راستی جی پی آر اس
که میگفتن سال جدید خدماتش ارائه میشه
توسط مخابرات
خبری نیست ازش ؟؟
راستی جی پی آر اس
که میگفتن سال جدید خدماتش ارائه میشه
توسط مخابرات
خبری نیست ازش ؟؟
من يه 5 روزي يزد بودم سيستم اطلاعات بخوبي توي يزد كار ميكنه درست از اول شهر شروع ميشه با خوشامد گويي كه مي نويسه به شهر يزد خوشامديد و تا انتهاي شهر يزد يعني اول كرمان اين سيستم كار ميكنه ولي برام جاي سوال داره كه چرا توي تهران كار نميكنه حالا جالبيش اينجاست ايرانسل توي تهران كار ميكنه ولي توي يزد كار نميكرد همراه اول توي يزد كار ميكرد توي تهران كار نميكنه!!! واقعآ جالبه اميدوارم توي تهران هم اين سيستم راه بيفته چون بعضي اوقات واقعآ به درد مي خوره
توی سمنان این سیستم برای همراه اول کار میکنه !!!
ولی برای ایرانسل کار میکنه ولی bts های سمنان اسم گذاری نشدن
فقط مینویسه سمنان و بغلش شماره bts رو مینویسه
مطمئنید تو تهران کار نمیکنه ؟؟؟
این چند روزی هم که شیراز رقتم اونجا هم اینجوری بود
اما خستم کرد
فقط میگفت پلیس در خدمت شماست و سال نو مبارک
ایرانسل هم نشد
تو سمنان كه فقط بايد aria info رو روشن كني و بخندي با اون اسم گذاشتنشون وسط دانشگاه مي زنه پهلوان نمي دونم چيچي!
تو تهران كه كار نمي كنه! خب مي دوني تو تهران چندتا دكل هستن!!
والا خودم هم نمیدونمتو سمنان كه فقط بايد aria info رو روشن كني و بخندي با اون اسم گذاشتنشون وسط دانشگاه مي زنه پهلوان نمي دونم چيچي!
تو تهران كه كار نمي كنه! خب مي دوني تو تهران چندتا دكل هستن!!
ولی حتمآ از bts پهلوان سیگنال میگیره !!!
ولی بقیه جاها درسته
دقیق هم هست
تو تهران عملآ باید کار کنه (چون تقریبآ هر خیابون یه دونه داره)
نه تو تهران كار نميكنه ولي يه چيزي هست هفته پيش درست يادم نيست كجا بودم كه نوشت ولي چند دقيقه بعد قطع شد كه من خوشحال شدم گفتم تو تهران هم راه افتاده ولي در حال حاضر كه هيج جاي تهران كار نميكنه.
توي يزد خيلي دقيق بود خيابون به خيابون مي نوشت و همش هم درست بود
دوستان سلام
منظور شما همی سیستم هست که هر جا میری اسم خیابونو برات می فرسته؟
داخل بوشهر برا ایرانسل دیدم ولی برا همراه اول نه
این دیگه از اون حرفا بودا!!!اول برای همراه اول بود که به کار افتاد(حدودا 6 و نیم ماه پیش که P990i داشتم)...پسرخاله ی من ایرانسل داره ولی هنوزم که هنوزه براش فعال نشده!(در حالی که همراه اول من و خیلی های دیگه نشون می ده)...از 6 ماه پیش یهو واسه منو دوستام با هم راه افتاد من چون قبلا در موردش خونده بودم گزینش رو فعال کرده بودم ولی هیچی نشون نمی داد تا اینکه وصل شد!
ضمنا تهران جز آخرین شهرهایی هست که این سرویس راه اندازی میشه(تعجب نکنید ، وسعت شهرو ببینید)!
Last edited by Mojtaba-MCI; 28-03-2008 at 15:40.
قرار بود شهریور سال پیش روی همه خطوط راه اندازی بشه اما ...
البته الان هم با آبونمان ماهی 10000 تومان میتونی بری تقاضا بدی برات فعالش کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)