سلام دوستان
من چند سوال دارم
اول اینکه این بازی از 9 نژاد تمام می شه دیگه اره؟
بعد کدوم نژاد راه اصلی است (به غیر از سیستر)
و ایا اگر 9 نژاد رو تمام کنیم چیزی می شه؟
خیلی خیلی ممننون می شم پاسخ سولات من رو بدید
خدا حافظ
سلام دوستان
من چند سوال دارم
اول اینکه این بازی از 9 نژاد تمام می شه دیگه اره؟
بعد کدوم نژاد راه اصلی است (به غیر از سیستر)
و ایا اگر 9 نژاد رو تمام کنیم چیزی می شه؟
خیلی خیلی ممننون می شم پاسخ سولات من رو بدید
خدا حافظ
- بله. این بازی فقط شامل 9 نژاد میشه.
- تو این بازی گفتن اینکه کدوم نژاد اصلی و کدوم غیر اصلیه اصلا مفهومی نداره و نمیشه گفت که کدوم خوب مطلق هست و کدوم بد مطلق.
... همه گروه ها تو یه سطح هستند. هر گروه از دید خودش یک هدف مشخص دنبال میکنه و بقیه گروه ها رو بد میدونه.
- فقط همینو میشه گفت که پایان داستان هر گروه با گروه های دیگه فرق داره و یک پایان خوب تو بازی وجود نداره.
سلام دوست من
ببخشید یه سوال دیگه
اگر با تمام گروه ها بازی رو تمام کردیم ایا اتفاق خواسی می افتد
باید یه سوال دیگه ایا خودتون این بازی رو کردید و تمام کردید چون چند سوال دیگه هم دارم
بعد قویترین قوم چه قومی هست ؟
من فکر کنم همون قوم اول که از اول هم همون بود (همون قرمز ها)
قویترین باشند؟![]()
- اگه منظورتون اینه که با همه نژادها بازی رو تموم کنیم قسمت خاصی باز بشه, ... خیر.
...چنین اتفاقی نمیتونه بیفته همون طور که تو Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade وقتی با همه نژادها بازی رو تموم کردم اتفاقی نیفتاد.
- با همه نژادها بازی رو تموم نکردم بلکه فقط با Imperial Guard و Necrons تموم کردم.
- در قسمت نظر سنجی عنوان کردم. به نظر من Imperial Guard و Necrons - نظر شما هم که Space Marines هست.
سلام دوست من
یه چندتا گروه هستن که خیلی شعیف هستن در قسمت پیاده نظم مثل گروه 101 (همون که ارتشی هست انسان فکر کنم) و همین گروه دارک که جدید است اینم ضعیف است . سیتر بدک نیست . اون که شاخ دارن هم قوی هستن پیاد نظام
این گروه های که گفتید میرم یه چه کنم ببینم چه جوری هستن
-------------
یه سوال ایا دمو های بازی فرق می کنه به گروه ها دیگه ؟وقتی بازی می کنم![]()
آخرین پست این تاپیک مربوط به 98 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
یکی بیاد!×! من 2 روزه دارم میرم
کسی نبود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)