تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: سبک Rap-Metal موافقین یا مخالف؟

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    شدیدا مخالفم اقا شدیدا!!!
    حیف اسم متال که کنار رپ بیاد اقا البته هرکس سلیقه ای داره ولی من موعتقدم گروه هایی مثل لینکین پارک یا لیمپ بیزکیت و.... که خیلی هم علاقه به رپ دارن عمرا نباید متال حساب کرد حتی من چندتا اهنگ از Slipknot هم شنیدم که تو همین مایه ها بودند

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

Linkin Park رو اکثرا Alternative هم دسته بندی می کنن. اما در اصل راک هست. گاهی هم به سمت متال رفته LP چرا که نه !
    Linkin Park در دو آلبوم اولش اینطور بود. یعنی راک + رپ + (گاهی متال)... اما در آلبوم 2007 یا همون Minutes to Midnight کاملا تغییر سبک داده و خیلی خیلی کمتر رپ رو قاطی کردن. Mike Shinoda بخاطر همین حرفا بود که رفت و گروه منحصرا رپ خودشو یعنی Fort Minor رو تاسیس کرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دنیای رپ . 3 راهیه دستگاه میکسر

پيش فرض

شدیدا مخالفم که 2 تا سبک پر طرفدار با هم میکس شن . این کار طرفدار هارو کم میکنه

داره خودمونی میشه ssz1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگر قشنگ اجرا نشه چرا که نه...

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

پيش فرض

درود
    حوصله توضیح دادن ندارم ، ولی مخالفم ...

Banned Geeksboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دو سبكي كه هيچ ارتباطي به هم ندارن رو چرا قاطي ميكنيد؟!

من از كارهاي Linkin Park يا Limp Bizkit خوشم مياد...اما اسم سبكشون رو رپ متال نميزارم...

متال سبكي نيستش كه بشه با چيزي مخلوطش كرد...خودش به تنهايي يه دنياس...

هر كدوم رو آدم جدا گوش كنه بهتره...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام . درسته که رپ و متال ربطی به هم ندارن و دوتا سبک کاملا منفک از هم هستن ولی مهم نتیجه کاره . اگه یه چیز زیبا در بیاد چرا که نه ! من متالر هستم و به هیچ وجه رپ گوش نمیدم حتی اگه مجبور بشم .

تو مایه های مخلوط رپ و متال چند وقت پیش یه آلبوم شنیدم از Clawfinger اسم آلبومشم بود : Life Will Kill You . من که خوشم نیومد چون فقط سنگین گوش میکنم . بازم میگم این یه چیز سلیقه ای هست و نمیشه نظر مطلق داد.

متال 16-17 تا ساب ژانر داره از DEATH و BLACK بگیر تا INDUSTRIAL و DOOM و SPEED و POWER و ALTERNATIVE و SLUDGEو STONER و FOLK و GOTHIC و HEAVY و THRASH و HARDCORE و NU METAL و .................. و بعضی از اینا باز ساب ژانر دارن مثلا DEATH خودش MELODIC DEATH و BRUTAL DEATH داره . سبکهای ترکیبی هم داریم . بعضی وقتا که متال و رپ رو قاطی میکنن بهش میگن : RAPCORE . مثلا آلبوم ALL THESE DREAMS از SEV تو همین سبکه . متال با این همه ژانر که داره یه ساب ژانر دیگم که بهش اضافه بشه چیزی ازش کم نمیشه .
    یادمون نره که لوبیا و گوجه فرنگی تو آبگوشت به هم ربط پیدا میکنن . مهم زیبائی نتیجه کاره هر چند که ربط متال و رپ مثل ربط پرادو و پیکان جوانانه .
    Last edited by lord40; 02-04-2008 at 19:14.

Banned Geeksboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام . درسته که رپ و متال ربطی به هم ندارن و دوتا سبک کاملا منفک از هم هستن ولی مهم نتیجه کاره . اگه یه چیز زیبا در بیاد چرا که نه ! من متالر هستم و به هیچ وجه رپ گوش نمیدم حتی اگه مجبور بشم .

تو مایه های مخلوط رپ و متال چند وقت پیش یه آلبوم شنیدم از Clawfinger اسم آلبومشم بود : Life Will Kill You . من که خوشم نیومد چون فقط سنگین گوش میکنم . بازم میگم این یه چیز سلیقه ای هست و نمیشه نظر مطلق داد.

متال 16-17 تا ساب ژانر داره از DEATH و BLACK بگیر تا INDUSTRIAL و DOOM و SPEED و POWER و ALTERNATIVE و SLUDGEو STONER و FOLK و GOTHIC و HEAVY و THRASH و HARDCORE و NU METAL و .................. و بعضی از اینا باز ساب ژانر دارن مثلا DEATH خودش MELODIC DEATH و BRUTAL DEATH داره . سبکهای ترکیبی هم داریم . بعضی وقتا که متال و رپ رو قاطی میکنن بهش میگن : RAPCORE . مثلا آلبوم ALL THESE DREAMS از SEV تو همین سبکه . متال با این همه ژانر که داره یه ساب ژانر دیگم که بهش اضافه بشه چیزی ازش کم نمیشه .
    یادمون نره که لوبیا و گوجه فرنگی تو آبگوشت به هم ربط پیدا میکنن . مهم زیبائی نتیجه کاره هر چند که ربط متال و رپ مثل ربط پرادو و پیکان جوانانه .
    ...

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •