تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: بهترين نوت بوك با 850 تومن

در آغاز فعالیت Syler_HR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

1

سلام آقای پرشیا

طبق گفته خودتون باید بگم تمام لپ تاپ های تو بازار ایران 99% چینی هستن درسته؟؟

و این برند هم یک برند درجه 1 چین هست و من تحقیق کردم این برند خوبیه سالانه 900000 دستگاه فروش داره
    و وب سایتش اینه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم T500N خریداری کردم و جدا راضیم ..

من در خدمت هستم ..

داره خودمونی میشه A-H-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبريز

13

با سلام
    آقای رجیستر یوزر لطف کنید با نداشتن اطلاعات کافی یا بهتر بگم هیچ اطلاعاتی، تبلیغ بد از هیچ محصولی نکنید...
    جناب Syler_HR
    شما اگه تاپيكهاي ديگه رو مطالعه كرده باشين متوجه ميشين كه register جان بي اطلاعات نيستند و به خيلي ها در زمينه لپ تاپ كمك كردن.
    لطفا" شما هم بدون اطلاع قضاوت و توهين نكنين
    با تشكر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

Syler_HR هسي نمي ارزه........ گرونه
    مثلاً اين مدل L525R سي.پي.يوش Intel Core2 Duo T5250 1.5G هست و hp 6720s سي.پي.يوش core 2 duo T7250 هست اما قيمتشون تقريباً يكيه (هسي فقط 25.000 تومان ارزونتره)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

شرکت رایان صنعت تیراژه نماینده انحصاری Hasee در ایران است و گارانتی لپ تاپ هاش هم معتبر و بسیار عالی من خودم مدل T500n را از این شرکت خریداری کردم و واقعا راضی هستم هم کنفیگ خوبی داره و هم قیمتش مناسب چون پول اسمشو نمی گیره این مدل حداقل 200-300 هزار تومان با برندهای سونی یا دل و... نسبت به کنفیگش ارزون تره..
    خیلی جالب شد که من از بین تمام همکارانم حتی اسم شرکت و محصولات شما رو ندیدم (توی لیست قیمت) ... در ضمن مطمئن باشید اگر واقعا محصولات تحت گارانتی شما ارزش خریدن داشت حداقل از سوی همکاران پیشنهاد میشد و یا به طور مناسب تبلیغات و معرفی میشد ...

در ضمن مگر اینجا چه خبره ؟ و ما راجه به نوت بوک های HASEE چه قضاوتی کردیم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

در ضمن من و کلا همکارانم در اهواز سعی میکنیم بازار رو سمت نوت بوکی که معلوم نیست آینده اش و خدماتش در ایران چه میشه سرمایه گذاری کنیم

این رو بدونید که برند های معتبر و کیفیت و خدماتشان تست شده و رضایت اغلب کاربران حرف اول رو میزند نه خرید چند نفر

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

فکر کنم این نوت بوک های hasee هم بعدا مشخص میشه چی هستند ... وقتی که مشکل آورد و قطعاتش نبود آنوقت هم رضایت کاربران مشخص میشه

یاعلی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

راستی خوشحال میشم بجای این موضع گیریهای بیمورد سر این نوت بوک ( که تا حالا ندیدیم) یکم بحث کنیم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

1

سلام آقای رجیستر یوزر و بقیه دوستان ..

من قصد توهین نداشتم و نخواهم داشت ،، من فقط می خواستم توصیه کنم که لپ تاپ های HASEE لپ تاپ های خوبی هستن من تاریخچه HASEE و درآمد سالیانه اون رو تحقیق کردم حتی چندتا سایت آلمانی HASEE v, رو رنک گیری کردن..
    با توشیبا ، دل مقایسه کرده...

(( راستی دوستان من چندتا سوال می پرسم خواهشا با تفکر کافی جواب بدید )) ممنون !!

1. مگه سی پی یو Intel رو به غیر از Intel جای دیگه تولید می کنه؟
    2.main board FoxCon رو مگه به غیر از خودش کجا میزنه؟
    3. هارد HTACHI مگه کجا می زنه؟
    4. DVD-RW SAMSUNG رو مگه غیر از سامسونگ کی میزنه؟
    5. ....؟

جداً می گم HASEE فقط یک لینکر هست که به نظرم با بقیه برندها برابری می کنه ..

