اول اون برنامه رو كه گفتم نصب كن ضرري نداره...
شايد هم هارد لپ تاپت تكون خورده باشه....
اول اون برنامه رو كه گفتم نصب كن ضرري نداره...
خوب اگه تکون خرده باشه چکار باید کرد ؟ راستی این برنامه ورژن نداره از کجا باید بگیرم ؟
لينك Torrent
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by persia007; 02-03-2008 at 23:35.
تون صدای تق تق هارد نیست ... هارد سونی ها فوق العاده ساکت و آروم هستنده بابا کارخونه سونی که ماله بابا من نیست ، بلاخره هر شرکتی یه عیبی داره ، دل هم واسه خودش کسیه، اقای ریجستر از شما هم ممنون ، فقط یه چیزی این صدای تق تق هارد ادمو اذیت میکنه نمیشه کاری کرد این خفه بشه(به حرفم نخندین ها ) اخه وقتی کاری انجام نمیدی این هارد چرا باید صدا بده اعصاب ادمو با این تق تق بریزه بهم منم ادم عصاب ضعیف عصاب خرابیم حساسسسسسسسسسس !!؟؟؟؟
اون صدای چک اپتیک درایورت هست ... کاریش هم نمیشه کرد
آخه هارد سونی ها علاوه بر اینکه توی یه شیلد فلزی محافظ هستند با 6 تا پیج fix شده اند ... بعد تکون خورده باشه ؟اول اون برنامه رو كه گفتم نصب كن ضرري نداره...
یه چیزی میگی ها
سلام ریجستر عیدت مبارک
دوست عزیز من یه بار یه سوال در مورد سی پی یو پرسیدم یکی یه جواب داد اما قانع کننده نبود میشه شما یه کمکی بکنید
تو قسمت پروپرتیر سی پی یو رو زده t7700 2 core 2.4 وقتی تو device maneger میرم زده 2 تا سی پی یو 1.8 ghz می خواستم بدونم جریان چیه؟
processors
intel(r) core(tm) duo cpu t7100 @ 1.80 ghz
intel(r) core(tm) duo cpu t7100 @ 1.80 ghz
Last edited by ariyayi2; 30-03-2008 at 14:29.
یه ذره بین 2000 X برای دیدن عکست میخوام ... داری ؟؟؟ عکس که گذاشتی واضح نیست اگر تونستی عوضش کن
Last edited by REGISTERED USER; 30-03-2008 at 15:07.
عکس رو ول کن ، ببین عزیز دل برادر ... توی ویستا وقتی power plan رو تغییر میدی و میزاری روی حالتی که balance باشه یا حالت هایی بجز maximum performance سرعت سی پی یو ( کور کلاک) کاهش پیدا میکنه تا باطری کمتری مصرف بشه ... این از خواص لپ تاپ ها هست
و اون چیزی هست که توی device manager نشونت مید چون سرعت فعلیه
اما برای اینکه مطمئن بشی و اطلاعات کامل تری بهت بده یا باید برنامه هایی مثل CPU-Z رو نصب کنی یا این برنامه کم حجم رو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لپ تاپت هم مشکلی نداره ... اگر دوست داری از نهایت سرعت اسفاده کنی باید لپ تاپت روی maximum performance باشه
موفق باشی
مرسی دوست عزیز خوب از کجا میشه تغییر داد ؟ اگه بلد بودم که سوال نمی کردم فدات شم حداقل ادرس تایپیک اموزششو اگه هست لطف کنید.
در کنار ساعت taskbar روی آیکون باتری یک کلیک کن و ازگزینه vaio optimized به گزینه maximum performance رو انتخاب کن ... میتونی با ورود به power option خودت یک plan خاص بسازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)