادی همین داستان بوده
    فقط با یک سوال جواب شما دوست عزیز رو میدم
    اگه شما عکسی از کوچکترین چیپست یا حتی IC دید که روش نوشته بود Dell به من دادید حرفتون رو قبول میکنم
    دل مونتاژ کننده تکنولوژی هستش ولی سونی سازنده تکنولوژی هستش
    قیمت پایین نوت بوک های dell به خاطر کانکتور های ضعیفشون هستش
    به خاطر ال سی دی که نور یک نواخت پخش نمیکنه و از نوع TB هستش
    به خاطر سینکها ضعیف CPU که دارن و بعضآ هم فن ندان
    شما یک نوت بوک سونی رو باز کند شاید 100 تا چیپست با نام سونی توش ببیند سونی خودش مادربرودش رو طراحی میکنه ولی Dell مادر بورد رو از یک جا میگیره
    ال سی دی رو ازیک جای دیگه
    و... حساب کنید حالا اینها رو با هم Match میکنه
    توی این زمان با این بازار رقابتی که قیمت حرف اول رو میزنه و تمامی کارخانه های امریکای و آلمانی به چین میرند تا قیمت تولید محصولشون اط طریق کارگر ارزون و .. بیاد پایین هیچ گرونی و ارزونی بی دلیل نیست....
    البته در مورد قطعات خوب نمیدونم چند درصد لپ تاپهای سونی و یا دل رو خودشون میزنن ولی طبیعتا تو ساخت وسیله ای مثه لپ تاپ فقط یه شرکت سهیم نیست و همین سونی یا دل خیلی از قطعاتشون رو از شرکتایی مثه اینتل و ای ام دی و یا سازنده های کارت گرافیکی مثه ان ویدیا و یا ای تی آی و رم رو از شرکتایی مثه کینگستون و هارد و ... رو از شرکتایه دیگه میگیرن ! البته در مورد این حرفتون که سونی تو ساخت قطعات خودش بیشتر عمل میکنه قبول دارم به هر حال شرکت سونی خیلی کارش وسیعتر از شرکت دل هست و فعالیتهای خیلی زیادی داره و اونقدر برند زیر مجموعش داره که شاید هیچ شرکتی تو این زمینه بهش نرسه ... ولی دست کم از لحاظ تئوریک و مقایسه ی قطعه به قطعه من یه مدت تو این کار بودم خیلیم مقایسه کردم که معمولا تو امکانات برابر ( پردازنده و رم و کارت گرافیک و هارد و ... ) قیمت لپ تاپهای دل کمتر بوده ... حتی از یه تعمیر کارم پرسیدم کیفیت کار دل رو تایید میکرد ( البته قطعا سونی هم دست کمی نداره )
    البته شما تو عمل مقایسه کردی پردازنده و ال سی دیهاشون و... رو که خوب نظر شما محترمه و پستهات رو تو بخش گوشیهای موتورولا دیدم میدونم حرف الکی نمیزنی و حرفات رو حسابه...
    البته یه موردیم که خوب به نظر من جالبه شیک بودن وایو های سونی در مقابل لپ تاپهای برندهای دیگه هست ! به نظر من تو این زمینه اوله ! از دیزاین مضخرف لپ تاپهای توشیبا هم شدیدا بدم میاد ! یه چیزی که همیشه سونی توش خوب عمل کرده حالا تو هر دستگاهی که ساخته طراحی اون دستگاه بوده ...!
    Last edited by Nabakhshoode; 08-03-2008 at 01:33.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

هر چند داریم از بحث دور میشیم
    ولی در اندازه 40 اینچ بهترین ال سی دی ایران
    براویا سری ایکس
    هستش
    با قیمت 3 میلیون تومان
    با رزولوشن 2 مگا پیکسل بی رقیب !!

