اقا جوابم رو گرفتم!!!
خوب دیگه خوب هستین؟چه خبرا؟!!!
اقا جوابم رو گرفتم!!!
Last edited by big_khan0064; 16-02-2008 at 23:54.
سعید جان شرمنده نکن دیگه... مهربونی از خودته !!![]()
آری همین که جنابعالی میفرمائید. پست خود را ویرایش کنید در غیر این صورت مورد لطف و شفقت من قرار میگیرید و بن میشوید!!!!سعید خان منطورت این بود که یه مقدار از N96 گرونتره اره
خواهش میکنم علی خانسعید جان شرمنده نکن دیگه... مهربونی از خودته !!
در مورد سوال قبلتو
1- روی عکس کلیک راست کن بعد propertis رو بزن میفهمی که از کدوم سایت گرفته شده (تو خود سایت نه عکس سیو شده)
2- کنار هر عکس زده از کدوم سایته
اوه اوه سعید خان اون جوری تهدید میکنی فکر نمی کنی من بیماری قلبی دارم مافتم رو دستت![]()
چشم بزودی ویرایش میکنم
البته میدونم اگه میتونستی بن کنی بنم میکردی ........
Last edited by hamidrezaaa; 17-02-2008 at 00:11.
نه اتفاقا من اگه مدیر یاهمکار بودم کسیو بن نمیکردم مگر اینکه خلاف قوانین سایت پست بده یا سیدی پلیر باشه!البته میدونم اگه میتونستی بن کنی بنم میکردی ........
البته میدونم اگه میتونستی بن کنی بنم میکردی ........
فکرشو بکن اگر کاربران عادی هم به غیر از مدیران قابلیت بن کردن داشتند !! چی میشد !!
الان همه نوکیایی ها به دست سونی اریکسونی ها و همه سونی اریکسونی ها به دست نوکیایی ها بن شده بودن !!!
دیگه کاربری نمیموند !!![]()
چاکرتیم...se-nse.netmr hamid
عکس هات خیلی عالی بودن دستت درد نکنه
از کدوم سایت گرفتیشون ؟؟
به ! مصطفی کجایی بابا ؟ من از بارسلون اومم ندیمت هنوز...کاپوچینوو رو برات ردیییف کردم...بیا دیگه نترس!اقا جوابم رو گرفتم!!!
این سیدی پلیر !!!! اگر من هم بودم هزار بنش کرده بودم !!نه اتفاقا من اگه مدیر یاهمکار بودم کسیو بن نمیکردم مگر اینکه خلاف قوانین سایت پست بده یا سیدی پلیر باشه!
دیر رسیدم
ولی طفلی CDPlayer .انقده بهش گیر دادن که بن شد و اون w960 ها رو دستش باد کرد![]()
بیچاره سیدی پلیر همه میخوان بنش کنن البته فعلا که در بنی به سر میبره
اره دیگه هیچ کی باقی نمیموند وقت کاربر های متفرقه میوندن
اما چه خرید . فروشی میکردها هی میامد تو تاپیک ها هی میگفت iphone دارم فروشی پایین تر از همه جا فردا میگفت w960 دارم به تعداد محدود فروشی![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)