تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 26 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 257

نام تاپيک: Gears of War 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

محمد جان من يه سوال خيلي وقته ميخوام ازت بپرسم حالا ديگه موقش رسيده ! شما چرا اينقدر باpcgaming مشكل دارين چرا همش از X360 تعريف ميكنيد؟
    خوب شرمنده وقتی بازی فقط روی کنسول فقط X360 هست بیام بگم بازی رو روی سوپر نینتندو بازی کردم؟

سلام
    خوب چرا مگه Gow نسخه ی Pc چه کمی و کاستی نسبت به ورژن X360 داره برای مثال شما همین گیم اسپات را ببینید به بازی Assassins Creed نیم نمره کم داده ولی همه ما می دونیم که ورژن PC بهتر از ورژن کنسولی بوده پس می بینید که گیم اسپات هم یه جورایی قاط داره من منکر این نمی شم که بازی تو ورژن X360 بهتر به نظر میاد به خاطر اینکه پلتفرم اصلی به حساب می اد ولی این دلیل برتری به ظور کامل نمی تونه باشه شما یه بازی دیگه را در نظر بگیر مثلا Bioshock پلتفرم اصلی بازی X360 و بازی در نگاه اول در کنسول بهتر به نظر می رسید ولی نسخه ی PC از همه لحاظ برتری داشتش ولی گیم اسپات بهترین ورژن را X360 انتخاب کرد حالا چرا من نمی دونم شاید به خاطر پلتفرم اصلی بودنش.
    و اما من نگفتم بازیهای COD4 و بایوشاک پورت بودند من گفتم از بازی Gow صدها مرتبه بهتر بودند چه در کنسول چه در pc و حتی از بازیهای مانند Halo 3 بهتر بودند ولی به خاطر بعضی از مسایل این دو بازی(HALO 3 ,GOW ) را خیلی خیلی بزرگ کردند شما بگو Halo 3 حقش بود که از گیم اسپات 9.5 بگیره و Bioshock بیاد 9 بگیره.
    بازم میگم این بازی را با تبلیغات بزرگ کردند و همه ی کنسول دارها دارن به خودشون تلقین می کنند که اره این بازی فوق العاده شاهکار هست!!! البته این نظر شخصی منه
    در مورد قسمت آخر، دارم داد میزنم که بازی یکم از ارزشش فراتر نقد شده، اما من در واقع دارم میگم که شما سلیقتا دارید میگید بازیهایی که در اصل برای کنسول هستند و پورت شدند، بهتر از نسخه ی کنسول هستند. این حرف از نظرم یکم غیر معقولانست نه تنها گیم اسپات، بلکه IGN، Pro gamer، Game Informer، برای بعضیها Famistu، و هزارتا منبع دیگه هستند جهت نقد و وقتی متحدا میاند یک ریت کمتر از نسخه ی اصلی به بازی میدند، مسلما نه بدلیل ضعف پی سی، مخصوصا ضعف انجین برای پورته.
    راتسی از کنسول به کنسول هم پورت شه بد میشه... در بسیاری از موارد هست که حداقل اوریجشون 1 درصد میاد پایین.
    راستی میخواستم دلیل اینرو که شما مدعی هستید نسخه ی پی سی یک بازی پورت شده بهتر از نسخه ی کنسولش هست، چیه؟ دو حالت داره:
    1- کنسول رو اسباب بازی میدونید.(بخاطر چیزهایی... شما این رو بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میبینید که دوران طلایی پی سی، به دلایل زیادی از نسل پنجم به بعد گذشته)
    2- رزولوشن مانیتورتون از تلوزیونتون بیشتره! واقعا دلیل دیگه ای نمیبینم. اینکه گرافیک بیشتر، چه تاثیری روی ایموپرومنت بازی روی پی سی داره؟ 100% گیم پلی، فریم ریت، دراو دیستنس، تکسچر رزولوشن، انتی آلیاسینگ، و هزارتا فاکتور دیگش پایین هست! فقط گرافیک بالاست. حالا گرافیک چه فاکتورهایی داره؟ همون چیزهایی که گفتم نسبت به نسخه ی پی سی پایین تره! پس چرا میگند بالاتره؟ تلقین سازندگان. مثلا همین گیرز آو وار، میتونستند عوض چهارتا مپ، دوتا المنت جدید به نسخه ی پی سیش اضافه کنند تا شبیه سوپر ماریو بروس نشه از لحاط تنوع.
    ممنون.
    -----
    عکسهای جدید:

کد:

کد:

کد:

