تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: گوشي هاي ايران در جاهاي ديگه قابل استفاده هستن؟

داره خودمونی میشه RamCo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IRAN.Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط 30naa
    من یادمه اوایل که موبایل تو ایران اومده بود بابا بزرگم یه گوشیه موتورولا از آمریکا به قیمت 20-30 دلار خریده بود که سیم کارت نمی خورد و نمی دونم چجوری کار میکرد
    اورده بود که شاید تو ایران کار کنه ولی کار نکرد
    من فکر میکردم سیستم اونجا هنوز اینطوریه
    اونا جریانش چی بود؟؟؟

اون گوشي ها ماهواره اي هستن كه هنوزم اين مدل گوشي ها توليد مي شوند و در بعضي كشور ها استفاده هاي خاص دارند

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

اره براي من هم فرستاده بودند من هم خيلي دنبال مكان قرار گيري سيم كارت بودم ولي يك قسمتي پايينش داشت مثل اينكه كارت خور باشه اونطوري بود بعد وقتي ديدم نميتونم كاري بكنم رفتم و 40 هزار تومن فروختمش

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrzad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط RamCo
    گوشي هايي كه در آمريكا و كانادا استفاده مي شوند مخصوصا گوشي هاي قديمي مثل 6600 فقط از فركانس 1900 پشتيباني مي كنند و سريال نامبر اونها با عدد صفر شروع مي شود اما در اينجا از سيستم GSM 900 و 1800 استفاده مي شود
    اما دليل دوم : در تمام دنيا شركت هاي مختلف موبايل مثل : orange , vodafone , AT&T و... يك قفل نرم افزاري و جديدا هم قفلهاي سخت افزاري بر روي اونها گذاشته مي شود كه اين گوشي فقط در محدوده سرويس دهنده اين شركت كار مي كند و ديگه هيچ سيم كارت ديگه اي رو نمي شناسد اما در ايران و چند كشور ديگه راهكارهايي هست
    كه چنين قفل هايي رو باز مي كنند و من خودم به شخصه اين كار رو انجام مي دم ولي در كشور هاي پيشرفته اين كار غير قانوني هست و هيچ كس هم انجام نميده و گوشي شما بلا استفاده مي ماند
    به همين دليل روي يك گوشي مثل 6600 نبايد ريسك كرد و بهتره از گوشي هاي جديد مطمئن و چهار باند كه وابسته
    به هيچ شركت خصوصي هم نباشند (آرم ولوگوي هيچ شركتي جز شركت سازنده در نرم افزار و بدنه گوشي نباشد) براي بردن به نقاط مختلف دنيا استفاده كنيد

سلام دوست عزيز:
    خيلي ممنون از توضيحاتتون من گوشيم 6630هست مي خوام با خودم ببرمش امريكا پس شما فكر مي كني احتمالا كار نكنه؟يا مي شه اينجا كاريش كرد كه اونجا رفت كار كنه

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

فكر كنم تو امريكا موتورولا بهترين باشه چون ساخت همون كشوره پس سيستمش هم به سيستم اونجا ميخوره فكر نكنم با اين توصيفات 6630 هم اونجا كار بكنه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IRAN.Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahrzad20
    سلام دوست عزيز:
    خيلي ممنون از توضيحاتتون من گوشيم 6630هست مي خوام با خودم ببرمش امريكا پس شما فكر مي كني احتمالا كار نكنه؟يا مي شه اينجا كاريش كرد كه اونجا رفت كار كنه

6630 شما اگر متعلق به هيچ شركتي نباشه احتمالا كار ميكنه ولي 100 درصد نيست

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IRAN.Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahrzad20
    سلام دوست عزيز:

خواهش ميكنم دوست عزيز
    6630 شما اگر متعلق به هيچ شركتي نباشه احتمالا كار ميكنه ولي 100 درصد نيست
    آخه 6630 هايي كه تو ايران هست مخصوصا اونايي كه گارانتي ندارن متعلق به بعضي شركتهاي اروپايي هستند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

رمكو جان كدوم گوشي ها تو ايران 100 در 100 تو امريكا هم كار ميكنه؟ منظورم كدوم مارك و كدوم مدل؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •