دوست عزيز
مثل اينكه شما درست سوال من رو نخونديد.من گفتم كابل 6 پين پشت كارت گرافيك رو وصل كردم.
ميخوام ببينم كه غير از اون بايد كابل جداگانه ديگه اي هم به مين وصل بشه يا نه؟
منظورم به جايي روي مين هست مثل همون جايي كه توي عكس قبلي گفته بودم.
دوست عزيز
مثل اينكه شما درست سوال من رو نخونديد.من گفتم كابل 6 پين پشت كارت گرافيك رو وصل كردم.
ميخوام ببينم كه غير از اون بايد كابل جداگانه ديگه اي هم به مين وصل بشه يا نه؟
منظورم به جايي روي مين هست مثل همون جايي كه توي عكس قبلي گفته بودم.
با سلام
دوست من فکر نمی کنم نیازی به این سوکت برق باشه
مادربرد من با چیپست 945 و قدیمی تر از مادر برد شما روش کارت 8800gt gainward قرار دادم بدون اینکه یه همچین مشکلی داشته باشه
من بعید میدونم
Last edited by ali65; 06-03-2008 at 23:37.
ok رفیق. معذرت میخوام. کابل دیگه ای جز اون نیست که وصل کنی. چند بار بهتون بگم این Xfxآشغالیه!!!!
من که دیگه نیدونم!!!
چرا XFX آشغاله؟ok رفیق. معذرت میخوام. کابل دیگه ای جز اون نیست که وصل کنی. چند بار بهتون بگم این Xfxآشغالیه!!!!
من که دیگه نیدونم!!!
دلیل نمیشه که ما مشکل رو پیدا نکنیم یه برند رو خراب کنیم
به نظر من نمیشه با یه مورد که دلیلشم مشخص نیست رو برند برچسب چسبوند و اونو خوب و بد دونست چون از این موارد ممکنه تو هر برندی باشه
xfx هم مثل بقیه یکی از برند های معروف تولید کننده هستش و شاید هم از چند برند موجود در بازار فروش بیشتر و مقبولیت بیشتری داشته باشه![]()
خب بابا بی خیال. حالا ما یه شوخی کردیم. به بررسی و حل مشکل میپردازیم!!!!
ببر گارانتی دیگه رفیق. اونجا برات تست میکنن میفهمی چه خبره دیگه. ما که عقلمون به جایی قد نداد.
ببینید دوستان با این حرفا نمیشه یک برند رو بد ودیگری رو خوب محسوب کرد ...
معمولا کارتهای گرافیک تقریبا 75 watt از اسلات و بقیه رو از پاور به صورت مستقیم میگیرند ...
به نظر من شما باید یک عکسی چیزی از نحوه اتصال سیم ها بذارید البته بعد از اینکه وصل کردید ...
اون سوکت 4 پین وری مادربرد که +12 مال Cpu ، بدون اون کامپیوتز اصلا کار نمیکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)