واسه همه بازیها که مطمئنا اینجور نیستحداقل روزی 1 ساعت بازی میکنم خیلی کم پیش میاد
خداییش هر بازیم که بعدش گوشی ریست شد زیاد جالب نبوده و پاکش کردم
ولی درکل خیلی کم پیش میاد
البته مونسترپک گوشی من heartless v.3 است که توش تا حدی مشکل restart حل شده
واسه همه بازیها که مطمئنا اینجور نیستحداقل روزی 1 ساعت بازی میکنم خیلی کم پیش میاد
خداییش هر بازیم که بعدش گوشی ریست شد زیاد جالب نبوده و پاکش کردم
ولی درکل خیلی کم پیش میاد
البته مونسترپک گوشی من heartless v.3 است که توش تا حدی مشکل restart حل شده
بعضي ها كم لطفي ميكنن و حتي پ.خ تهديد كننده ميفرستند شما خودتو ناراحت نكن beckham عزيز
سلام
ممنون كه جواب هاي درست و قانع كننده ميدي
پس مشكل reset شدن از بازيهاست ؟
يعني مشكل از خود گوشي نيست ؟
اخه ميدوني نرم افزار هاي جاوايي كه تو گوشي هستن مثله مثلا همون نرم افزار ضبط صدا يا نقشه تهران يا هر چيز ديگه وقتي زياد هم باهاشون كار ميكني وقتي در گوشي رو ميبندي reset نميشه اما تو بازي ها reset ميشه
`س شما دارين ميگين كه مشكل از بازي هاست و گوشي مشكلي نداره ؟
يه سوال ديگه هم داشتم گوشي شما هم بعد از 1 ساعت بازي پشتش داغ ميكنه يا نه ؟
مرسي از اين كه درست و منطقي و با دليل و بر خلاف خيلي هاي ديگه![]()
منصفانه جواب ميدي
ممنونم![]()
سلام
نه گوشی مشکلی نداره واسه همه ریست پیش میاد فرقی هم نمیکنه گوشی موتورولا باشه یا نوکیا یا هر چیز دیگه
شاید این بازی که روی گوشی شما ریست میشه ولی روی سونی اریکسون یا نوکیا بدون مشکلی اجرا بشه یا بالعکس
بعضی بازیها به گوشی نمی خورن البته با یه بار ریست شدن نباید مطمئن شد که حتما دفعات بعد هم بعد از خروج ا بازی و بستن درب حتما گوشی ریست میشه شده بعضی بازیها یا برنامه ها همون دفعه اول ریست بشه ولی دفعات بعد کمتر این اتفاق بیفته البته این تجربه شخصی خودم بوده
دوست عزیز توصیه میکنم شما هم همین با همین مونستر پک heartless v.3 گوشیتونو فلش کنید چون مشکل ریست گوشیتون کمتر میشه
اقا تورج واقا پدرام لطفا بیخیال این حرفا شید
.دنیا 2روزه بخدا ارزش نداره![]()
سلام
مرسي از توضيحاتت
مدل mp من اينه
HeartlessMOD @ V3X
بعد از اين MP يك MP ديگه هم اومده كه اون يك موردي داره كه من نميتونم اونو نصب كنم
و اون اينه كه در اون زنگ SMS و زنگ CALL رو از هم جدا كردن يعني اگه براي كسي RINGER بگذاري فقط موقع INCOMING CALL اون رو پخش ميكنه
و زنگ SMS همه CONTACT ها همون زنگ DEFAULT ميشه كه براي اس ام اس گذاشتي
كه من نميخوام اينجوري بشه
اين MP كه شما دارين اينجوريه ؟
يعني جدا شده يا يكيه هنوز ؟
مرسي![]()
البته گوشي من قبلا مشكل PLEASE WAIT دادن پيدا كرده بود
كه مجبور شدم فلشش كنم و الا اين MP نصبه
من به شخصه تا حالا نديدم گوشي هاي se يا nokia موقع بازي reset بشن
اما اگه شما ميگين حتما اينطوريه
چون تجربتون از من بيشتره تو اين زمينه![]()
نه دوست عزیز من اماتورم جدی جدی میگم اینی هم که راجع به ریست گفتم فک کردم منظورتون این بود که گوشیتون مشکل داره که ریست میشه که گفتم گوشی های دیگه ام ریست میشن و مشکلی نیست راجع مونستر پک اره همونجوره
تو خصوصیات این مونستر پک نوشته شده ریست جاوا حل شده که من چون قبل از استفاده از مونسترپک و این برنامه زیاد بازی نمیکردم زیاد هم مطمین نیستم واقعا مشکل ریست رو کمتر کرده باشه
راستي لينكي چيزي سراغ نداري از يك سايتي كه بازيها رو تو اندازه 320*240 داشته باشه ؟
من كه هر چي ميگردم ماشالله تا دلت بخواد براي 220*176 هست فقط
ممنون![]()
سلام
تو سایت پی سی موب صفحه اصلیش یه پک بازی واسه موتو هست خودم چون سرعت اینترنتم کمه نمیتونم دانلود کنم
p30mob .com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)