تا حالا کسی به من نگفته بود بچه جون از این که یاد آوری کردی ممنونم خانم کوچولو با اون ابروهات
![]()
تا حالا کسی به من نگفته بود بچه جون از این که یاد آوری کردی ممنونم خانم کوچولو با اون ابروهات
![]()
حالا من بهت گفتم ........حیف که فرومه وگرنه بهت میگفتم
Mobilecowboys
اصلا حرفات در حد فروم نیست
اون چرت آخری که دادی چی بود ؟؟؟!!
Last edited by ali racer; 15-02-2008 at 19:08.
اصلا علی خان تو همه فروم ها الان شده دعوا و پست های اسپم
همش شده بحث آفتابه و آجر و دعوا بین طرفدارهای سونی اریکسون و نوکیا
اصلا من نمیدونم این همه طرفداری از نوکیا و سونی اریکسون که می کنیم چی به ما می رسه هممون به جای اینکه به دنبال گوشی خوب باشیم دنبال گوشی از برندی می گردیم که روی اون برند تعصب داریم و تازه حرف خودمون می خوایم به دیگران تحمیل کنیم و اصلا به سلیقه و نظر دیگران احترام نمیزاریم![]()
سلام دوستان من اين مطلب رو در يه سايت خبري در مورد psp phon ديدم:
---------------------------
روزنامه "چوسان ايلبو" به عنوان نمونهاي ديگر به وضعيت مشابه براي دستگاه جيبي و مشهور بازيهاي رايانهاي "پياسپي"((PlayStation Portable شركت ژاپني "سوني" در بازار چين اشاره كرده است.
چندي پيش شايعاتي منتشر شده بود كه "سوني" به زودي تجهيزات اضافي را براي اتصال "پياسپي" به گوشيهاي موبايل به بازار ميدهد، مدتي پس از انتشار اين شايعه، نمونههايي از اين وسيله با مارك "سوني" در بازار چين پخش شد كه "سوني" هيچگاه آنها را توليد نكرده بود.
از اين جالبتر ورود يك گوشي موبايل تقلبي با قابليتهاي فني متنوع به نام " "PSP Phoneو با مارك "سوني" به بازار چين است كه شركت "سوني" حتي هنوز ايده ساخت چنين محصولي را نيز مطرح نكرده است. اين گوشي هماكنون با قيمت ۶۵۰دلار در بازار چين خريد و فروش ميشود كه اين قيمت برابر با بهاي برخي پيشرفتهترين مدلهاي گوشيهاي شركتهاي معتبر سازنده موبايل در جهان است.
---------------------------
چس بگم والا...
من طرفدار نوکیاهستم ...شما سونی اریکسون...اون یکی سامسونگ...
من به شرکت سونی اریکسون میتونم هر چی بگم به شوخی یا جدی
ولی هیچ وقت حق ندارم به دوست و هم وطنم به خاطر یه شرکت موبایل سازی بی احترامی کنم
گور بابای نوکیا و سونی و سامسونگ....بخدا ارزش انسان خیلی بیشتر از این هاست
همه دوستان متعصب گل هستن
اما این یکی یه کم داره روش زیاد میشه mobilecowboys
یه کمی باید تربیت بشه
اون میاد نظرش میگه و خوب شاید نظرشم به دلیل اطلاعات غلط درست نباشه یا شاید سلیقش با ما متفاوت باشه ما دیگه نباید گیر بدیم و بحث ادامه بدیم
اصلا مقصر خودمونیم که بحث می کنیم و میزاریم کار به اینجاها بکشه
Last edited by corey; 15-02-2008 at 21:30.
corey جان خداییش خودت قضاوت کن
ببین چه چرند هایی که این نگفته !!!!!!!!!
فکر کنم شما چشمت درست نمی بینه یا شایدم Auto focus چشمت مثل Auto focus گوشی های نوکیا ضعیفه......
تا حالا کسی به من نگفته بود بچه جون از این که یاد آوری کردی ممنونم خانم کوچولو با اون ابروهات![]()
آقایون از همتون به خصوص hamidrezaaa معضرت می خوام با عرض پوزش...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)