از اقای توحید استاد ما خواهش می کنم برای ما 320 × 240 یی ها مثل گوشی های کا 800 و کا810 و ... هم کارای انجام بدن
از اقای توحید استاد ما خواهش می کنم برای ما 320 × 240 یی ها مثل گوشی های کا 800 و کا810 و ... هم کارای انجام بدن
و خداوند سرچ را آفرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اینو که دیده بودم داش توحید من الف می خوام برای کا800 و کا810 و اینا اون که پتچ هستش
الف چه ربطی به این تاپیک داره؟
پست اول کلوپ elfpack رو بخون اونجا برای k800 هم پچهاشو گذاشتم.در مورد الفها هم باید خودت تستش کنی یا از بچه هایی که کا800 دارن مثل blaster کمک بخای.
اقا توحید توجه نکردی دیگه کامل به ارسال های من
یک بار قشنگ بخونید شما این کارا که با الف می کنید من خیلی دوست دارم برای 320 در 240 هم انجام بدم اما همه گره ها به دست شماست چون اون فایلی که برای کا810 گزاشتید توی پست اول الف دانلود نمی شه این 100 بار خواهش می کنم لینکشو تصحیح کنید بباا صفحه اش باز می شه اما دانلود نمی کنه نمی دونم چرا فکرم نکنید پپه هستم اما من می گم مثل بلستر جان لینک مستقیم بده همیشهاز اقای توحید استاد ما خواهش می کنم برای ما 320 × 240 یی ها مثل گوشی های کا 800 و کا810 و ... هم کارای انجام بدن
و خداوند سرچ را آفرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اینو که دیده بودم داش توحید من الف می خوام برای کا800 و کا810 و اینا اون که پتچ هستش
الف چه ربطی به این تاپیک داره؟
پست اول کلوپ elfpack رو بخون اونجا برای k800 هم پچهاشو گذاشتم.در مورد الفها هم باید خودت تستش کنی یا از بچه هایی که کا800 دارن مثل blaster کمک بخای.
اینم لینک مستقیم:
اگه پسورد خواست www.p30world.com رو وارد کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی دوست دارم توحید جان حالا موقعی که دانلود کردم و الف پک ها رو امتحان کردم حتما هرجا که کار کردم می گم استاد ما اقا توحید بود
دستم به دامنتون یه پتچ برای تغییر پلیر گوشیم ریختم الان هر بار می رم روش گوشیم خاموش و روشن می شه
اینو نصب کردم می شه راه حلی بگیدبه جز فلش کل گوشی!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاک کردم درست نشد ببینم به جز سوال اولی یک سوال دیگه هم می یاد برای پتچ ها اونم یس و نو داره برای اون چی موقع نصب مثل قبلی نو بزنیم یا فرق می که؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)