محمد جان من يه سوال خيلي وقته ميخوام ازت بپرسم حالا ديگه موقش رسيده ! شما چرا اينقدر باpcgaming مشكل دارين چرا همش از X360 تعريف ميكنيد؟
خوب شرمنده وقتی بازی فقط روی کنسول فقط X360 هست بیام بگم بازی رو روی سوپر نینتندو بازی کردم؟.gif)
سلام
خوب چرا مگه Gow نسخه ی Pc چه کمی و کاستی نسبت به ورژن X360 داره برای مثال شما همین گیم اسپات را ببینید به بازی Assassins Creed نیم نمره کم داده ولی همه ما می دونیم که ورژن PC بهتر از ورژن کنسولی بوده پس می بینید که گیم اسپات هم یه جورایی قاط داره من منکر این نمی شم که بازی تو ورژن X360 بهتر به نظر میاد به خاطر اینکه پلتفرم اصلی به حساب می اد ولی این دلیل برتری به ظور کامل نمی تونه باشه شما یه بازی دیگه را در نظر بگیر مثلا Bioshock پلتفرم اصلی بازی X360 و بازی در نگاه اول در کنسول بهتر به نظر می رسید ولی نسخه ی PC از همه لحاظ برتری داشتش ولی گیم اسپات بهترین ورژن را X360 انتخاب کرد حالا چرا من نمی دونم شاید به خاطر پلتفرم اصلی بودنش.
و اما من نگفتم بازیهای COD4 و بایوشاک پورت بودند من گفتم از بازی Gow صدها مرتبه بهتر بودند چه در کنسول چه در pc و حتی از بازیهای مانند Halo 3 بهتر بودند ولی به خاطر بعضی از مسایل این دو بازی(HALO 3 ,GOW ) را خیلی خیلی بزرگ کردند شما بگو Halo 3 حقش بود که از گیم اسپات 9.5 بگیره و Bioshock بیاد 9 بگیره.
بازم میگم این بازی را با تبلیغات بزرگ کردند و همه ی کنسول دارها دارن به خودشون تلقین می کنند که اره این بازی فوق العاده شاهکار هست!!! البته این نظر شخصی منه
در مورد قسمت آخر، دارم داد میزنم که بازی یکم از ارزشش فراتر نقد شده، اما من در واقع دارم میگم که شما سلیقتا دارید میگید بازیهایی که در اصل برای کنسول هستند و پورت شدند، بهتر از نسخه ی کنسول هستند. این حرف از نظرم یکم غیر معقولانست نه تنها گیم اسپات، بلکه IGN، Pro gamer، Game Informer، برای بعضیها Famistu، و هزارتا منبع دیگه هستند جهت نقد و وقتی متحدا میاند یک ریت کمتر از نسخه ی اصلی به بازی میدند، مسلما نه بدلیل ضعف پی سی، مخصوصا ضعف انجین برای پورته.
راتسی از کنسول به کنسول هم پورت شه بد میشه... در بسیاری از موارد هست که حداقل اوریجشون 1 درصد میاد پایین.
راستی میخواستم دلیل اینرو که شما مدعی هستید نسخه ی پی سی یک بازی پورت شده بهتر از نسخه ی کنسولش هست، چیه؟ دو حالت داره:
1- کنسول رو اسباب بازی میدونید.(بخاطر چیزهایی... شما این رو بخونید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میبینید که دوران طلایی پی سی، به دلایل زیادی از نسل پنجم به بعد گذشته
)
2- رزولوشن مانیتورتون از تلوزیونتون بیشتره! واقعا دلیل دیگه ای نمیبینم. اینکه گرافیک بیشتر، چه تاثیری روی ایموپرومنت بازی روی پی سی داره؟ 100% گیم پلی، فریم ریت، دراو دیستنس، تکسچر رزولوشن، انتی آلیاسینگ، و هزارتا فاکتور دیگش پایین هست! فقط گرافیک بالاست. حالا گرافیک چه فاکتورهایی داره؟ همون چیزهایی که گفتم نسبت به نسخه ی پی سی پایین تره! پس چرا میگند بالاتره؟ تلقین سازندگان. مثلا همین گیرز آو وار، میتونستند عوض چهارتا مپ، دوتا المنت جدید به نسخه ی پی سیش اضافه کنند تا شبیه سوپر ماریو بروس نشه از لحاط تنوع.
ممنون.
-----
عکسهای جدید:

کد:

کد:

کد:

کد: