سلام
میشه بفرمایید قیمت هر کدوم الان چقدره؟
من الان با فروشنده 1430000 تومن توافق کردم هر کار کردم پایینتر نیومد گارانتی هم میگه یه گارانتی ایرانی روش میزارم
به نظرت قیمت خوبه یا نه؟
سلام
من الان با فروشنده 1430000 تومن توافق کردم هر کار کردم پایینتر نیومد گارانتی هم میگه یه گارانتی ایرانی روش میزارم
به نظرت قیمت خوبه یا نه؟
هنوز منتظر جوابم !!!
گارانتی ایرانی هم مشخصه چیه ... اگر کارت معتبر و هولوگروم داشته باشه ارزش گارانتی داره وگرنه همون اینترناشناله !سلام
به نظرت قیمت خوبه یا نه؟
سلام
خریدم البته هنوز نیاورد قراره از تهران بفرستم
2.2 گیگ هرتز با رم 2 گیگ و ... مالزی هست.
قیمت 1340000 تومن با گارانتی صدرا
ببین میخوام موقع خرید قطعاتشو چک کنم غیر از چیزایی که اوندفعه گفتی چه چیزایی رو باید ببینم
درایو سخت افزارها خودش همون اول نصب هست یا باید نصب کنم؟
از کجا قطعاتشو چک کنم که سالم باشن مثلا گرافیکش قاطی نکنه یا هادرش سوت نزنه؟
بازی gears of war رو خریدم روش نصب کنم تستش کنم
راستی گفت شاید آکبند نباشه و موس هم توش نیست
ولی از اونجایی که خرید تعداد زیاد واسه فروش داشتن واسه همین فکر نمیکنم تو کارشون زیاد مشکل باشه
باطریشو چطور چک کنم
منتظرم
اگر ویندوز داشته باشه بلی نصب هستدرایو سخت افزارها خودش همون اول نصب هست یا باید نصب کنم؟
خوب خود دل دکمه F10 رو موقع بوت سیستم بزنی ( یا F12 ) ... در بخش آخر یک گزینه system diognastic داره که تک تک قطعات رو تست میکنهاز کجا قطعاتشو چک کنم که سالم باشن مثلا گرافیکش قاطی نکنه یا هادرش سوت نزنه؟
اون سوت هارد هم الان معلوم نمیشه ... یه یه ماهی صبر کن تا کار کنه و بعد شاید نویز بیفته
آره بکن ببین چچطوره ... crysis هم خوبه برای تستبازی gears of war رو خریدم روش نصب کنم تستش کنم
اگر باشه هم اشانتیون نمایندگی اونوره ... یا همین موس های remark هستند ... بودن یا نبودنش مهم نیستراستی گفت شاید آکبند نباشه و موس هم توش نیست
اینو مطمئن نباش (چشمک)ولی از اونجایی که خرید تعداد زیاد واسه فروش داشتن واسه همین فکر نمیکنم تو کارشون زیاد مشکل باشه
تو همون تست مشخص میشهباطریشو چطور چک کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)