آقا من از نمایندگی آوا ژنگ یه فلش KingMax گرفتم 30 تومن ( 4 گیگ ) . قیمت چه طوره؟ خوبه یا گرونه ؟ راستی کیفیت kingmax ها چه طوره ؟ خوبه؟
آقا من از نمایندگی آوا ژنگ یه فلش KingMax گرفتم 30 تومن ( 4 گیگ ) . قیمت چه طوره؟ خوبه یا گرونه ؟ راستی کیفیت kingmax ها چه طوره ؟ خوبه؟
کینگ مکث از بهترین چیپ های دنیا استفاده میکنه و کیفیتش خویه
اما با توجه به افت قیمیت فلش ها فکر میکنم قیمتش به روز نیست
خوب خدا رو شکر . حالا قیمت رو ازش چشم پوشی میکنیم . فقط واسم خوب کار کنه 5 تومن 10 تومن زیاد مهم نیست .کینگ مکث از بهترین چیپ های دنیا استفاده میکنه و کیفیتش خویه
اما با توجه به افت قیمیت فلش ها فکر میکنم قیمتش به روز نیست
هرکی دنبال بهترین و سریعترین کول دیسک جهان می گرده باید یه کول دیسک اپیسر مدل ht 203 (200x) بخره.
مشخصات:
capasity: 256mb-8gb
read spead: 30mb/s
write speed: 18mb/s
قیمت4Gb: حدودا بین 70 -80 هزار تومان
خودم 73 تومان خریدم![]()
ممنون .همین بود .اما مشکل اینه تو کرمان 48 ت قیمت داره با 37 ت خیلی فاصله داره .
![]()
سال گذشته یه سری کول دیسک اومد که از کیفیت خوب و قیمت مناسبی برخوردار بود، اسم این کول دیسک سوپرتالنت است که در تولید رمهای ddrIII جزو برترینهاست.
من خودم در عرض 1 هفته تونستم 6 عدد از این مارک را بفروشم که در مقایسه با بقیه فروش خوبی بود.
سریع ترین هم نیست.ضمن ایمکه یه مدل ocz هست که ready boost هست و ضد آب و ضربه و انفجارهم هست.
لطفا جوابتون رو باذکر دلیل بگید. (سرعت write و read )
این مدل که من گفتم هم ready boost هست. حتی ویندوز هم میشه روش نصب کرد. من که تا حالا سریع ترش رو ندیدم. برنده جایزه good desighn هم شده.
سلام دوست گلم من هم فلش سرکت ترنسنت و پیشنهاد میکنم هم قیمت خوب هم گاانتی خوب
1 گیگ 9000 تومان
2 گیگ 12000 تومان
4گیگ20000تومان
8گیگ43000تومان
ساخت تایوان هست با گارانتی مادام العمر اگه میخوای با من تماس بگیر.09112920680
البته فلش شرکت اپل -توشیبا هم خوبه اما نسبت به اسمش ازت پول میگیرن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)