خوشحالم كه مشكلت حل شده
خدا را شکر . ولی سعی کن این دفعه هل نشی چون قطعات الترونیکی تا انرژی بهشون نرسه مثل یه قوطی حلبی می مونن . چیزیشون نمیشه . بدترین کار بعد از افتادن گوشی در آب روشن کردنشه که گفتم یادمون باشه .
باید سریع با الکل سفید گوشیتو شستو شو میدادی تا اب داخل گوشی رو خارج کنه و باعث زنگ زدن قطعات داخل گوشی نشه و بعد از این گذاشتی کاملا خشک بشه(2 تا 3 روز کافیه فکر کنم) روشنش میکردی.
البته میتونی بعد از شستن با الکل سفید و خشک کردن ببری تعمیرگاه.
آقا گوشی من افتاد تو آب... w580
یک ماه و نیم پیش گرفتم فوری درش آوردم خشکش کردم (با سشوار و ...) الانم تو برنج گزاشتمش...
فعلا جرات نکردم روشنش کنم...
فردا یا پس فردا شاید روشنش کردم...خدا کنه روشن بشه چون دوست ندارم بدم دست تمیرکار بازش کنه!!!
شما همون تو گونی بذار 100 درصد درست میشه...
اینو خودم وخیلیا امتحان کردن...
وسط گونی برنج...
تا بخاد برنج رطوبت گوشیتو بگیره گوشیت زنگ میزنه!
اخه برنج چطوری میتونه اب داخل گوشی رو بگیره. یا باید اب داخل گوشی بیاد بیرون یا برنج بره تو گوشی! شرط میبندم اگر تو برنج هم نزاری خشک شدنش همون قدر طول میکشه که اگه تو برنج بزاری.
باید با الکل سفید گوشیتو بشوری تا اب داخل گوشی رو بیاره بیرون. اب باعث زنگ زدن قطعات داخل گوشی میشه ولی الکل سفید بر خلاف اب با فلز واکنش نمیده و نمیتونه باعث زنگ زدن فلز بشه.
دوستان همه چیه گوشیم درست کار میکنه الا زنگ زدن!!!
یعنی به هر کسی زنگ میزنم یا بهم زنگ میزنن وقتی بر میدارم گوشیم یه صدای وز وز زیادی میده ولی صدای طرف هم میاد!!!
به نظر شما درست میشه!!!؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)