شما تا کجا پیش رفتی فریمور رو دان کنم یا نه ؟
شما تا کجا پیش رفتی فریمور رو دان کنم یا نه ؟
آره ، دانلود کردم. ولی نتونستم کامپورت دستگاهشو رو پیدا کنم!!
البته شما هم اگه داری تست کن ، گوشی رو به دستگاه وصل کن باطزی و سیم کارت رو دربیار دکمه ستاره و قطع مکالمه ( همون که برای روشن و خاموش کردن گوشی هست) فشار بده ، ببین دستگاهت سامسونگ پورت میشناسه یا نه.
باشه امتحان میکنم
با downloader چی امتحان کنم؟
نه داداش!!!!
اول کامپورت گوشی رو پیدا کن!!
گوشی را با کابل USB با کامپیوتر وصل کنید و از منوی گوشی گزینه PC Studio را انتخاب کنید.
گوشی را خاموش کنید. باطری ؛ سیم کارت و کارت حافظه را خارج کنید. کابل USB را قطع نکنید. خواهید دید که LED (چراغها) گوشی روشن می ماند. 7- در حالی که کلید * را روی گوشی نگه داشته اید کلید Power گوشی را فشار دهید. کامپیوتر یک دستگاه با نام Samsung USB Mobile را شناسایی می کند.
این کارو تست کن اگه جواب داد ، بگو تا بگم با چی ، چه جوری فلش کنی.
من این راه رو قبلا با دی 900 انجام داده بودم نمیشه
برای همین می خوام ببینم با دانلودر چی ؟ میشه اونجوری فلش کرد؟
نه دیگی!!!! اصل قضیه فلش با کابل خود گوشی اتصال گوشی به کامپیوتر هست!!! باید راه اتصال را گیر اورد.
با دانلود چی هم میشه فلش کرد ( البته پیشنهاد نمیکنم!! چون با اوپتی فلش راحتره) ، ولی اونم مستلزم دونستنه روش اتصال گوشی به کامپیوتر به صورت کام پورت هست!!
در عین حال چون گفتی منم مشتاق شدم بفهمم چی جوری میشه این کار رو انجام داد ، میگردم اگر چیزی پیدا کردم همین جا میزارم.
توی حالت خاموش (باطری و سیم هم هست ) وقتی چند بار ، لحظه ای پاور رو میزنم کامپیوتر تا نصفه یه چیزی رو میشانسه
همین دیگه!!!!
من چیزی پیدا نکردم ، ولی فردا یه 900 دستم میاد. خودم هم تست میکنم حتما آمارش رو میگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)