تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 90

نام تاپيک: گوشی دو سیم کارته سامسونگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ما بالاخره درست نفهمیدیم .

الان روی مدل ها ی d880 و d780 میشه بدون روشن خاموش کردن هم اس ام اس و تماس ها رو تعیین کرد که مثلا فلان شماره استفاده بشه ؟

دوست عزیز من d780 دارم این گوشی همزمان دو تا سیم رو به خوبی جواب میده میتونی همزمان 4 نفر رو پشت خط داشته باشی با هر دو تا سیم میتونی هم زنگ بزنی هم اس ام اس بزنی بدون خاموش و روشن کردن گوشی در کل کاملا نیازت رو به داشتن 2 تا گوشی برطرف میکنه چون هیچ محدودیتی در برقرای تماس نداره ولی فقط برای استفاده از اینترنت باید از یک سیم کارتت استفاده کنی و سیستم پیغام گیرش هم فقط برای یکی از خط هات فعال هست باطری هم خوب نگه میداره به نسبت دو سیم بودنش یک روز در میون شارژ نیاز داره با استفاده متوسط

2. 2 کاربر از mkhavari2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز ....

دی880 سامسونگ گوشی هستش با قابلیت ساپورت 2 سیم کارت .

امکانات :
    1. صفحه نمایش 2.3 اینج
    2. دوربین 3.15 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس و فلش LED
    3. بلوتوث و یو اس بی نسخه 2
    4. باتری عالی 1200 میلی آمپر .
    5. ساپورت 2 سیم کارت
    6. ارتقاء حافظه به وسیله کارتهای microSD
    دوست عزیز اطلاعات غلط به این آقا نده
    موارد
    2- گوشی دوربین 3.00 هست و فلش هم نداره !
    4- باطری به هیچ وجه عالی نیست ! بر خلاف گوشی e250 که باطری واقعا عالی داره این گوشی باطریش تعریفی نداره مخصوصا برای پخش موزیک
    6 - ارتقا حافظه اگر بگیم تا 2 گیگ ساپورت میکنه کافیه !
    من دی 880 دارم و در کل راضیم از سیستم دو سیم کارته ش
    قیمت نو با گارانتی 235 تومنه
    من دست دومش رو خریدم 160 تومن

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز من d780 دارم این گوشی همزمان دو تا سیم رو به خوبی جواب میده میتونی همزمان 4 نفر رو پشت خط داشته باشی با هر دو تا سیم میتونی هم زنگ بزنی هم اس ام اس بزنی بدون خاموش و روشن کردن گوشی در کل کاملا نیازت رو به داشتن 2 تا گوشی برطرف میکنه چون هیچ محدودیتی در برقرای تماس نداره ولی فقط برای استفاده از اینترنت باید از یک سیم کارتت استفاده کنی و سیستم پیغام گیرش هم فقط برای یکی از خط هات فعال هست باطری هم خوب نگه میداره به نسبت دو سیم بودنش یک روز در میون شارژ نیاز داره با استفاده متوسط
    من با d780 کار نکردم ولی جالب اینجاست که دو سیم کارته های سام س ونگ هم با هم فرق داره چون d880 با 2 سیم کارت همزمان نمیشه جایی زنگ بزنی یا اس ام ای بزنی باید هر سیم کارتی که میخوای زنگ بزنی رو به صورت پیش فرض انتخاب کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز من d880 داشتم فروختم الته من چون تمام نقاط ضعف گوشی رو در میارم برام مهم هست از سونی اریکسون راضیهستم برای همین بی خیال دو سیم کارت شدم بسته به انتظارت شما از گوشی داره. ولی در کل این گوشی دو تا سیم کارت رو همزمان ساپورت میکنه یعنی به 2 تا سیم کارت شما هر چی که باشه هم زنگ میخوره هم اس ام اس میاد برای هر سیم کارت میتونی یه زنگ جداانتخاب کنی ولی زنگ اس ام اس برای هر دو یکی هست. ولی وقتی بخوای اس ام اس یزنی ا زنگ بزنی با سیم کارتی که تعیین کردی سیمکارت پیش فرض باشه زنگ میزنه و اس ام اس اگه بخوای با اون یکی خط اس ام اس بزنی یا زنگ بزنی باید وارد option گوشی بشی البته یه دکمه بغل گوشی سمت چپ هست که میزنی وارد تنظیمات دو سیم کارت میشه بعد سیم کارتی که میخوای باهاش اس ام اس بزنی یا زنگ انتخاب میکنی (یه تیک داره اون رو میزنی ) بعد گوشی ریست میشه میره روی اون سیم کارتی که انتخاب کردی. اول و آخر ریست میشه البته d880 اینطوری بود.
    تو d780 اینطور نیست. با همون دکمه خط رو انتخاب میکنی و بدون ریست اس ام اس میفرستی یا تماس میگیری.

6. این کاربر از gigili1567 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من با d780 کار نکردم ولی جالب اینجاست که دو سیم کارته های سام س ونگ هم با هم فرق داره چون d880 با 2 سیم کارت همزمان نمیشه جایی زنگ بزنی یا اس ام ای بزنی باید هر سیم کارتی که میخوای زنگ بزنی رو به صورت پیش فرض انتخاب کنی.
    هیچ گوشی در دنیا پیدا نشده که همزمان با دو نفر حرف بزنی ( همزمان ! )
    گوشی d880 اینجوری که شما میگی نیست ؟ (چرا وقتی هیچی بلد نیستیم همش میخوایم یه چیزی گفته باشیم ؟)
    هر دو گوشی d880 و 780 برای ارسال اس ام اس گزینه ای دارن که باهاش میتونی روی سیمکارتها سویچ کنی
    باقی اطلاعات رو میتونی از سایتهای آنالیز گوشی بگیری

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ---

پيش فرض

گوشی d880 اینجوری که شما میگی نیست ؟ (چرا وقتی هیچی بلد نیستیم همش میخوایم یه چیزی گفته باشیم ؟)

هر دو گوشی d880 و 780 برای ارسال اس ام اس گزینه ای دارن که باهاش میتونی روی سیمکارتها سویچ کنی
    یعنی نیازی به ریست در d880 نیست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض Darkhast

[Salam Duste Aziz Agha In Gushi Javaro Saport Nemikone Aya Narm Afzary Hast KE Betune In Java Ro Sapor Bokone Age Hast Lotfan Be Mailam Bezan Va Khaheshan Javabo Zud Befrest

Email:shaswar.kurd@yahoo.com

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

یعنی نیازی به ریست در d880 نیست ؟
    خیر .
    یک دکمه در گوشه دستگاه هست کی میتونید در ظرف یک میلیاردیوم ثانیه سیمکارت رو عوض کنید ... !

11. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزيز من خودم D880 داشتم كدوم دكمه هستش كهمن نديدم دكمه سمت چپ رو ميگي ديگه كه تنظيمات دو تا سيم كارت رو مياره اس ام اس ميفرتس با همون سيم كارت ميفرسته بخواي عوض كني خودش ريست ميشه من باهاش كار كردم . شما چطور ميگي بلد نيستيم . من در مورد هرچي اطلاعاتم كامل نباشه در مورد گوشي كامله . موفق باشي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    just here

پيش فرض

سلام
    من شنیدم وقتی آنتن گوشی میره گوشی خاموش میشه این حقیقت داره؟ ؟؟؟ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •