رنگ مشکیش که فکر کنم طرحه ولی اگه باشه از لنز 17 میلیمتری استفاده میکنه که خیلی دیگه دوربین با کیفیتی میشه چون رنگ نقره ایش لنز 4.75 میلیمتری داره
رنگ مشکیش که فکر کنم طرحه ولی اگه باشه از لنز 17 میلیمتری استفاده میکنه که خیلی دیگه دوربین با کیفیتی میشه چون رنگ نقره ایش لنز 4.75 میلیمتری داره
اولین گوشی 5 مگا تو همه ی سایتا ان 82 نوکیاست.
آره عزیز...............
میشه بپرسم پس ان گوشکوب (ان 95) یا جی شاهکار (جی 600) چرا قبل از اژدهای مسخره (ان 82) معرفی شدن؟
نفهمیدم منظورتو؟ ان82 چون فلاش زنون داره از همه بالاتره وگرنه جی600 تو نور کافی کاملا با کیفیت تر عکس میگیره...در ضمن من خودم سامسونگ بازم!!
جواب اينجور پست ها داده نشه خيلي بهتره.
منظورت فلش زنون هست!! شما گفتی اولین 5 مگا تو سایتها ان 82 نوکیا بود! خوب من فکر کردم از لحاظ دوربین میگمی!! وگرنه درسته اولین 5 مگاپیکسلی ( و به نظرم موفق ترین تا الان) که فلش زنون داره همین اژداهاس!!
روجا عزیز چرا کسی جواب نداده؟؟ مباحثه که مفید هست ، باعث افزایش اطلاعات افراد میشه!! تازه من که چیزی نگفتم!! ماشالا همه میدونن رده ان نوکیا (مخصوصا ان 95) خیلی بزرگ هست! قضیه این ان 82 هم جالبه میگم
"برادرم از این اژدها داره ، یه بار داشت جلو من پز میداد ، میخواست ادای تبلیغ شو در بیاره گفت : و روزی اژدهایی چیز کرد.!!!"
بعد از اون من دست گرفتم ، این اژدها رو با این کلمه چیز!!
در ضمن قصد توهین به هیچ احدی رو هم نداره! اگه کسی ناراحت شد عزر میجوییم.
سلام به همگی ....
درسته N82 به خاطر فلش زنون در رتبه 1 قرار داره ... ولی G600 کیفیت بالاتری نسبت به همه 5 مگاپیکسلی ها داره ...
موفق باشین ...
سامی میگن لنز جی 600 ، اشنایدر هست!! تایید میشه ، تکذیب میشه؟؟
نه بابا اشنایدر کجا بوده . سامسونگ فقط روی دوربین دیجیتالهاش و دوربین فیلم برداری هاش این لنز رو میزاره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)