ما که نفهمیدیم.
![]()
![]()
متاسفم دارم با افرادی بحث میکنم که اولا ظرفیت بحث کردن ندارن ثانیا فرق سونی و سونی اریکسون رو نمیدونن. حالا من دارم باهاشون در مورد سیاستهای تولید و ریسک سرمایه گذاری و خط تولید و ... حرف میزنم. بابا یکی نیست به من بگه طرف هنوز نمیدونه سونی و سونی اریکسون دو تا شرکت مجزا هستن. و تکنولوژی لپ تاپ سونی رو دلیل بر تولید پاکت پی سی توسط سونی اریکسون میدونن که فقط مایه خنده س. اصلا دو تا چیزی که هیچ ربطی به هم ندارن. اونم عکس دو سه تا گوشی میزاره که فقط تو ژاپن تولید میشه که چی ؟؟؟؟ اینم یه فیک میزاره و و و و و....
و در جواب اون دوستی که حداقل یه کم منطقی تر از بقیه جواب داد و گفت سونی اریکسون از نظر مالی اونقدر ضعیف نیست که ... باید بگم حرفتون کاملا درسته ولی مدیر عامل شرکت آقای مایلس فلینت باید جوابگو باشه. همینطوری نیست چون شرکت پولداریه پس دست به ریسکهای بزرگ و خطرناک بزنه. وقتی میشه یه کاری رو راحت تر انجام داد چرا باید لقه رو دور سر چرخوند ؟
و اما در آخر اعلام میکنم...
بی خیال بابا اصلا سونی اریکسون زیردریایی هم میتونه بزنه خوبه ؟
معلومه که میتونه بزنه ، مگه چیش از بقیه کمتر هست!!! سونی اریکسون یه طرح بنام تولید دنیا در 8 میلی ثانیه!!
(شوخی بود ، کسی به دل نگیره!!)
اولش خوشحال شدم ، گقتم یه چیز جدید میفهمم ولی بعدش دیدم نه داستان تاپیک های قبلی داره تکرار میشه!!
تو این تاپیک که چیزی نمی شه فهمید...
اقا بیخیال شید ..خوب نوکیا هم بره به nec همکاری کنن ماکه چیزی نمیگیم.(شوخی)
اگه قرار بود htc زده باشه این گوشی رو مطمئن باشید خود htc اعلام میکرد
و تا زمانی که خود htc رسما نگفته تو این پروژه دستی داشته همه حرفها شایعه ای بیش نیست
شاید یه عده چشم دیدن پیشرفت و سر بودن سونی اریکسون رو ندارن و دارن شایعه درست میکنن تا این تولید کننده معظم رو کوچیک کنن![]()
شاید نه.100%![]()
باز بحث برند ها شد و تاپیک رفت خاکی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قفل شد
مخلصیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)