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

البته در مورد قطعات خوب نمیدونم چند درصد لپ تاپهای سونی و یا دل رو خودشون میزنن ولی طبیعتا تو ساخت وسیله ای مثه لپ تاپ فقط یه شرکت سهیم نیست و همین سونی یا دل خیلی از قطعاتشون رو از شرکتایی مثه اینتل و ای ام دی و یا سازنده های کارت گرافیکی مثه ان ویدیا و یا ای تی آی و رم رو از شرکتایی مثه کینگستون و هارد و ... رو از شرکتایه دیگه میگیرن ! البته در مورد این حرفتون که سونی تو ساخت قطعات خودش بیشتر عمل میکنه قبول دارم به هر حال شرکت سونی خیلی کارش وسیعتر از شرکت دل هست و فعالیتهای خیلی زیادی داره و اونقدر برند زیر مجموعش داره که شاید هیچ شرکتی تو این زمینه بهش نرسه ... ولی دست کم از لحاظ تئوریک و مقایسه ی قطعه به قطعه من یه مدت تو این کار بودم خیلیم مقایسه کردم که معمولا تو امکانات برابر ( پردازنده و رم و کارت گرافیک و هارد و ... ) قیمت لپ تاپهای دل کمتر بوده ... حتی از یه تعمیر کارم پرسیدم کیفیت کار آی بی ام رو تایید میکرد ( البته قطعا سونی هم دست کمی نداره )
    البته شما تو عمل مقایسه کردی پردازنده و ال سی دیهاشون و... رو که خوب نظر شما محترمه و پستهات رو تو بخش گوشیهای موتورولا دیدم میدونم حرف الکی نمیزنی و حرفات رو حسابه...
    البته یه موردیم که خوب به نظر من جالبه شیک بودن وایو های سونی در مقابل لپ تاپهای برندهای دیگه هست ! به نظر من تو این زمینه اوله ! از دیزاین مضخرف لپ تاپهای توشیبا هم شدیدا بدم میاد ! یه چیزی که همیشه سونی توش خوب عمل کرده حالا تو هر دستگاهی که ساخته طراحی اون دستگاه بوده ...!
    دوست خوبم یک قضیه خیلی ساده ماردبورد اینتل با چیپست 945 رو گیگا بایت میزنه 120 هزار تومان برای مثال با همون چیپست Asrock هم میاد مادربورد میزنه 50 هزار تومن
    مادر برود گیگا از خازن جامد که عمرش 10 برابره خازن های عادی هستش استفاده کرده
    از کانکتور های FOX که 20 مرحله کنترل کیفت دارن
    و یا 10 رگالاتور برق داره که اگه اتصالی کرد مادربورد آسیب نبینه
    ولی برند های متفرقه هیجکدام این تکنولوژی ها رون دارند نه این امکانات ذو
    دلیل قیمت بالا تر همینه
    کارت گرافیک G force 8800 با مارک های مختلف نزدیک 100 هزار تومان اختلاف قیمت داره در صورتی که چیپستش همونه.
    البته باز خوبی داستان اینه ایرانی ها همیشه جنس خوب رو میخرن و سراغ مارک ها و چیز ها ناشناخته نمیرن.
    در هر صورت منی که شاید علاقه شخصی به سونی نداشته باشم ولی هرگز نمیتونم بگم کیفتش اجناسش با برند های دیگه یکسان هستش سونی روبات میسازه و غولی هستش پس درست محصول سونی یا ..رو با Dell که مونتاژ میکنه مقایسه کنیم....
    توشیبا که به قول خودت تانک و گوشکوب میزنه ولی بازم رمش مارکش توشیبا هستش یا سی دی رامش یا مادر بوردش ولی باورت میشه نوت بوک های دل 6400 همه مادر بوردشون Asus هستش
    نمونه ساده ترش یک گوشی SE باز کن 90 درصد قطعاتش برای سونی یا اریکسون هست. آیا پنتک یا ساژم هم اینطوری هستن؟
    Last edited by Apachi; 08-03-2008 at 01:52.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

دوست خوبم یک قضیه خیلی ساده ماردبورد اینتل با چیپست 945 رو گیگا بایت میزنه 120 هزار تومان برای مثال با همون چیپست Asrock هم میاد مادربورد میزنه 50 هزار تومن
    مادر برود گیگا از خازن جامد که عمرش 10 برابره خازن های عادی هستش استفاده کرده
    از کانکتور های FOX که 20 مرحله کنترل کیفت دارن
    و یا 10 رگالاتور برق داره که اگه اتصالی کرد مادربورد آسیب نبینه
    ولی برند های متفرقه هیجکدام این تکنولوژی ها رون دارند نه این امکانات ذو
    دلیل قیمت بالا تر همینه
    کارت گرافیک G force 8800 با مارک های مختلف نزدیک 100 هزار تومان اختلاف قیمت داره در صورتی که چیپستش همونه.
    البته باز خوبی داستان اینه ایرانی ها همیشه جنس خوب رو میخرن و سراغ مارک ها و چیز ها ناشناخته نمیرن.
    در هر صورت منی که شاید علاقه شخصی به سونی نداشته باشم ولی هرگز نمیتونم بگم کیفتش اجناسش با برند های دیگه یکسان هستش سونی روبات میسازه و غولی هستش پس درست محصول سونی یا ..رو با Dell که مونتاژ میکنه مقایسه کنیم....
    توشیبا که به قول خودت تانک و گوشکوب میزنه ولی بازم رمش مارکش توشیبا هستش یا سی دی رامش یا مادر بوردش ولی باورت میشه نوت بوک های دل 6400 همه مادر بوردشون Asus هستش
    نمونه ساده ترش یک گوشی SE باز کن 90 درصد قطعاتش برای سونی یا اریکسون هست. آیا پنتک یا ساژم هم اینطوری هستن؟
    آپاچی جان تو پست قبلی هم گفتم حرف شمارو کاملا قبول دارم هم در مورد لپ تاپهای سونی ... و هم در مورد دلیل بالاتر بودن قیمتش !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

تا اونجایی که میدونم
    تلویزیون براویای سونی
    در ال سی دی تز لحاظ تکنولوژی و کیفیت اوله
    درسته.ولی تو این نظر سنجی همه چیز در نطر گرفته شده.مطمئنن اگر فقط کیفیت بود براویای سونی حرف اول رو میزد

البته یه موردیم که خوب به نظر من جالبه شیک بودن وایو های سونی در مقابل لپ تاپهای برندهای دیگه هست ! به نظر من تو این زمینه اوله !
    عزیز شما یه بار Dell XPS Series رو از نزدیک ببینین میفهمین شیک و قشنگ بودن چیه
    (البته خودم هم همین مدل رو دارما.ولی خب.خداییش قشنگتر از این تو بازار ندیدم.ولی به خاظر قشنگیش نگرفتمش.چون هم امکاناتش خوب بود هم قیمتش.محبوب ترین لپ تاپ در حال حاضر هم بین کاربرای دنیا Dell XPS 1530 هستش.به نقل از سایت نوت بوک ریویو)

داره خودمونی میشه Hossein-GMail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ تمدن همدان

1

با اجازه اساتید گل...
    به نظر من واقا سامسونگ لایق این مقام هست.چون واقا هوای مشتریاشو داره.
    لپ تاپ های سونی هم خداییش مثل بنز میمونه و دل تویوتا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •