بهتر بود شما میگفتین بیایین سیستم عامل را شبیه سازی کنیم نه بنویسیم. شما فکر میکنین چقدر سیستم عامل dos را میشناسین. امیدوارم موفق بشی یه روزی سیستم عامل dos را بشناسی. به امید آن روز
بهتر بود شما میگفتین بیایین سیستم عامل را شبیه سازی کنیم نه بنویسیم. شما فکر میکنین چقدر سیستم عامل dos را میشناسین. امیدوارم موفق بشی یه روزی سیستم عامل dos را بشناسی. به امید آن روز
قبول دارم فرهاد جان! اما از آنجا كه تامين منابع مالي تقريبا ناممكن است:
آب دريا را اگر نتوان كشيد ************* هم به قدر تشنگي بايد چشيد
اگر چه پروژهي تيمي آن هم از نوع اينترنتي به انتها نخواهد رسيد، اما در طي مدت زندگياش، دانش و توانايي افراد مشغول در گروه را ارتقا ميدهد . اين از هيچ چي كه بهتره!
سلام دوست عزیز من خیلی دوست دارم با شما همکاری کنم ، اما شرایط مکانی و زمانی من این فرصت رو به من نمی ده ، در ضمن چرا ما باید ویندوز XP رو تغیر بدیم ، به نظر من می تونیم ، آخرین نسخه هسته مثلاً fERDORA رو تغیر بدیم ، به نظر من ما هم باید مثل همه کشورهای دیگه ، یک سیستم عامل رایگان مثل لینوکس داشته باشیم ، البته درکش مشکله، چرا؟ چون ایران هنوز عضو تجارت جهانی نشده ، بهتون قول می دم وقتی که ایران عضو این سازلمان بشه ، کوچکترین برنامه ها مثل mp3 Player رو باید باید با قیمتی حدود 10 هزار تومن بخریم ، حالا فرض کنید اگه بخواییم ، یک سیستم عامل بخریم حدوداً 500 هزار تومن می شه ، حالا که این دوست عزیز اومده ، کمر همت رو بسته ، به نظر من بیاییم سیستم عامل لینوکس رو ایرانیش کنیم ، تا دیگه مجبور نشیم ، به ویندوز وابسته باشیم ، نظر من اینه ، یک گروه بسازیم و سیستم عامل رایگان با همه امکانات بسازیم .
ببينيد دوستان ، ما نبايد از سيستم عامل ها رو تغيير بديم چون كاري بسيار خطرناك و ريسك بالايي دارد ، در ضمن اين خودش يكجور وابستگي هستش مگر نه اينهمه ويندوز فارسي شده ، كدومش مثل آدم كار ميكنه ؟
پروه سنگينه و در ضمن ما قرار نيست شبيه سازي كنيم ، ما يك نوع جديد از سيستم عامل ها رو ميسازيم فقط كمي احتياج به وقت ، حوصله تفكر در مورد نياز هايي كه داريم.
بازم ميدونم كه ميخواين سر مخالفت بزنيد البته بجز بعدودي از دوستان اما اين پروه بايد انجام بشه ، حداقل بايد واسش تلاش كنيم اگه قرار باشه همه منتظر بمونيم كه هيچ كس كاري انجام نميده به هر حال من ميخوام حداقل تلاشم رو بكونم دوستاني كه ميخواهند هم كاري كنند بگن.
دوست عزیز نوشتن سیستم عامل مثل نوشتن ماشین حساب و ... هایی که تو پروژه های دانشجویی می دهند نیست !! شما اول برو یکم در این باره مطالعه بکن بعد بیا همچین تاپیکی بزن![]()
سلام ، من همون اول هم گفتم بايد اول مطالعه كنم اما خواستم بگم كه اگه كسي ميخواد مشاركت كنه اونهم مطالعه كنه تا از من عقب نمونه؟
حالا گرفتي .
در ضمن اگه يه نظر ميخواين بدين اول كل تاپيك رو بخونيد بعد نظر بديد تا از حرف هاي مفت جلوگيري بشه(با شما ها نيستم)
خوب اگر هم نتونیم برامون یه تجربه ای بزرگ و کسب اطلاعات با ارزشی میشه
تشکر //
سلام دوستان
سیستم عامل . سیستم عامل .
بزرگترین برنامه ای که همیشه در طول روشن بودن کامپیتور در حال اجراست .
در اصل یه کرنل هست که CPU رو کنترل می کنه و تو لایه های مختلفش به کاربران اچازه ی انجام اعمال مختلف می ده . دور این کرنل رو سایر برنامه های دیگه فرا گرفتند که بعضی هاشون عملیات فایل رو انجام می دن و کالا با دیسک در ارتباطند و ...
این برنامه می تونه بر روی سخت افزار های مختلف نصب بشه و اونا رو تشخیص بده . یعنی قابل حمله
فکر می کنید چرا بهش می گن سیستم عامل
چون می تونه برنامه های دیگه رو اجرا کنه و استفاده از کامپیوتر رو مفید کنه و بدون اون کامپیوتر یه آهن پاره بیش نیست .
یعنی کنترل کاملی بر روی سخت افزار داره .
هیچ می دونید بعضی از مشکلاتی که الان سیستم عامل ها دارند و اصطلاحا باگ یا حفره بهش می گن چین .