من در خدمت هستم من اطالاعات زیادی در مورد HASEE دارم خواستید بگید... مطمئن باشید دریغ نمی کنم..

چاکر همه دوستان...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

1- اینتل میسازه اما اینکه با چه تکنولوژی و با چه قطعاتی جانبی (هدسینک و فن) روی برد توسط یه شرکت معتبر مونتاژ میشه اهمیت خیلی بیشتری داره .... برای همین برندهای معتبر رو بیشتر ترجیح میدن توی بازار ... چون از کیفیت و کارکرد قطعات اساسی اش و خدماتش در آینده هم مطمئن هستیم ... نه اینکه دو ماه بعد برای باتریش 2 برابر پول بدی آخرش هم هیچ !!!

2- و 3- و 4- گزینه 1 !!!

در ضمن شما توهین ات رو غیر مستقیم کردی ( به تجربه ام) ... دیگه قصدش مهم نیست ... خوب ... بگذریم

من خودم جزو اولین کسانی بودم توی اهواز برای چند تا از دوستان لپ تاپ چینی با برند های مختلف سفارش دادم ... بلی ... اونوقت هم یه سری شرکتهای معتبر ! گارانتی اش میکرد حتی تبلیغ هم در روزنامه ها و مثلا مجلات بزرگراه رایانه یا IT magazine میکردمد ... مثل چاپگرهای lexmark که فروش خوبی توی ایران داشتند اما خدمات اتی اش توسط شرکت ماهرویان ضعیف بود و همچنین سرویس های خوبی به ایران نمی دادند ( نه به ایران بلکه به کل خاورمیانه )

چند وقت بعد این لپ تاپ های به ظاهر خوب و ارزان چنان مشکلاتی در قطعات اوردند که لازم به ذکر نیست و سرویس های خدماتی هم قطع شد ...

توی لپ تاپ مهمه که جنس لاکی که دور بدنه هید سینک و یا جنس فن ویا خیلی قسمت های دیگه با چه کیفیتی ساخته میشن ... نه فقط قطعات ... مثلا سونی همان قطعات hp رو بکار میبره اما گرانتر در میاد ... به خاطر همین موارده ... که چرا یه لپ تاپ تا چند سال LED بلوتوث اش کار میکنه اما مثلا acer 8 ماه بعد کثیف میشه و دکمه اش هم کار نمیکنه !!!

خوب وقتی برند معتبر هست با قیمت مشابه برای چی بازار را به سمت یه تکنولوژی چینی ببریم که اینده اش نامعلومه ؟ سرمایه گذاری روی برند های کم ظرفیت و بی طرفدار تو ایران همیشه اشتباهی هست که بعضی نمایندگی ها انجام میدن چون کشش ندارند و سرویس هایشان رو چند وقت بعد قطع میکنند !

در هر حال خوشحال میشم review های معتبری در مورد لپ تاپ های هسسی بزارید که البته ممکنه رقابت کنه اما کیفیت ساخت چیزی است که اگر بیشتر از قطعات مونتاژ شده نباشه کمتر هم نیست

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

14

سلام آقای رجیستر یوزر

مشکلی نیست این برند درسته چینیه ولی مثل بقیه نیست چرا؟ چون از سال 2004 در بازار بین الملل لپ تاپ می فروشه!! تازه تو مناقصه UNICEF در سال 2005 ، 250000 دستگاه برنده شده خدمات پس از فروش فوق العاده ای داره..

این کمپانی نام کاملش هست shenzen HASEE Company و در 1995 شروع به فعالیت کرده حتی این کمپانی (کارت گرافیک ، مین برد ) نیز میزنه ..

آقای رجیستر یوزر این کمپانی فوق العاده است...

حالا می بینی وقتی تو ایران جا افتاد معلوم میشه که حرف شما درسته یا نه (من ادعا نکردم شما ادعا کردی این برند موفق نمیشه) درسته؟؟

موفق باشید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •