بابا ته دل منو خالی کردید من می خواهم W800i بگیرم چه کنم ؟؟
بابا ته دل منو خالی کردید من می خواهم W800i بگیرم چه کنم ؟؟
الان گوشی ندارم
تقریبا یه ماه پیش فروختم 260 تومن با مموری 64
ولی گوشیم خیلی تمیز بود
یه خط هم نداشت
خوب فروختم؟؟؟
دوست عزیز خلاصه بگم از w800 خريدن پشيمون نميشي مطمئن باشي فقط مشكلش صفحه اش كوچيكه
سلام بچه ها درسته که هر دو دوربين 2.0 مگا پيکسلی دارن ولی دبليو 800 به علت داشتن لنز بزرگتر
بهترين گوشی از لحاظ عکس برداری و فيلم برداری هست و از نوکيا ان 90 هم بهتره
روي W800i اصلا‘‘ شك نكن....وحشتناك عاليه.حرف نداره..از خريدش پشيمون نميشين.معركست.
در كل بگيد كه منيدونيد چه جوري بايد گوشيم درست شه ديگه!!!!
در ضمن مشكل از power save و اينجور چيزا نيست من فكر كنم شايد مشكلم سخت افزاري باشه نظر شماها چيه؟
تا بعد bye
اصلاح ميكنم:
در كل بگيد كه نميدونيد چه جوري بايد گوشيم درست شه ديگه!!!!
در ضمن مشكل از power save و اينجور چيزا نيست من فكر كنم شايد مشكلم سخت افزاري باشه نظر شماها چيه؟
تا بعد bye
Power save كه اصلا ربطي به اين مساله نداره! اين گزينه رو وقتي فعال كردي , وقتي يك دقيقه از قفل گوشي بگذره صفحه نمايش كلا خاموش ميشه تا باطري گوشي مصرف نشه! اين چه ربطي به بلوتوث داره؟ دوست عزيزم اولين روزي كه شما تاپيك زدي و مشكلت رو مطرح كردي به شما گقتم مشكل از مدار بلوتوثه! مدار بلوتوث فابليت تعمير نداره! و چون مداره و قطعه نيست قابليت تعويض نداره! وقتي هم كه ميگيم گارانتي معتبر بگير حتي اگر گرون باشه, واسه اين ميگيم!
اولا اگه كسي ميخواد بخره بهش بگيد كه ممكنه اينجوري بشه
دوما بحث power save رو يكي از دوستان مطرح كردن و منم گفتم كه مشكل از اون نيست
سوما اگه به من گفته باشي (كه من يادم نمياد ) گفتت به درد من نميخوره اگه دقتتو بيشتر كني ميفهمي كه من طريقه ي رفع مشكلو خواستم حالا شما هزار بار بگو مشكل از اينه .!!! اگه ميگي مشكل از اينه پس بگو چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب دوست عزيز از مقاومتش امروز ميتونم بگم با اجازتون امروز w800 ام از دستم افتاد رو زمين و هيچيش نشد و فقط حيف رو قاب اصلي 2 3 تا خش افتاد ولي واقعا عاليه اينم از مقاومتش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)