کد:
    Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 13-05-2008 at 19:47.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    خوب دوست عزیز من در اخر حرفم گفتم که اینها نظر شخصیه منه ممکن یه نفر دیگه عاشق Halo 3 و Gears of War باشه من اصلا به سایتهایی که به بازیها نمره می دم کار ندارم در وحله اول بلکه به قلبم رجوع می کنم و ان بازیو را که دوست دارم بهتر می دونم پس اگه یه بازی اشغاله اشغال باشه طرف که عاشق اون بازیه نمی یاد بگه بله یه سایت به یه بازی امتیاز کم داده پس من نمی خوام بازی کنم همین پس هر کس نظری داره من محور صحبتهام اینه که Gow بزرگ نیست خوب اینو شما هم گفتید که بزرگ نیست البته شاید روی کنسول باشه ها ولی روی Pc هرگز نیست
    و اما من کی گفتم که بازی پورت شده بهتر از نسخه ی اصلی من گفتم پورت کردن داریم تا پورت کردن شما خودت قضاوت کن کسی که برای اولین بار بیاد Gow را روی Pc بازی کنه اصلا احساس نمی کنه که یه بازی پورت شده هست و این یعنی پورت عالی و خوب ولی شما بیا مثلا بازیLost Planet را با Pc بازی کن سر دو دقیقه می فهمی که بازی یه پورت مسخره شده این یعنی همونی که من گفتم حتی بایوشاک هم به نوعی پورت بود دیگه ولی واقعا زیباتر شده بود از اون طرف RE 4 هم پورت بود پس می بینید اگه پورت حرفه ای انجام بگیره خیلی بازی بهتر خواهد بود اینو که دیگه قبول داربد!!!
    و اما می رسیم سر بحث Pc اولا دوران طلایی Pc به پایان نرسیده و نخواهد رسید شاید بعضی موقع ها این برتری کم رنگ بشه ولی هیچ وقت اتفاق نمیفته که Pc به پابان برسه شاید فکر می کنید که کنسولهای این نسل از Pc ها جلو افتادند مشکل بازی بازهای ایرانی اینه که فکر می کنند با Pc به قیمت 400 هزار تومان و یه گرافیک 6600 می تونن بازی کنن و فکر می کنند که خیلی سیستمشون خفن البته این مال قدیم هستش الان اوضاع بهتر هست ولی کنسولها خیلی موندن که به پای Pc برسن همین Crysis خیلی هم دشمن داره ولی همه ما شاهدیم که کنسول دارها تو کف این بازی موندن شدیدا!!! چطور Spore و Starcraft و World Of Warcraft و Farcry 2 و چندتا از بازیهای دیگه را که روی Pc میان ولی برای کنسول نه را در نظر بگیریم هیمنطور بازیهای استراتژیک و Rpg روی Pc هستن که خیلی هم ظرفدار دارند ولی یه دونه عنوان خوب Rpg به اون شکل روی کنسول نیست
    پس می بینید Pc به پایان نرسیده!!!

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

خواستم وارد بحثتون نشم ولی بد ندیدم این مثال رو نزنم...
    بازی RE4 که بعد از مدت ها برای PC پورت شد یه دنیا با نسخه اصلی (gamecube) فرق میکرد چه از لحاظ گرافیک و چه گیم پلی. در ضمن دوستان عزیز اگر شما هم GoW1رو سال پیش با 360 بازی میکردید اون رو شاهکار خطاب میکردید. مسلمه که بعد از گذشت یک سال بازی اون جذابیت رو نخواهد داشت(شماره 1 روی PC)

--------------------------------
    این تریلر جدید رو GT منتشر کرده که دو سه صحنه ای که در تریلر چند روز پیش نبود رو در این قرار داده با نام
    360 Spring Showcase 08: Convoy Gameplay
    4MB
    کد:
    در تریلر میبینیم که مارکوس روی یه لوکاس میشینه و شروع به کتک زدن اون میکنه!