اشکالات برنامه نویسی هستند که از دست برنامه نویسان در رفتن و برنامه نویسان نمی تونن اون ها رو پیدا کنند . به خاطر پیچیدگی زیاد سیستم عامل
هیچ می دونید که فقط الگوریتم هایی که برای بهینه سازی استفاده از CPU نوشته می شن هنوز در دست مطالعه هستند و کامل نیستند و ممکنه این سرعت پایین سیستم ها به خاطر اون ها باشه . (الگوریتم های کنترل دیسک و شبکه و حافظه و ... هم هستند که اون ها گستره ی خودشون رو دارند)
اینا رو نوشتم تا پیچیدگی و وخامت اوضا رو درک کنید .
در ضمن من نمی دونم چرا الکی طبل ایرانی بودن رو دارید می زنید .
یعنی کشور های دیگه هر کدوم برا خودشون یه OS دارند ؟!! نه
بهترینشون که مایکروسافته تو همون آمریکاست جایی که تمام نوابغ دنیا اونجا می رن . (حتی از همین ایران خودمون)
لینوکس هم که همه ی دنیا توش دست دارند .
آخه همه چی رو که ما ایرانی ها نباید بسازیم .
بهتره که ما تو صنعت نرم افزار کار کنیم و اونو گسترش بدیم .
ساختن یه بازی برام جالب بود . در ضمن این کار هم درصد انجامش بالاتره . نمیخواد need foe speed رو بسازین . از یه بازی ساده تر شروع کنیم و جنبه ی ملی داشته باشه که بتونیم بقیه رو هم جذب کنیم و یه جورایی بودجه ی دولتی بگیریم . یه بازی ملی .
البته دوستان , نمی خوام به سمت بازی سازی برم . ولی پیش نیاز های سیستم عامل در حد و حدود دکترا و اون ور تر هستند . ولی یه بازی پیش نیازش دونستن یه زبون برنامه نویسی و کار کردن با DirectX . همین .
تازه ما تو نرم افزاری های دیگه ای هم مشکل داریم فقط سیستم عامل نیست . مایکروسافت که فقط سیستم عامل نساخته . یه آفیس هم داره . که به نظرم این برنامه آفیس کامل نیست (به لحاظ سیاست های نرم افزاری یه چیزایی کم داره ).
ما می تونیم یه نرم افزار ورد کامل و فارسی بسازیم . از openOffice هم بهتر . و با سرعت بالاتر .
فکر کنم این سوژه هایی که گفتم بهتر باشن و صد البته واقعی تر .
منتظر نظرات دوستان هستم
سلام به همه ی دوستان . امیدوارم حالهمتون خوب باشه . سال نو تون هم مبارک . ایده ی جالبیه برای سال نوآوری و شکوفایی ولی اگه یه کمی دو موردش فکر کنیم می بینیم که عملاً کار بی فایده ایه . چرا ؟ . خیلی ساده است اولببینیم می خواهیم چه کار انجام بدیم . یه سیستم عامل مثل ویندوز بنویسیم خوب این کارو قبلاً انجام دادن چه نیازی هست که ما هم انجامش بدیم با در نظر گرفتن این موضوع که دربهترین حالت هم ویندوزی که ما بنویسیم نمی تونه با ویندوز مایکروسافت برابری کنه .در مورد لینوکس هم من چند سال یش از اخبار شنیدم که یه گروه دارن با توجه به اون سورس بودنش ، فارسیش می کنن البته ضاهر فارسی ، نمی دونم به کجا رسیدن .ولی در کل از اینکه چندنفر دور هم جمع بشن و یه کار گروهی انجام بدن حمایت می کنم و اگه کاری هم از دستم بر بیاد دریق نمی کنم . البته یه ایده هم دارم که به اون اشاره می کنم و خوشحال می شم نظر دوستان را هم در موردش بدونم . ایده و نظر من اینه که بیایم از برنامه های کوچیک و کاربردی شروع کنیم ، برنامه هایی که اگه فارسی ایجاد بشن کارباهاشون برای خیلی از کاربرهای ساده و تازه کار ساده و آسون میشه . مثلاً تا حالا به یه جت آدیو فارسی فکر کردین البته این کار شروع شده آلان تو بازار فتوشاپ فارسی هست ، ورد فارسی هم هست ، البته این ها هم ضاهری فارسی دارن . ما می تونیم با توجه به برنامه های پر کاربرد کاربران برنامه هایی تولید کنیم که هم ظاهری فارسی و اسلامی داشته باشند و هم با توجه به احتیاجات خودمون ( منضورم کشورمونه ) ایجاد بشه .این ایده ی منه . به نظر من برای جابجا کردن یه کوه سنگ باید از سنگ ریزه ها شروع کرد شاید یه روزی بتونیم یه سیستم عامل کاملاً فارسی برای کشورخودمون بنویسیم به امید اون روز........................
سلام دوباره. دوست عزيز نظر شما هم محترم
اما اين فارسي سازي ها فقط با يك ابزار resource ساده امكان پذير هست. كم دارن سنگ نقض كپي رايت رو به سينه ميزنند، ما هم بيايم نرم افزارهاشون رو با نام خودمون توليد كنيم (win xp MRT) به به، به به ...
خيلي مرد عمل هستيم؟
بيايم و مشكلاتمون رو حل كنيم. اولين مشكل برنامه نويسان ايراني چيه؟ مشكل با زبان فارسي. چرا به جاي استفاده از collation عربي در sql server خودمون كاري نكنيم؟ درسته كه open source نيست اما ميشه تلاش كرد ...
و خيلي چرا هاي ديگه كه الان حضور ذهن ندارم...
حالا هي بگيم سيستم عامل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)