ربطی به این تایپیک نداره ولی نمیتونستم نگم این حرفو
pes هرچی باشه از فیفا و این یورو 2008 بهتره
ea در زمینه فوتبال هیچوقت به konami نمیرسه![]()
ربطی به این تایپیک نداره ولی نمیتونستم نگم این حرفو
pes هرچی باشه از فیفا و این یورو 2008 بهتره
ea در زمینه فوتبال هیچوقت به konami نمیرسه![]()
خوب لطفا بحث مسخره کدوم بازی بهتره(که همش از نظر و عقیده و دل طرفین ناشی میشه) رو بزارین کنار وگر نه همتون سرو کارتون با aqua است (حالا خود دانی)
بعدش هم تو این سایته که پایین آدرس دادم می گن که بازی در تاریخ :
US: May 19, 2008
Europe: April 11, 2008
میاد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت رو نمي فهمم!!!!!!خیلی عالیه نه عالی نه بینظیره اگه اگه next gen باشه و اون وقت باید بگم که همه مهمون من هرچی بخوان.
ولی مسعود جان چرا تو خود سات ایرفو چیزی ننوشته؟ __
معلوم نميشه دموي اين بازي كي عرضه ميشه؟ مال 08 كه حدود 1 ماه قبل از انتشار نسخه نورديك اومد اميدوارم قبل از عيد آمادش كنن و البته تك زبانه. مال Fifa 07 سه زبانه بود شده بود 800 مگ اميدوارم اين دفعه ديگه تك زبانه باشه البته اگه بخواد قبل عيد منتشر بشه....
.: تجربه كردن فوتبال فقط با Fifa :.
من به نظر شما احترام میزارم
و بهتره دیگه در این مورد بحث نکنیم
اگرم ناراحت شدید عذر میخوام
یه خبری هم در مورد تریلر بدید بچه ها
رفتم گشتم دیدم و حال از شما عذر میخوام اخه خیلی هیجان زده بودم و تا انتها مطلب رو نخوندم!!!!
عذر میخوام
از اين بازي فقط تريلرش منتشر شدهمعلوم نميشه دموي اين بازي كي عرضه ميشه؟ مال 08 كه حدود 1 ماه قبل از انتشار نسخه نورديك اومد اميدوارم قبل از عيد آمادش كنن و البته تك زبانه. مال Fifa 07 سه زبانه بود شده بود 800 مگ اميدوارم اين دفعه ديگه تك زبانه باشه البته اگه بخواد قبل عيد منتشر بشه....
.: تجربه كردن فوتبال فقط با Fifa :.
تريلر euro 2008:در ضمن اين تريلر رو بايد با QuickTime ببيني....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم همينطور چون يكم تند گفتم!!!!!!!!!رفتم گشتم دیدم و حال از شما عذر میخوام اخه خیلی هیجان زده بودم و تا انتها مطلب رو نخوندم!!!!
عذر میخوام
Last edited by Masoud King; 10-03-2008 at 12:49.
با سلام
یک خبر بد:(یک دریافت بد)
راستش اینو خودم کشف کردم و منبعش خودم هستم:
یورو 2008 در پی سی نسل بعد (next gen) نیست.
من رفتم تو یوتوبی و زدم یورو 2008 ولی دیدم که چند تریلر گذاشته که تو یکیش نوشته تریلر ما کنسولهای (ps3-xbox360) دیگه جای برای حرف نمیذاره و معلومه که بازی برای این دو کنسول نسل بعد است و نه پی سی.
آره چون تو screenshot هاي بازي نوشته بود كه مال نسخه nextgen isja ولي بايد صبر كرد تا بازي بياد يا حداقل دموش منتشر بشه!!!!!!!!!یک خبر بد:(یک دریافت بد)
راستش اینو خودم کشف کردم و منبعش خودم هستم:
یورو 2008 در پی سی نسل بعد (next gen) نیست.
من رفتم تو یوتوبی و زدم یورو 2008 ولی دیدم که چند تریلر گذاشته که تو یکیش نوشته تریلر ما کنسولهای (ps3-xbox360) دیگه جای برای حرف نمیذاره و معلومه که بازی برای این دو کنسول نسل بعد است و نه پی سی.