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    خوب دوست عزیز من در اخر حرفم گفتم که اینها نظر شخصیه منه ممکن یه نفر دیگه عاشق Halo 3 و Gears of War باشه من اصلا به سایتهایی که به بازیها نمره می دم کار ندارم در وحله اول بلکه به قلبم رجوع می کنم و ان بازیو را که دوست دارم بهتر می دونم پس اگه یه بازی اشغاله اشغال باشه طرف که عاشق اون بازیه نمی یاد بگه بله یه سایت به یه بازی امتیاز کم داده پس من نمی خوام بازی کنم همین پس هر کس نظری داره من محور صحبتهام اینه که Gow بزرگ نیست خوب اینو شما هم گفتید که بزرگ نیست البته شاید روی کنسول باشه ها ولی روی Pc هرگز نیست
    و اما من کی گفتم که بازی پورت شده بهتر از نسخه ی اصلی من گفتم پورت کردن داریم تا پورت کردن شما خودت قضاوت کن کسی که برای اولین بار بیاد Gow را روی Pc بازی کنه اصلا احساس نمی کنه که یه بازی پورت شده هست و این یعنی پورت عالی و خوب ولی شما بیا مثلا بازیLost Planet را با Pc بازی کن سر دو دقیقه می فهمی که بازی یه پورت مسخره شده این یعنی همونی که من گفتم حتی بایوشاک هم به نوعی پورت بود دیگه ولی واقعا زیباتر شده بود از اون طرف RE 4 هم پورت بود پس می بینید اگه پورت حرفه ای انجام بگیره خیلی بازی بهتر خواهد بود اینو که دیگه قبول داربد!!!
    و اما می رسیم سر بحث Pc اولا دوران طلایی Pc به پایان نرسیده و نخواهد رسید شاید بعضی موقع ها این برتری کم رنگ بشه ولی هیچ وقت اتفاق نمیفته که Pc به پابان برسه شاید فکر می کنید که کنسولهای این نسل از Pc ها جلو افتادند مشکل بازی بازهای ایرانی اینه که فکر می کنند با Pc به قیمت 400 هزار تومان و یه گرافیک 6600 می تونن بازی کنن و فکر می کنند که خیلی سیستمشون خفن البته این مال قدیم هستش الان اوضاع بهتر هست ولی کنسولها خیلی موندن که به پای Pc برسن همین Crysis خیلی هم دشمن داره ولی همه ما شاهدیم که کنسول دارها تو کف این بازی موندن شدیدا!!! چطور Spore و Starcraft و World Of Warcraft و Farcry 2 و چندتا از بازیهای دیگه را که روی Pc میان ولی برای کنسول نه را در نظر بگیریم هیمنطور بازیهای استراتژیک و Rpg روی Pc هستن که خیلی هم ظرفدار دارند ولی یه دونه عنوان خوب Rpg به اون شکل روی کنسول نیست
    پس می بینید Pc به پایان نرسیده!!!
    به این لیست Stalker رو هم اضافه کن ! و چند تا بازی استراتژیک معروف ! ولی من فکر می کنم همین Gears of War کلا برای PC هست از editor اش کاملا مشخصه و من میگم همین GOW 2 هم می تونه برای PC بیاد از ادیتورش کاملا مشخص که می تونن برای PC هم بدن چون برای PC کاملا optimize شده ! ولی خیلی از اینجین های بازیهای دیگه که فقط برای کنسولش optimize هستن !
    Last edited by djmd; 15-05-2008 at 06:22.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    بله کاملا موافقم با حرفهای شما جناب djmd عزیز
    کاملا هم مشخص که بازی برای Pc مثل ورژن قبل میاد دیگه وقتی که Burnout Paradise برای Pc می خواد بیاد این نیاد!!!
    حتی من به بازی Cryostasis هم خیلی امید دارم که در سال 2008 انحصاری برای Pc هستش که اگه در ساختش دقت کنن می تونیم عنوان خوبی را تجربه کنیم!!
    حالا دیگه زیاد از موضوع تاپیک نباید خارج بشیم بحث داره میکشه به Pc vs X360,PS3 که بهتر بی خیال بشیم این بحثو و در مورد Geow 2 صحبت کنیم!!
    راستی دقت کردین این قیافه Brumak عوض شده قیافش شده عین Berserker دقت کرده بودین شاید Epic داره دشمن ها را با هم قاطی میکنه که یه چیز خوب در بیاد راستی این کتک زدن لوکاست هم ایده ی خوبیه!!

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

امروز در مجله UK magazine X360 جزئيات قسمت multiplayer بازي رو منتشر كرد
    كه بزرگترين تغيير ميشه به افزايش ميزان بازيكن آنلاين از 4v4 به 5v5 همراه با Halo style matchmaking system اشاره كرد, همچنين انجام بازي آنلاين آسان تر شده

اطاعات بيشتر:
    کد:

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Gear of War 2 packshots :

يكي اول قدميه هستش و دوميه جديد هستش.....

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من که نمیتونم حجم بالا دان کنم (منظور اینترنت ذغالی دایال آپ!)ولی این 4 مگی رو دان کردم عجب Game Play هیجانی ای داره فوق العاده بود کفم برید! خوش به حال 360 دارا من منتظر نسخه ی pc هستم......

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

Gears Of War 1 تاپیک نداره من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم؟!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

تاپیک pc بازی gears of war

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •