مرسی سهيل جان ديگه داشتم نا اميد ميشدم!!؟؟!؟؟!
مرسی سهيل جان ديگه داشتم نا اميد ميشدم!!؟؟!؟؟!
ایول ..... بالاخره چیزی که می خواستم پیدا کردم ........ دارم آموزش هارو دانلود می کنم .... ببینیم بهتر از Gm هست یا نه ( البته ما که نمی تونیم تشخیص بدیم اونایی که هر دو رو تجربه کردن بگن GM بهتره یا این یکی (البته برای بازی هایی اشاره و کلیک فقط) .................. دستت درد نکنه
Last edited by brain; 28-03-2008 at 11:31.
خواهش میکنم خیلی ممنون!
دوست عزیز من تاپیکت رو خوندم!ایده ی جالبیه!ایول ..... بالاخره چیزی که می خواستم پیدا کردم ........ دارم آموزش هارو دانلود می کنم .... ببینیم بهتر از Gm هست یا نه ( البته ما که نمی تونیم تشخیص بدیم اونایی که هر دو رو تجربه کردن بگن GM بهتره یا این یکی (البته برای بازی هایی اشاره و کلیک فقط) .................. دستت درد نکنه
در مورد برتری که هنوز برای قضاوت زوده(چون خود منم خیلی حرفه ای نیستم)ولی هر موتوری
قابلیتهای خودشو داره
در مورد بازیی که میخوای بسازی این موتور به کارت میاد و جواب میده فقط چندتا مساله:
1-کد نویسیه ags خیلی سادس ولی در بیشتر جاها باید ازش استفاده کنی(پس توصیه میکنم یاد بگیری!)البته خودم هم آموزش میدم ولی فعلا نه(اگه انگلیسیت خوبه هلپش رو بخونی یه چیزایی نوشته بدردت میخوره)
2-گرافیک(خیلی خیلی مهم!!):
باید تمامی حالت های شخصیتتو از جمله: بالا رفتن،افتادن،پریدن،دویدن و.... رو فریم به فریم بسازی (جداجدا-یعنی متحرک نباشه) و وارد بازی کنی
3-زمینه:تو این موتور مهم ترین بخش ساخت بک گراند هست
اگه 3دی مکس بلدی میتونی صحنه ای رو که میخوای رندر کنی(فکر کنم با فلش هم بتونی ولی کارت سخت میشه)
خلاصه همه چیز این موتور بحث گرافیکشه وگرنه کد نویسیش هیچ کاری نداره
(در ضمن بازی ای مثل همسایه های جهنمی رو هم میشه با این موتور ساخت!)
ببخشید زیاد حرف زدم!به هر حال اگه سوال یا مشکلی داشتی من در خدمتم!
خیلی ممنون ... به به به به .....
نه من بابا حرکت های کاراکتر ها و بک گراند و... مشکلی ندارم ....
فقط میمنونه همین برنامه ( یعنی یاد گیری اون ) و ایده ی بازی ......
فعلا دارم یه بازی دیگه می سازم ( لینکش تو امضامه ) ولی ممکنه برم تو این تیریپ بازی سازی چون هم کد نویسیش راحت تره هم ایده های با مزه تری میشه اجرا کرد ... تا ببینیم چی میشه ....
به هر حال ممنون
آقا یه سوال دارم
من چه جوری می تونم سورس بازی آماده ای که با این برنامه ساخته شده رو پیدا کنم ؟؟؟؟
سورس؟
فکر نکنم سورس گیر بیاد،اما بازی های ساخته شده و نمونه کارهارو میتونی از خود سایت برنامه بگیری
سهيل جان يه لطفی كن و نرم افزار Ags را لينك دانلودش را بزار چون از روی سيستمم پاك شده و هركاری ميكنم نميتونم اون را دانلود كنم چون اكثراً يا پولی هستند يا ثبت نام آنها پولی اون سايتی هم كه قبلاً ازش دانلود كرده بودم وقت دانلودش تمام شده .
ممنون ميشم اگه كمكم كنی چون تازه داشتم يه چيزایی ياد ميگرفتم.
موفق باشی.
بیا اینم لینک دانلود:
lowercase.persiangig.com/download/ags-p1.rar
lowercase.persiangig.com/download/ags-p2.rar
lowercase.persiangig.com/download/ags-p3.rar
برای اینکه دانلودش زیاد طول نکشه 3 قسمتش کردم
حجم: 3 mb
مرسی سهيل جان ولی يه جا ميزاشتی بهتر بود به هر حال ممنون . دستت درد نكنه.
موفق باشی.
خواستم یجا بذارم ولی خیلی طول میکشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)