اونی که من ازش سرویس دارم شرکت آپادانا هستش در ضمن اسیاتک نامحدود رو حذف کرده که پهنای باندش پر نشه و بتونه یوزرهای بیشتری بگیره، واسه نامحدود کم کم دچار مشکل میش چون بقیه شرکت ها هم در اینده همین کارو میکنن
اونی که من ازش سرویس دارم شرکت آپادانا هستش در ضمن اسیاتک نامحدود رو حذف کرده که پهنای باندش پر نشه و بتونه یوزرهای بیشتری بگیره، واسه نامحدود کم کم دچار مشکل میش چون بقیه شرکت ها هم در اینده همین کارو میکنن
سلام
سرویس دهنده هایی که برای دهات ما فعال باشه رو نام می برید خواهشا...
سه شماره اولش: 457
![]()
مرکز ثاراله ...
اونجا پارس انلاین داره و یکی دیگه که اسمشو نمیدمونم اسیاتک هم 1 ماه دیگه راه میافته
دوستان من واسه دوستم دارم میپرسم خونشون تو کرجه با پیش شماره 321 میخوام ببینم از کدوم شرکت میتونه adsl بگیره
Last edited by waterpolo; 10-09-2009 at 12:50.
با سلام
من می خوام در کرج ADSL بگیرم و منطقه مخابراتیمون هم شهید کاظمی ساسانی هست که پیش شمارش 280تا 282 هست حال چندتا سوال دارم:
1)برای مودم می خوام تهران و یه ASUS-AM602 بگیرم قیمتشم تقریبا 45 تا 50 هستش نظر شما چیه؟
2)برای ISP هم می خوام از آسیا تک سرویس بگیرم ؟نظر شما چیه ؟شرکتی بهتر در کرج است این شرکت هم قیمتش خوبه هم شنیدم کیفیتش خوبه ؟
3)اگه از یک ISP راضی نباشم و بخوام عوض کنم آیا باید هزینه ای به مخابرات یا ISP ها به پردازم؟
لطفا یه راهنمایی توپ کنید منو که دیگه تو نت اینقدر سرچ نکنم .
من یه ای دی اس ای با سرعت 256 و قیمت حدود 13000 (با عوارض موارضو همه چی رو هم) با پهنای باند 3گیگ در ماه تو منطقه ی مخابراتی شهید رشیدی با پیش شماره 271 میخوام .
قطع نشدنش از سرعت دانلودش برام مهم تره . ولی خوب کند هم نباشه .
بین آسیا تک - کرج نت - پارس آنلاین - شاتل و پارسی نت موندم سراغ کدوم برم . من همیشه دنبال بهترین و بصرفه ترینم.
یه ای دی اس ال میخوام که زیاد ازیت نکنه - چون عصاب مصاب ندارم . ممنون میشم راهنمایی کنید . یه آب میوه هم لطفا..![]()
سلام دوستان گرامي كساني كه خط تلفنشون فيبر نوري هما كان بي adsl هستند؟؟؟؟
پيش شماره من 4374 هست و خط تلفنم فيبر و آرزو ADSl دارم ميخوام بدنم جديدا اين امكان گذاشته شده يا نه؟
آقا ای دی اس ال فقط صبا نت سرعت روزانش از لینک مستقیم زیر 100 نمیات
سرعت شبانش هم از 5 به اینور زیر 120
فقط 2 تا مشکل بزرگ داره
شبانش هر یک ساعت یه بار دیسکانکت میشه و نمیشه فایل حجم بالا از رپید شیرد و امثالش گرفت برای همین لینک مستقیم لازمه.که اونم کمه
و اینکه محدودیت حجمی داره
من یک ماهه 3گیگ رو 13 هزار خریدم
ولی در هر حال به سرعتش شک نکنید
..........................................
لطفا هر کس آدرس سایتای خوب که فایلاشون رو با لینک مستقیم دانلود میکنن داره رو بذاره![]()
من میگم
پردیس
دوستان به طور قاطعانه ميگم كه اصلا سراغ شبديز نريد به هزار دليل كه بخوام بگم يه چشم اشك ميشه يه چشم خون!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)