تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: N78 یاn82 یاn95 8gb یاn81 8gb ؟

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من هيچكدوم از اين گوشي ها رو نميخرم چون هيچكدومشون انتظاراتي كه از گوشي دارم رو اينا ندارن.5700 هم واسه اين خريدم كه كارم راه بيفته
    اگه گوشي n75 با سيمبين 5/9 يا 2/9 و حافظه 8گيگ ميومد و پورت ميني يا ميكرو يو اس بي+جك 5/2 ميلي متري داشت گوشيه خوبي ميشدش.دوربينش هم حدافل 3بود
    البته من دوست دارم گوشي جوي استيك داشته باشه كه بهترينش همين 5700 هست چون كار كردن با جوي استيك واسه من راحتتره تا ديپد
    واسه همين تا 5700 ي كه دارم داغون نشه (مثله گوشيهاي قبليم) عوض نميكنمش
    البته تو اين 3تا گوشي n82 رو ترجيه ميدم.با n95 كار كردم به نظرم بد دسته(شرمنده ي n95ايها D: )
    طرف ما را گرفته با با دست بردارید از این کارا

خیلی کم بحث رو این گوشی ها هست حتما باید کشت وکشتاری روی این گوشی ها رخ بده تا دیگه از این بحث ها راه نندازید

راستی این کلوپ موبایل مدیر یا هم چین چیزایی نداره تو کلوپ فیلم این جور تاپیک ها فری بسته میشه

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 81 8G

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

salam . man az kasani ke naraht shodan vaghean mazerat mikham. man in mozo ro rah andakhtam.man ye modat nabodam nemidonam chera intori shode!!!
    .man jahaye dige ham raje be in goshia khonde bodam vali hadafe man in bod ke nazarha ba ham ye ja jam beshe va ba ham dige mogayese beshe vase residan be natijeye behtar . az hameye kasayieke zahmat keshidan harfa va entegadateshono kardan vaghean sepas gozaram .nemidonestam ke intori mishe age midonestam inkaro nemikardam.bazam age nazari raje be goshia darid hatman begid khoshhal misham

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

salam . man az kasani ke naraht shodan vaghean mazerat mikham. man in mozo ro rah andakhtam.man ye modat nabodam nemidonam chera intori shode!!!
    .man jahaye dige ham raje be in goshia khonde bodam vali hadafe man in bod ke nazarha ba ham ye ja jam beshe va ba ham dige mogayese beshe vase residan be natijeye behtar . az hameye kasayieke zahmat keshidan harfa va entegadateshono kardan vaghean sepas gozaram .nemidonestam ke intori mishe age midonestam inkaro nemikardam.bazam age nazari raje be goshia darid hatman begid khoshhal misham
    دوست خوب اولا سعی کن همیشه فارسی بنویسی که موقع خوندن سرمون گیج نره دوما اصلا باعث این کار شما نیستی خودشون دوست داشتن با هم دعوا کنن

داره خودمونی میشه abbot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگه اهل موسيقي هستيد N81 از بقيه بهتر است .(n81 بالاترين كيفيت را در نوكياها دارد)
    اگه پول باست مهم نيست n95 8gb انتخاب خوبيست.
    اگه اهل sms هستي n81 , n82 بدرد نمي خورد.
    و اگه گوشي متفاوت مي خواهي n82 خوب است .

داره خودمونی میشه siavash77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فقط نوکیا N82

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhman32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    یک سوال: کسی در مورد s60 v3.2 اطلاعات داره؟ نرم افزارهای 3.1 هم روش اجرا میشه؟ بنظرتون می ارزه n82 نگیرم صبر کنم n78 بگیرم (فقط بخاطر سیمبینش)؟ من فقط یک فرق دیدم توش با 3.1 اون هم یک ساعت خوشگله که بالای صفحه میاد...

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •